Cautare

555 de rezultate pentru "centre" (3.12 secunde)
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Rene van der Linden (foto), a solicitat ieri Parlamentului Romaniei sa investigheze, in cooperare cu Consiliul si alte organisme internationale, acuzatiile legate de existenta unor centre secrete de detentie ale CIA pe teritoriul tarii noastre.
Astfel, referitor la acest subiect, premierul Calin Popescu Tariceanu, sustinut de ministrul Razvan Ungureanu, a infirmat acuzatiile si a declarat aseara ca "in Romania nu au existat centre de detentie ale CIA".
Vorbim despre sectii clinice care reprezinta centre de excelenta. ... Centrul de Hematologie si Transplant Medular este unul din cele trei centre la nivel national (alaturi de Bucuresti si Timisoara), unde se realizeaza transplant cu celule stem hematopoietice.
In cea de-a doua categorie, in care este inclusa si Romania, se numara tarile in care ar fi functionat asa-numitele centre secrete de detentie:
Printre participantii la lansare s-au numarat prefectul Danut Culetu, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA si Rodica Belteu, coordonator al Euro Info Centre Constanta si director al Departamentului Integrare Europeana din cadrul CCINA.
Acuzatiile democratilor, prezentate de vicepresedintele PD, Anca Boagiu, au primit replica ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, care a sugerat ca numarul de centre de votare va fi stabilit, de fapt, de ambasade, care au avut obligatia sa trimita pana azi la ora 10.00 listele cu centre de votare si participanti.
Gestul lui Onaca i-a luat prin surprindere pana si pe responsabilii acestor centre, care s-au trezit cu senatorul in fata portilor, carand baxuri cu apa. ... In cursul zilei de astazi, Onaca va duce apa minerala la alte doua centre din Techirghiol.
Vicepresedintele Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, social-democratul Ion Calin, subliniaza ca exista destule centre de vot pentru a se exprima toata lumea, iar pe baza solicitarilor se pot organiza mai multe centre vot atat in tara, cat si in strainatate.
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Alte 120 de unitati din sectorul alimentar care proceseaza produse animale ar putea fi inchise la finele lui iunie, dupa ce in primele cinci luni autoritatile au interzis activitatea in 219 centre.
Banca Comerciala Romana (BCR) intentioneaza sa investeasca circa 200 de milioane de euro pana in 2009, printre altele pentru extinderea retelei teritoriale de la 478 de unitati la aproximativ 700 si deschiderea a peste 50 de centre de afaceri pentru intreprinderi mici si mijlocii.
Mai mult de o treime (40%) dintre primele 25 de centre comerciale mondiale se afla in orase din Europa, iar Londra se mentine pe primul loc in topul celor mai influente metropole, arata studiul MasterCard Worldwide, care a evaluat modul in care orasele leaga pietele si comertul in lume.
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori. ... Proprietarii pun accent pe locurile de parcare, 2.000 la fiecare dintre cele doua centre comerciale.
Urmeaza Cluj-Napoca, unde aproape jumatate din totalul spatiului închiriabil din Capitala, adica 124.100 mp, detinuti de cele cinci centre comerciale deja existente.
Toate cele sapte centre din Dolj beneficiaza de investitii pentru "energie verde", printr-un proiect de 4,1 milioane de lei.
Punem la dispozitie 15 centre. ... Aceste centre au certificate de profesionalism (competente). Sunt centre integrate. Suntem in prezent in China, Mexic, Brazilia si Romania.
Makino reprezinta un grup de companii, lider mondial in fabricarea de utilaj greu, un producator de centre de prelucrare, o companie de software, de inginerie, de finanțare si de servicii integrate.
Investitia de la Brasov se ridica la 1,57 de milioane de lei, iar elementul inovator al proiectului consta in crearea unor centre de excelenta care, pe langa serviciile oferite copiilor pe timpul zilei, functioneaza asemenea unor centre de formare continua a profesionistilor din domeniul ingrijirii si educatiei timpurii.
Carrefour Romania a deschis un nou hipermarket in Bucuresti, in parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova, inaugurand astfel al 9-lea magazin din Capitala si al 26-lea la nivel national.
google-analytics.com