Cautare

19107 de rezultate pentru "cei" (3.42 secunde)
Poate v-ar face bine sa le cititi si voi, cei care sunteti trecatori pe pagina mea dar va confruntati cu aceeasi batalie. ... Am fost si eu povara pentru cei din jur, am divortat, am plans, am suferit de singuratate.
Reproduc mai jos â€" considerandu-le utile si interesante pentru cititori â€" elemente si citate din viziunea pe care el afirma ca a capatat-o in urma experientei si discutiilor cu cei cu care a intrat in contact, o viziune remarcabila prin prisma pregatirii si ocupatiilor sale, desi vizibil influentata si de lecturile in domeniul OZN si cele conexe acestuia.
I-au paralizat pe cei doi si i-au dus, plutind, in nava. ... - Cei doi erau speriati de moarte si in pragul unui atac de cord. ... Cu toate tertipurile folosite, cei doi nu au putut fi facuti sa se demaste ca farsori, ori sa se contrazica.
mai poate insemna si ca un prieten apropiat te va trada.legaturile cu cei din jur iti vor provoca pierderi si suferinte "Pisica nu prevesteste ghinion. ... Daca visati ca salvati un pui de pisica, inseamna ca aveti dorinta de a-i ajuta pe cei care se indreapta pe cai gresite.
Calm, Goetz a scos din buzunar un pistol calibrul 38 si i-a impuscat pe rand pe toti cei 4 tineri. ... - Cei doi au spus ca delincventa este urmarea inevitabila a dezordinii. ... Dar iata ce scriu cei doi criminalisti: ... Cei retinuti erau perchezitionati.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
El a adaugat ca cei doi se afla sub incidenta dreptului umanitar, sub protectia Conventiei a 4-a de la Geneva privind protectia persoanelor civile in caz de razboi.
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
Dar, conform sondajului de opinie realizat la comanda PDL de firma VT Consulting Bucuresti, a reiesit ca pe Stelian Dutu il cunosc 71,8% dintre cei intervievati, din care 37% au "incredere putina" sau "deloc", in timp ce 56,3% au "incredere multa" si "foarte multa" in el.
Printre cei chestionati in privinta identitatii parlamentarilor nostri au fost atat tineri, cat si persoane trecute demult de prima tinerete, care insa ne-au intampinat cu fraza:
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca ideea unei amnistii fiscale limitate, pe care a lansat-o in urma cu cateva zile, nu echivaleaza cu o amnezie penala fata de cei ce au furat din banii publici.
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
Oamenii de acolo trebuie sa stie ca in Romania va fi o schimbare democratica si cei care vin la conducere au niste convingeri foarte clare fata de partenerii nostri.
Pentru toate acestea cei de la USL invoca dezastrul mostenit de la guvernarile PDL, obstructiile permanente ale Cotroceniului si presiunile externe.
Sotii Rapotan, cei mai avuti galateni Cu o avere estimata intre 70 si 75 milioane de dolari, sotii Virgil si Angelica Rapotan sint familia cea mai bogata din Galati, ocupind locul 5 in topul celor mai instarite familii din Romania.
Guvernul se descotoroseste de 20% din functionarii de la nivel central, dar ar putea fi vizati si cei de la nivel local.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate.
Printre cei vizati de liderul PSD se numara si ministrul Gabriel Oprea. ... "Eu castig suficient, problema nu este cu mine si cu cei care avem un venit mediu, problema este cu cei care castiga sub 10 milioane de lei vechi.
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
google-analytics.com