Cautare

389 de rezultate pentru "cereale" (2.54 secunde)
"Reducerea TVA-ului la preturile de baza, in special la cereale, ar avea ca efecte cresterea incasarilor la bugetul de stat, pentru ca o mare parte a tranzactiilor cu cereale se face la negru, din cauza TVA-ului pe care trebuie sa-l plateasca firmele.
tone de cereale furajere, iar o asociatie agricola a avertizat ca situatia dificila din sectorul de profil ar putea fi amplificata de lipsa fertilizatorilor si a echipamentelor necesare insamantarilor de primavara, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Dar, cu toate acestea, productia mare de cereale nu le aduce numai satisfactii fermierilor. ... Productia bogata de cereale a scazut pretul in toata Europa.
shake-urile proteice gata de baut, Fructe Exotice si Cafe Frappe, dar si batoanele de slabit Gerlinea cu cereale, caise si ciocolata. ... BATOANE DE CEREALE-CAISE-CIOCOLATA, 186g INLOCUITOARE DE MASA PENTRU CONTROLUL GREUTATII format 3 mese (6 batoane) Pret recomandat:
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
La fel si cei care cultiva cereale", a spus directorului DADR Dolj, Cornel Popa. ... Datele oficiale arata ca au mai crescut si suprafetele cultivate cu cereale, chiar si productiile medii, dar, in acelasi timp, procesatorii importa grau, iar noi cumparam paine din ce in ce mai scumpa.
Farcas) In multe locuri apar, in iarba sau in lanurile de cereale, mai ales vara, cercuri stranii, mai simple sau mai complexe, formatii numite si agroglife.
Proprietarii acestor depozite, care se vor incapatana sa functioneze fara autorizatie, risca amenzi usturatoare, ca si operatorii economici care achizitioneaza cereale de la ei. ... "Pentru ca piata pe filiera cerealelor si a produselor procesate din cereale sa functioneze bine erau necesare astfel de masuri.
Proprietarii spatiilor de depozitare si comercializare a cerealelor care se incapataneaza sa functioneze in perioada urmatoare fara autorizatie risca amenzi usturatoare, ca si operatorii economici care achizitioneaza cereale de la ei. ... Aceste masuri erau necesare si pentru ca piata cerealelor si a produselor procesate din cereale sa functioneze bine.
Acesta este acuzat ca, desi in obiectul de activitate al firmei sale nu figura comertul cu cereale, "imprumutand" statutul juridic al altei firme, a cumparat de la Agro Port Tomis cereale in valoare de 80.000 lei noi.
In februarie 2006, acesta a incheiat un contract de vanzare - cumparare cereale cu "Market Alfa Tot" din Arad. ... Nicola si-a ridicat din cont avansul primit si, bineinteles, nu a livrat nici macar un sac de cereale.
Din punctul de vedere al categoriilor de marfuri la care s-a simtit o scadere a traficului, Banias a amintit minereul de fier si deseurile de fier (scadere cu 4 milioane de tone), cimentul, produsele petroliere, combustibilii, in timp ce la cereale s-a manifestat chiar o crestere a traficului.
Imbatati de mirosul florilor, comisarii au trecut apoi la afacerile cu cereale, descoperind o noua firma fantoma, in urma verificarilor efectuate la SC Great Ascom SRL.
Dupa o seceta care a compromis mai mult de jumatate dintre culturile de cereale, sunt asteptate precipitatii abundente.
Recolta scazuta de cereale din acest an face ca industria alimentara sa-si dispute materia prima cu producatorii de biocombustibili. ... In sezonul 2005-2006, doar pentru productia de etanol au fost folosite, la nivel mondial, 72 de milioane de tone de cereale, in crestere de la 56 de milioane de tone.
Uniunea Europeana intentioneaza sa elimine temporar taxele vamale la importurile de cereale, pentru a face fata dificultatilor de aprovizionare si cresterii preturilor, care se repercuteaza asupra produselor de baza, precum painea, pastele sau laptele.
Europa si-a inchis portile pentru exportul de cereale Alte proiecte de investitii avute in vedere de CN ACN in perioada viitoare se refera la receptia lucrarilor pentru consolidarea malurilor la Canalul Poarta Alba-Midia Navodari care va avea loc in perioada 14-16 noiembrie a.c.
Productia totala de cereale realizata in acest an este estimata la mai putin de 7,5 milioane de tone, reprezentand jumatate din cantitatea obtinuta anul trecut (15,7 milioane de tone), dar si cea mai mica recolta de dupa 1990.
Daraban sustine infiintarea unei Burse de Cereale La randul sau, Sapera s-a referit la faptul ca toate cele 480.000 de hectare de teren agricol din judetul nostru au fost insamantate si vor trebui recoltate.
Carburantii ecologici, obtinuti din cereale, plante oleaginoase sau zahar, si care ar trebui sa reduca dependenta fata de combustibilii fosili, precum si emisiile de dioxid de carbon au scumpit alimentele cu 75% in ultimii sase ani, se precizeaza in raportul mentionat mai sus, finalizat in aprilie.
google-analytics.com