Cautare

66912 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani din lume" (7.63 secunde)
El a devenit in legendele medievale simbolul izolarii de lume.
Daca vrei sa ai un brad usor de mutat si de ingrijit, care sa se potriveasca in orice loc si spatiu, fara sa ocupe mult din acesta, Bradul Normandian crescut in ghiveci este cel mai potrivit.
"Cea mai mincinoasa reclama", interzisa la tv.
La 818 metri inaltime si peste 160 de etaje, Burj Dubai intrece cu peste 250 de metri turnul CN din Toronto, Canada, care a detinut titlul de cea mai inalta constructie din lume timp de 31 de ani.
Speranta Farca) In joc nu mai avem varsta, scopuri sau competente. ... Invatand de la copilul taina jocului, isi mai ofera o sansa de a se ridica deasupra grijilor cotidiene prea marunte si de a se regasi unitar constient si incostient deopotriva.
Dirt Devil, unul dintre cele mai importante branduri de produse de ingrijire a podelei din lume, a intrat recent pe piata din Romania cu o gama de aparate de curatare de ultima generatie, eficiente energetic si proiectate pentru a oferi performante maxime de aspirare cu un consum redus de energie.
O lume intreaga, facebook-ul asta! ... Cristina Topescu) Facebook - ul, o lume reala, pana la urma? Ce lume senzationala pe facebook -ul asta!
In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja te-ai obisnuit, Asociatia Lume Buna sustine ateliere creative pentru copii.
Creierului ii place ciocolata, are nevoie de apa, dar cel mai mult si mai mult ii place zambetul, spune medicul care peste 50 de ani a operat creiere.
Mihnea-Petru Parvu) A mancat din ce-a cantat. Sau din cersetorie. ... Si sa se intoarca din nou. Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura.
Pe de alta parte pesedistii nici ei nu sint foarte fericiti pentru ca le-am taxat mai toate chestiile facute in ultimul timp ca fiind electorale. Ce sa mai zicem de peremisti ca ei sint suparati pe toata lumea.
Rromii din Romania au ajuns din nou in atentia presei internationale, si nu pentru ca ar fi "comis" o isprava de toata lauda, ci pentru ca deranjeaza, determinand autoritatile italiene sa faca demersuri pentru repatrierea lor.
Filozofia CAMBRA este introdusa in Romania pentru prima data de clinica OrthoExclusive si reprezinta o noua abordare pentru prevenirea si tratamentul cariilor dentare incipiente prin tratarea cauzelor  inaintea aparitiei cavitatilor carioase in  tesutul dentar.  Clinica OrthoExclusive este specilaizata in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala iar una din preocuparile noastre principale este Preventia si Profilaxia.
Majoritatea covirsitoare spune ca parlamentari mai slabi ca guvernarea asta nu au fost niciodata. E drept ca asta e o zicere care se repeta la patru ani din ‘89 incoace, dar parca motive ca in mandatul asta nu au fost niciodata asa de multe.
Reprezentantii celui mai mare touroperator din lume au anuntat ca nu-si vor mai trimite turistii pe litoralul romanesc in acest an. Principalul motiv al deciziei lor l-a reprezentat lipsa predictibilitatii fiscale din Romania, mai precis incertitudinea valorii TVA care se aplica pe serviciile turistice.
WOW, CE FRUMOSI SUNT IMPREUNA Brad Pitt si Charlize Theron au devenit subiectul preferat al tabloidelor dupa ce s-a aflat ca cei doi formeaza un cuplu.
Caravana electorala in judetul Ilfov • Deschiderea oficiala a campaniei electorale a fost precedata de un minunat spectacol artistic oferit de foarte talentatii copii din Voluntari, Clinceni, Domnesti si Bragadiru.
Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Super Grup, Taxi si Vama au facut din Piata George Enescu o mare... ... Artistii au pus o caramida din lutul muzicii si poeziei lor la cladirea ce aduce in ea lumina si caldura bunului simt, a dragostei si normalitatii de-a fi Om.
Altii aveau de la mama lor biletul cel mare, pretios, impovarat de talent din acela rar, nedobandit la scoli inalte. Si au mers mai departe.
PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe. ... Precizam ca din punct de vedere legal, in Romania stagiul militar obligatoriu nu a fost desfiintat, ci doar supendat in anul 2007.
google-analytics.com