Cautare

555 de rezultate pentru "centre" (3.25 secunde)
Prin conversia cladirilor in centre rezidentiale, birouri sau spații cu diferite funcțiuni culturale, patrimoniul imobiliar poate fi salvat de la degradare si reinclus in circuitul public. ... birouri, hoteluri, centre de evenimente, retail etc.
Fondat ca organizatie non-guvernamentala in 2012 de catre specialisti romani de renume international, in colaborare cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti, Centrul de Excelenta in Urbanism urmareste realizarea unor proiecte de anvergura in cooperare cu universitati, centre de cercetare si specialisti de prestigiu din Europa si Statele Unite ale Americii.
"Vom incerca, la fel ca de fiecare data, crearea de punti si de colaborari cu specialisti si reprezentanti ai unor centre de renume din strainatate" (Autoare:
Victor Zota, a anuntat ca 50 de centre au depus la ANT dosare pentru acreditarea activitatii de transplant: ... Pana la 20 octombrie, ANT va evalua cele 50 de centre pentru integrarea in programul national pentru transplant si va trimite, pana la 1 noiembrie, la Ministerul Sanatatii rezultatele evaluarii.
Din 2004 si pana in prezent, IHS, o companie romaneasca, a investit pe piata locala peste 27 milioane euro pentru deschiderea celor 13 centre de dializa, dotarea lor cu cea mai moderna aparatura medicala si, nu in ultimul rand, pentru pregatirea si educarea medicala continua a personalului.
Policentrismul ucrainean Ucraina este o tara cu mai multe centre. ... Centrul economic si fabrica de cadre este Dnepropetrovskul, aproape complet rusificat, la fel ca si celelalte trei centre economice de prim rang:
In prezent, avem 40 de centre de prelevare de organe (Autoare : ... In prezent, Romania are 40 de centre de prelevare.
MS finanteaza 6 centre performante pentru a efectua acest tip de proceduri. Dupa trei luni de program s-au implantat, in cele 6 centre, 60 de dispozitive de defibrilare interna si dispozitive combinate de resincronizare si defibrilare interna.
consiliere medicala, psihologica si juridica, informare si indrumare catre clinici din strainatate, contactare si mentinere legatura cu centre medicale din afara tarii pentru bolnavii care nu pot beneficia de tratament sau interventii chirurgicale in Romania.
Magda Marincovici) La Centre Hospitalier Universitaire (CHU) din Nantes, durerile puternice sau depresia sunt tratate cu ajutorul campului magnetic. Este un procedu care si-a dovedit eficienta atunci cand tratamentele cu medicamente abia reusesc sa reduca durerea.
Acesta se va desfasura in prezenta Preasfintitului Parinte Gurie, Episcopul Devei si Hunedoarei, a autoritatilor locale din judetul Hunedoara, a preotilor implicati in activitatile catehetice, a cadrelor didactice si a beneficiarilor din cele patru centre educaționale Alege Scoala!
Consider ca pe langa aceste reglementari ar trebui sa luam masuri pentru deschiderea de centre de educatie parentala si servicii de sprijin pentru copil si familie in fiecare judet din tara dar si sa dezvoltam si sa gestionam programe de construire a abilitatilor parentale, disponibile in gradinite, scoli si licee, si adaptate diferitelor etape de varsta ale copilului (prescolaritate, scolaritate, adolescenta).
La acestea se adauga faptul ca in momentul de fata statul roman aloca fonduri pentru deschiderea de noi centre de tratament cu profil oncologic, in locul celor inchise in perioada guvernarii PDL.
Organizator este Societatea Romana de Dermatologie (SRD) care aduce in atentia opinie publice aceasta zi si la nivel national prin manifestari locale in principalele centre dermatologice din tara, precum Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Targu Mures, Sibiu, Oradea, Timisoara, Brasov cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului.
Pana cand nu vom avea registre pentru pacienții cu boli rare si centre de expertiza evidenta acestora va fi incerta si alocarea resurselor ineficienta. ... Orientand cazurile catre anumite centre se va creea expertiza de care avem atata nevoie!
Avem de gand sa atragem investitii majore in urmatoarea perioada, pentru ca noi avem o suprafata mare de teren central pe care se poate construi, avem foarte mult teren pe care pot edifica mari centre comerciale sau parcuri industriale.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
In anul universitar 2018 - 2019, universitatea are acreditate 44 de programe de licenta si 34 de programe de masterat in cele 14 facultati din 5 centre universitare din tara:
Date la zi arata ca in eparhiile Bisericii Ortodoxe Romane functioneaza 766 de institutii si servicii sociale, din care 52 de institutii medicale si farmacii, inclusiv doua spitale (Providenta â€" Iasi si un altul in judetul Suceava), 54 de centre educationale, 97 de centre de zi pentru copii, 40 de gradinite sociale si after-school.
Datorii, restante in bani de dat la angajati, centre de plasament care trebuie inchise si pentru ai caror beneficiari trebuie gasite solutii. ... Rapoartele care au ajuns la Consiliul Judetului spun ca anumite centre trebuie inchise, ca trebuie sa se ia niste masuri vizavi de directorul general si totusi...
google-analytics.com