Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (3.42 secunde)
Studentii s-au deplasat la manifestatiile impotriva guvernului din marile centre universitare cu gratuitatile oferite de acelasi guvern? - Mos Gerila, Mos Gerila, nu ne-aduce daruri multe, nu ne-aduce daruri multe.
Podgoria Sarica Niculitel, cea mai veche podgorie a Dobrogei, reuneste ca centre viticole: Macin, Niculitel si Tulcea. Facand parte din centrul viticol Macin, domeniul Alcovin se intinde pe 300 de hectare, a luat nastere in 2002, iar din 2011 este furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei.
Astfel, vom strange bani pentru Lotus Children's Centre din Mongolia si pentru Asociatia Beneva - Pasi catre Viata (care sprijina Sectia de Oncologie Pediatrica a Spitalului Marie Curie din Bucuresti).
- pentru orice problema medicala, trateaza-te numai in centre medicale acreditate - refuza utilizarea in comun cu alte persoane a oricarui instrument medical (seringa, ac de seringa etc), indiferent de context;
Ravasitoarea lui sotie era translator, iar viitorul presedinte era soferul care ii transporta pe cumparatorii copiilor pe la diverse centre, de unde sa-si aleaga marfa.
De pilda, la un moment dat coordonatele pentru observare au fost indreptate asupra unor centre de supraveghere a satelitilor din URSS.
Un triunghi luminos Reintrarea este regasita si in baza de date a grupului de cercetare OZN al guvernului francez, GEIPAN, parte a Agentiei Spatiale Franceze (Centre national d'etudes spatiales- CNES).
Desi reprezentatii STB au anuntat ca pentru depunerea documentelor necesare eliberarii cardului de gratuitate cuvenit pensionarilor nu a fost stabilit un termen limita - se poate face oricand pana la finele anului si la oricare dintre centrele de vanzare, zilnic, intre orele 10:00 - 14:00 - pensionarii s-au grabit sa depuna documentele cerute, ceea ce a creat aglomeratie si cozi interminabile la unele centre din Bucuresti.
- Ministerul de Interne va putea, pe cale de decizie, sa dispuna mutarea din centrele aglomerate a oricaror persoane care nu-si justifica prezenta in acele centre, precum si mutarea din orice localitate a celor care, prin manifestarile fata de poporul muncitor, dauneaza construirii socialismului in Republica Populara Romana.
Pariurile sunt interzise in Statele Unite ale Americii cu exceptia catorva puncte, cele mai populare fiind Las Vegas si Atlantic City, insa familiile americane (si cele de peste tot din lume) isi programeaza deseori excursii in aceste locatii exclusiviste, care reprezinta adevarate centre pentru divertisment.
Am inceput cu Bucurestiul, dar vrem sa mai gasim patru sau 5 centre din tara si sa organizam si acolo si sunt convins ca in timp vor veni langa noi acei mestesugari adevarati.
Fundatia GdS ne-a oferit suficiente informatii si despre alte zone din Dolj care ar avea nevoie de sprijinul nostru si chiar despre nenumarate adaposturi sociale din Craiova, centre de plasament ori blocuri de locuinte sociale unde oamenii o duc foarte greu.
Construirea sau modernizarea pensiunilor, dotarea cu electrocasnice sau mobilier, amenajarea unor spatii de campare, a unor terenuri sportive, trasee turistice, centre de echitatie, parcuri de vanatoare sau tabere tematice pot face obiectul unor proiecte eligibile.
Marfurile au fost cumparate din centre comerciale (bazare) fara acte si transportate si depozitate la sediul Ambasadei Romaniei din China, intr-un hotel dezafectat.
Oprescu nu mai vrea jocuri de culise Totodata, presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a criticat ieri faptul ca in partid "se fac jocuri in spatele usilor inchise" si a aratat ca, in cazul in care va castiga, nu vor mai exista centre de influenta in partid.
Comisiile trebuie sa fie in partid centre de creere, consolidare a specialistilor si, prin statut, sa le dam acestor comisii puterea sa aiba un cuvant de spus la promovarea oamenilor in functii.
Acesta a declarat, pentru "Replica" de Constanta, ca cel mai important aspect discutat cu aceasta ocazie a fost acela al infiintarii unor centre de dezvoltare regionale, care sa atraga fonduri si sa genereze bunastare.
In aceeasi categorie intra si spatiile in care se desfasoara activitati conexe actului medical, cele care sint organizate ca centre de diagnostic si tratament, sau centrele medicale cu personalitate juridica.
Raportul, adoptat recent de Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, afirma ca cei doi oficiali erau la curent cu existenta unor centre de detentie secrete ale CIA pe teritoriul Poloniei si Romaniei.
Documentul, dezbatut ieri de Comisia pentru Libertati Civile si Justitie a Parlamentului European, acuza in special Romania si Polonia ca ar fi gazduit astfel de centre in perioada 2003-2005.
google-analytics.com