Cautare

55254 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (7.13 secunde)
Rezultatele au aparut insa pe fondul mai multor incidente.
FARCAS) Feomenul OZN (sau, mai corect, FENOMENELE AEROSPATIALE NEIDENTIFICATE) nu se margineste la globuri luminoase, la FARFURII ZBURATOARE, ori la rapiri extraterestre. ... Desigur, pentru cei ce tin la pacea mintii lor, cel mai simplu va fi sa nege realitatea tuturor acestor fapte.
In cel mai recent articol publicat pe blogul personal, intitulat: ... Potrivit lui SRS, Guvernul Ciolos reprezinta o catastrofa mult mai mare decat era preconizata chiar si de catre cei mai sceptici analisti politici, tine de domeniul evidentei.
SC Rainbow Industries SA Constanta a insemnat pentru sute de romani naivi oportunitatea de a-si realiza un vis, acela de a munci pe bani frumosi in strainatate.
In acest moment nu putem decat sa speram ca peste doua luni, cand se va fi terminat si turul al doilea de scrutin, nu ne vom smulge parul din cap vazand pe cine au ales cei care s-au prezentat la vot.
Daca m-ati intreba ce mi-as dori cel mai mult si cel mai mult, ar fi sa fiu din nou presedinte la TSD! Dar asta nici macar dumneavoastra nu mai puteti sa faceti.
Cei mai frumosi oameni din viata ta sunt cei care te accepta cu TOTUL. ... Cei care accepta doar frumusetea, inteligenta si bunatatea ta insa, de cele mai multe ori, fug de partile tale negative sunt oamenii de care ar trebui tu sa fugi.
'Devine din zi in zi mai clar conturul Mafiei care l-a creat pe traian basescu, intai ca Primar General al Capitalei, apoi ca Presedinte al Romaniei.
Inainte de toate, cine ii poate crede, oricat de ageamiu ar fi considerat, ca asa peste noapte, ca in basmele cu datul peste cap al Fetilor-Frumosi din Creanga si Ispirescu, s-au depolitizat prefectii si subprefectii, posesori a diverse carnete de partid pana ieri, alataieri?
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
Nu intotdeauna, sau mai bine zis nu neaparat la malul marii, putin mai la stanga sau la dreapta de municipiul Mangalia.
Ca divinitate populara a Soarelui si a focului, Sant-Ilie este atestat prin numeroase traditii, mai ales in mediile pastoresti.
Sa faca si acolo tot ce stiu ei mai bine. Ii dai unui om o pensie pentru ca nu mai poate sa munceasca. ... Vechiile mentalitati sunt perpetuate, iar noile generatii sunt conduse tot de cei care, in vremea comunismului, erau cei mai tari.
MariusTuca.ro Domnisoara Noapte Buna Acest poem e pentru toti copiii cuminti Frumosi, curati si adormiti de parinti, Poem care se spune incet, aproape soptit, cu ochii inchisi Cu papusi in brate, cu parinti ori cu jucarii de plus.
Da-i la o parte pe cei care te trag in jos pentru a face loc oamenilor frumosi in viata ta. ... Asa cum te poti gandi la lucruri negative, in egala masura vei putea sa te gandesti si la lucruri pozitive, fara a mai lasa loc raului sa te copleseasca.
Veti ramane in amintirea pretioasa a unei fetite drept doamna/domnul de la care am primit cea mai frumoasa rochita!
Cel mai important factor il reprezinta tensiunile geopolitice legate de Iran. ... Cotatia metalelor pretioase a avansat in pofida faptului ca mai multe piete au fost inchise luni pentru sarbatori nationale.
Alex Stefanescu) Nu exista spectacol mai jalnic decat acela al denigrarii Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai impresionanta realizare a tarii noastre in anii de dupa 1989.
Nu stiu cum se face, dar o data la patru ani, ca la Mondiale, distinsii domni politici, ca altfel nici nu stiu cum sa le mai zic, ne invita politicos sa contribuim si noi, cei care lucram cu presa, la usuitul turmei de alegatori catre sectiile de votare.
Prima mare schimbare a vietii cotidiene va fi ca nu vom mai avea nevoie de vize in nici o tara a UE, inclusiv Marea Britanie si fostele ei colonii.
google-analytics.com