Cautare

555 de rezultate pentru "centre" (3.23 secunde)
Pancreasul, tratat in centre de excelenta (Autoare: Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
570 spitale, 800 de centre de diagnostic si tratament, centre medicale si centre de sanatate, 470 de ambulatorii de specialitate si ambulatorii integrate spitalelor, o retea de 6,3 mii laboratoare medicale si laboratoare de tehnica dentara, peste 40 de mii de cabinete medicale si 9,5 mii farmacii, drogherii si puncte farmaceutice.
Audi va investi in 2009 peste 25 milioane de euro in extinderea retelei locale de dealeri cu cinci centre de vanzari si service dar si in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti a declarat marti brand managerul Audi Mihai Halmagianu.
In tara noastra ar urma sa vina peste 6.300 de refugiati, in timp ce in cele 6 centre regionale de cazare sunt 950 de locuri, iar autoritatile incearca sa amenajeze noi spatii.
Pana la sfarsitul acestui an vor aparea in Bucuresti doua centre de afaceri, care vor inchiria birouri si pentru o ora, pentru o zi, o luna, sau mai mult.
Din septembrie ar urma sa plece acasa 91 de oameni din acele centre, dar li se da posibilitatea sa lucreze in Craiova. ... in al treilea rand, vanzarile la acele centre au incetat de ceva timp.
Dezvoltatorii centrelor comerciale din Romania vor sta pe ghimpi si anul acesta pentru ca valul de falimente si vanzari de centre comerciale nu a trecut inca.
Fireste, nici presa autohtona nu a scapat acest subiect, cu atat mai mult cu cat Romania, alaturi de Polonia, a fost amintita printre statele care ar adaposti - sau ar fi adapostit, in 2003 si 2004 - centre de detentie ale CIA.
Bursa din Tulcea, pentru zona Deltei Dunarii, va functiona pe principiul cererii si ofertei, in paralel cu puncte de debarcare si centre de prima vanzare existente.
Cu toate ca in ultimii ani municipiul Constanta a fost impanzit de centre comerciale de tip mall, specialistii in piata imobiliara din Romania apreciaza ca in perioada urmatoare isi vor mai face aparitia si alte spatii comerciale de mari dimensiuni, din aceeasi categorie, in cel mai mare oras romanesc de la malul Marii Negre.
Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din tara pot depune de ieri, 6 februarie a.c., proiecte in baza carora sa obtina finantare pentru infiintarea de centre pentru copiii strazii si pentru formarea de personal specializat, prin proiectul "Initiativa Copiii Strazii".
Bucharest Tower Centre, cladirea de 25 de etaje situata in Piata Victoriei, pe bulevardul Ion Mihalache, in spatele sediului BRD Groupe Societe Generale, este in acest moment goala, din cauza unui litigiu intre proprietarii Tower Centre International si Alpha Bank, desi constructia a fost finalizata inca din luna decembrie a anului trecut.
Odata cu deschiderea parcului comercial, fondul de investitii NEPI va ajunge la un portofoliu de aproximativ 330.000 mp suprafata inchiriabila in centre comerciale.
Despre Sonae Sierra SONAE SIERRA, www.sonaesierra.com, este specialistul international in centre comerciale, pasionat sa creeze experiente inovative de cumparare. Compania detine 47 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5.6 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari, de pe 4 continente:
Pentru a fi rigurosi, acestea sunt de fapt centre culturale - inclusiv cel din Bucuresti. Mai sunt astfel de centre culturale franceze la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. ... Sediul principal este in Bucuresti, capitala Romaniei, existand alte trei centre la Cluj, Iasi si Timisoara.
Mariustuca.ro / Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe (Autoare:
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. In prezent, ASM are in tara peste 70 de centre si nuclee de cercetare.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) isi deshide astazi doua centre, unde consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic. Deocamdata, primele centre sunt deschise in Constanta si Campia Turzii, iar anul urmator reteaua de centre de consultanta se va extinde.
Sindicatul Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar Constanta intenteaza proces conducerilor unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, acestea fiind si centre contabile, conducerilor unitatilor scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, ca reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii deoarece nu a fost respectata macheta pentru acordarea si calculul sporurilor, conform Legii 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.
google-analytics.com