Cautare

389 de rezultate pentru "cereale" (2.68 secunde)
Toate acestea au dus la decizia ca atat in Bucuresti, cat si in aproximativ 20 de judete din tara sa aiba loc actiuni de protest ale agricultorilor cu utilaje agricole (tractoare, autocamioane transport cereale).
Agricultorii vor putea lua credite in limita a 100 milioane lei pentru investitii in ferme de animale pentru lapte ti de maxim 80 milioane lei pentru construirea unor silozuri de cereale, din suma totala de 630 milioane lei destinata proiectelor eligibile din cadrul Programului de Dezvoltare Rurala.
Achizitiile de cereale, primele pe lista smecheriilor Comisarii GF Dolj au precizat ca au fost inregistrate cele mai multe eludari ale bugetului de stat la capitolul TVA si impozit pe profit la cumpararea de cereale, legume si fructe din spatiul intracomunitar. "87% din valoarea prejudiciului reprezinta comertul cu cereale:
Dupa ce ca pretul graului este de mizerie, atat firmele producatoare de cereale, cat si taranul care vinde la moara doi saci de grau trebuie sa plateasca 2% din valoare. Codul Fiscal prevede ca de la 1 ianuarie 2009 orice venit obtinut din valorificarea produselor agricole obtinute dupa recoltare si vandute unitatilor specializate se impoziteaza cu 2%.
"Am adoptat marti o ordonanta de urgenta pentru a combate evaziunea fiscala in comertul cu cereale, produse de panificatie, alcool, tutun, titei.
"In dana 45-46 din Portul Constanta, am identificat firma Romtim Construct Group care efectua lucrari pentru MinMetal, la halele unui terminal de cereale, fara a detine insa autorizatie de constructie.
Potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), productia totala de cereale paioase a fost in 2009 de aproximativ 13,8 milioane de tone, din care productia de grau s-a ridicat la 5,28 milioane de tone, iar cea de porumb - la 7,39 milioane de tone.
Captura impresionanta de cereale in judetul Timis. ... "Politistii, in urma unor activitati specifice, au depistat in trafic doua autocamioane, despre care in urma verificarilor s-a constatat faptul ca transportau cereale", a declarat Marinela Apostolache, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
O societate din portofoliul SIF Oltenia cu activitati in comertul cu cereale a ajuns sub controlul unor apropiati ai lui Dinel Staicu, contra sumei de 1,8 milioane de euro.
nu exista producatori de cereale ecologice Cea mai mare dificultate a fermei avicole este asigurarea hranei pentru pasari. "In Dolj, nu exista nici un producator de cereale ecologice. ... Ar fi mult mai usor daca ar exista in Dolj producatori de cereale ecologice", a spus omul de afaceri.
Doljul are 180.000 de hectare cultivate cu cereale paioase. ... Judetul are circa 180.000 de hectare cultivate cu cereale paioase (grau, orz si orzoaica), 80.000 de hectare cultivate cu porumb, aproximativ 42.000 de hectare de floarea-soarelui si 8.000 de hectare de rapita.
Incepe ziua cu un bol de grau integral sau alte cereale si lapte degresat, plus doua linguri cu afine, o banana mica si un pahar mic de suc proaspat de portocale, indoit cu apa minerala.
La pranz, mananca o portie de paste aperitiv in loc de un fel principal O portie clasica de paste poate avea pana la 600 de grame, echivaland astfel cuaportul necesar de cereale pe zi.
Portiile adecvate, in functie de profil Profil 1 - Putin activi sau supraponderali (1600 calorii recomandate pe zi) Zilnic - 6 portii de alimente din cereale integrale 1 portie = 100 g fecule fierte (4 linguri) sau 40 g de paine (1 felie) - 300 g de legume crude sau fierte (1 farfurie) - 2 fructe potrivit de mari (mijlocii) - 2-3 produse lactate slabe - Intre 150-200 g proteine slabe (carne, peste) - 2 linguri de ulei vegetal.
Spre deosebire de atletii moderni, care au o alimentatie bogata in proteine, gladiatorii romani aveau o dieta bazata pe cereale si consumau bauturi pentru sportivi facute din otet si plante.
Potrivit politistilor de la Investigarea Fraudelor, in urma cercetarilor s-a stabilit ca Liviu Laculeanu, de 42 de ani, Cristi Gae, de 44 de ani, ambii din Craiova, si Alexandru Soarece, de 23 de ani, din Ramnicu Valcea, in calitate de administratori a trei societati comerciale, impreuna cu Liviu Neacsu, de 41 de ani, din Craiova, administrator al altei societati comerciale, intre 2008 si 2009, au comercializat cereale introducand in circuitul comercial facturi fiscale fictive.
In ceea ce priveste incidentul mentionat mai-sus, el s-a produs pe fondul depozitarii balastului si a pietrei sparte pentru executia noului terminal de cereale, precum si pe fondul degradarii cheului de acostare a gabarelor, a carui vechime a atins la momentul prabusirii 24 de ani.
Desi inspectorii au cerut documentele justificative pentru transport, acestia au primit doar foi de parcurs, comunicindu-li-se ca transportul a fost efectuat pentru achizitionarea de cereale.
Vodca poate fi de-acum facuta nu numai din cereale sau din cartofi, dupa reteta traditionala, ci si din mere sau struguri! ... acela ca vodca obtinuta din altceva decat din cereale sau cartofi trebuie sa aiba ingredientele imprimate pe eticheta.
de exemplu, orez brun si integral, quinoa, amarant, linte, produse de panificatie si paste din cereale integrale, in locul variantei albe. ... Fibrele se gasesc si in anumite cereale fortificate, in painea integrala, in fulgii de ovaz si orz.
google-analytics.com