Cautare

19107 de rezultate pentru "cei" (7.63 secunde)
Cu steagul Romaniei gaurit in mijloc si cu o portavoce imensa, cei mai in varsta au indemnat tinerii sa prinda glas: ... - caci si asta implica ACTA, incheierea anonimatului on line - s-au dat deoparte, inspre Mercur, lasandu-i pe cei mai batrani sa protesteze separat.
Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu, odinioara cei mai puternici oameni din PSD si din tara, se afla la un pas de a suferi o umilitoare infrangere politica, colegii de partid pregatindu-se sa-i dea afara din formatiunea pe care au transformat-o in sediul central al DNA.
Cei 10.000 de ducati pentru cheltuieli i se par putini Lucretiei, in comparatie cu dota enorma pe care o adusese casei de Ferrara.
Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. ... La 1 august Tudor Gheorghe a implinit 57 de ani Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti - Ce v-au adus cei 12 ani de libertate?
Deci, mergand trimisii la Ioppi, s-a suit Petru in casa de sus, ca sa se roage in ceasul al saselea din zi si fiind foarte flamand, a avut o vedenie care il indemna sa nu se ingretoseze a merge la acel barbat de alt neam din cei netaiati imprejur, pentru ca nu se amestecau evreii cu alte neamuri, ci se ingretosau de dansii.
De asemenea, impreuna cu micutii, la unitatea din centrul comunei vor merge si cei trei invatatori si educatoarea care activau la Seciuri. "Am discutat cu cei de la ELECTRICA sa ne ofere un spatiu pentru a gazdui acolo o grupa de gradinita.
Din el au iesit trei creaturi stranii, care au plutit spre cei doi fara sa atinga pamantul. ... Dupa circa 25-30 de minute cei doi au fost dusi inapoi pe plaja, iar nepamantenii au intrat in vehiculul care a disparut apoi instantaneu.
Multi dintre cei care au trecut prin experienta din apropierea mortii (NDE) spun ca l-au vazut pe Dumnezeu. ... Iar acestea spun ca cei care sunt rapiti nu vorbesc despre extraterestrii ca fiind Dumnezeu.
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. ... Cat de fericite sunt insa de obicei sarbatorile si ce anume influenteaza modul in care ne simtim in aceste zile speciale alaturi de cei apropiati?
Berbec Ca sa ai parte de o zi asa cum ti-o doresti, ai nevoie de rezerve serioase de rabdare si cam de tot stocul personal de bunavointa, in special fata de cei dragi.
Creeaza impresia ca cei mari au fost odata mici. ... toti cei care au lucrat in comertul exterior au colaborat cu Securitatea sau au fost, pur si simplu, ofiteri cu acte in regula. ... Si-apoi, mi-aduc aminte, dupa fuga lui Pacepa, au fost retrasi toti cei care lucrau sub acoperire.
In alte tari, cum ar fi China, jocurile sunt complet interzise, insa pentru cei potenti financiar, Macao reprezinta o alternativa comparabila cu Orasul Luminilor.
Cei doi au spus ca, la capatul bratelor, aveau gheare asemanatoare cu cele de homar. ... Dupa circa 25-30 de minute cei doi au fost dusi inapoi pe plaja, iar nepamantenii au intrat in vehiculul lor, care a disparut apoi instantaneu.
Subliniem caa datele din acest articol sint prezentate in forma oferitaa de cei cu care noi am stat de vorbaa. ... Cheltuielile de la sediu sint suportate de cei care detin functii de conducere in cadrul partidului si care ocupaa o functie publicaa obtinutaa cu sprijinul PC", a spus conservatorul.
"Suntem cei care au aflat intr-un mod brutal ce este comunismul si care au vazut fata hidoasa a dictaturii. ... Iar odata cu noi, a supravietuit si liberalismul care ii pune laolalta pe cei ca noi si pe cei ca dumneavoastra.
Vlad Hogea a mai declarat ca PC cere Tribunalului Municipiului Bucuresti inlocuirea de urgenta a presedintelui BEM si a loctiitorului acestuia, pe motiv ca activitatea acestei institutii este blocata de neregulile comise de cei doi magistrati.
In cadrul aceleiasi intalniri "sub cerul liber" cu presa, tinerii au precizat ca au fost stranse 230 de semnaturi ale membrilor PD-L Constanta in semn de solidaritate cu democrat-liberalii exclusi din partid, iar acestea vor fi adunate in continuare de la cei care solicita sa se alature acestui demers.
Dupa cum stiti, Biroul Permanent National al PSD a desemnat un colectiv de coordonare a activitatilor politice ale organizatiei judetene, format din 21 de persoane - cei 15 primari care au reusit sa castige sau sa recastige mandate, cei doi parlamentari, cei doi consilieri judeteni, Ioan Mang si Alexandru Retegan, presedintele organizatiei de femei, Lia Pop, si Emilian Pavel, presedintele organizatiei judetene de tineret.
Adica lupta impotriva inegalitatilor, protejand oamenii care nu sunt in relatie directa cu puterea si ajutandu-i pe cei defavorizati.
toti cei care s-au imbogatit, cand ii intreaba instanta prin ce mijloace, au un singur vinovat, presedintele.
google-analytics.com