Cautare

5956 de rezultate pentru "centre titularizare 2009 rezultate concurs bistritnasaud" (5.09 secunde)
Bursa din Tulcea, pentru zona Deltei Dunarii, va functiona pe principiul cererii si ofertei, in paralel cu puncte de debarcare si centre de prima vanzare existente.
Cu toate ca in ultimii ani municipiul Constanta a fost impanzit de centre comerciale de tip mall, specialistii in piata imobiliara din Romania apreciaza ca in perioada urmatoare isi vor mai face aparitia si alte spatii comerciale de mari dimensiuni, din aceeasi categorie, in cel mai mare oras romanesc de la malul Marii Negre.
Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din tara pot depune de ieri, 6 februarie a.c., proiecte in baza carora sa obtina finantare pentru infiintarea de centre pentru copiii strazii si pentru formarea de personal specializat, prin proiectul "Initiativa Copiii Strazii".
Bucharest Tower Centre, cladirea de 25 de etaje situata in Piata Victoriei, pe bulevardul Ion Mihalache, in spatele sediului BRD Groupe Societe Generale, este in acest moment goala, din cauza unui litigiu intre proprietarii Tower Centre International si Alpha Bank, desi constructia a fost finalizata inca din luna decembrie a anului trecut.
Odata cu deschiderea parcului comercial, fondul de investitii NEPI va ajunge la un portofoliu de aproximativ 330.000 mp suprafata inchiriabila in centre comerciale.
Despre Sonae Sierra SONAE SIERRA, www.sonaesierra.com, este specialistul international in centre comerciale, pasionat sa creeze experiente inovative de cumparare. Compania detine 47 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5.6 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari, de pe 4 continente:
Pentru a fi rigurosi, acestea sunt de fapt centre culturale - inclusiv cel din Bucuresti. Mai sunt astfel de centre culturale franceze la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. ... Sediul principal este in Bucuresti, capitala Romaniei, existand alte trei centre la Cluj, Iasi si Timisoara.
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. In prezent, ASM are in tara peste 70 de centre si nuclee de cercetare.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Banca Comerciala Romana (BCR) intentioneaza sa investeasca circa 200 de milioane de euro pana in 2009, printre altele pentru extinderea retelei teritoriale de la 478 de unitati la aproximativ 700 si deschiderea a peste 50 de centre de afaceri pentru intreprinderi mici si mijlocii.
Totodata, el a adaugat ca recent s-au organizat examene pentru ocuparea posturilor din invatamant, iar aceasta masura ar face practic inutil acest concurs, conducand astfel la risipirea banilor publici.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv. La concurs s-au inscris trei persoane:
Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele. ... Postul a fost scos la concurs pana acum de trei ori si nu s-a prezentat nimeni", a spus Mogos.
Dupa sase luni, directorii numiti urmeaza sa sustina concurs pe posturi. ... Se va organiza concurs, dar numai pentru cei care nu au dat. ... La noi se organizeaza concurs pentru functia de director executiv adjunct la control, unde postul este vacant“.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
google-analytics.com