Cautare

31103 de rezultate pentru "ce trebuie sa aiba sa fie originala" (4.41 secunde)
Sau, ca sa folosesc cea mai frumoasa definitie a libertatii pe care o cunosc, si-a castigat "dreptul de a nu minti". Ceea ce inseamna ca libertatea e un "drept" care poate sa fie exercitat sau nu.
Sau, ca sa folosesc cea mai frumoasa definitie a libertatii pe care o cunosc, si-a castigat "dreptul de a nu minti". Ceea ce inseamna ca libertatea e un "drept" care poate sa fie exercitat sau nu.
Nu degeaba spunea dl Ion Iliescu, la inceputurile anilor ’90, ca noi vom avea o democratie originala. Ea este originala din talpi si pana-n crestet.
Daca farurile automobilului dumneavoastra sunt invechite, intunecate si matuite, atunci servetelele de la CLEAR-LIGHTS.EU va pot reda in numai 2 minute stralucirea lor originala, asigurand in acelasi timp si un strat protector.
Este timpul sa vorbim despre biciclete! ... In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste o originala originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste. Printre cele 20 de super biciclete expuse, toate in conditie originala, se regasesc modele precum:
Nici una „originala“, cum aveam prin anii ’90. ... S-a marginit sa-i anunte pe francezi ca romanii au ceea ce pe la Paris nu prea exista, daca ne ghidam dupa tulburarile sociale care s-au petrecut in ultima vreme in capitala Frantei.
Grajduri iluminate, spatioase, ca sa ii permita porcului autohton sa se intinda, paie schimbate din 24 in 24 de ore si neaparat vedere la alti porci, nu mai mult de sapte gaini intr-un cuibar si lumina noaptea pentru rate.
distribuitorul X coopteaza persoanele Y si Z sa promoveze pe piata produsele sau serviciile companiei", noteaza www.afaceri-online.net.
Din pacate, singurul lucru cert este doar faptul ca, la o zi dupa ce militarii au recunoscut ca sunt in posesia unei farfurii zburatoare, stire difuzata in toata lumea, a venit dezmintirea oficiala, conform careia a fost o confuzie si ca de fapt s-a recuperat doar un balon meteorologic din neopren.
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil. Se pare ca el si-a introdus telefonul in buzunarul de la piept imediat ce l-a scos de la incarcat.
Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti - The Show: A Tribute to Abba a sustinut in urma cu aproximativ 2 saptamani cel de-al 600-lea concert al carierei, cifra marcand de 4 ori mai multe concerte decat a sustinut trupa originala Abba.
Ne-a vrajit cu o versiune originala a celebrei Bohemian Rhapsody - Queen, apoi toate cele patru scaune de la Vocea Romaniei s-au intors, iar antrenorii s-au batut pentru ea. ... sensibila si totusi puternica, talentata si originala.
38, Bucuresti) am vazut o expozitie cu totul si cu totul originala. ... De ce mi-am adus aminte acum, dupa atata timp, de aceasta expozitie si de Carolina Ilica? ... Dar sa revin la expozitia din 2014.
Daca te ia durerea de cap numai la gandul organizarii botezului si nu stii cum sa faci acest lucru, noi iti oferim un mic ghid. ... Voi, parintii bebelusului care urmeaza sa fie botezat, trebuie sa va ocupati pentru el de organizarea acestui eveniment.
'Dragi prieteni, Va impartasesc faptul ca nu eram decis sa iau cuvantul la aceasta adunare. Dar, presedintele Consiliului National mi-a sugerat ca nu ar fi bine sa nu iau cuvantul. De aceea, va rog sa ma acceptati cu un MESAJ DE SUFLET.
Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este... ... - Poti sa spui orice despre mine, dar scrie-mi numele corect György Frunda:
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Am descoperit ca Bucurestiul e un oras frumos, daca stii sa-l privesti cu iubire. Intram in Pasajul Victoriei, ce duce din strada Academiei in Calea Victoriei. - Acest pasaj ar trebui sa-si gaseasca un investitor sau un sponsor potrivit.
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele. Am facut deja o analiza si pot sa va spun ca estimarile noastre initiale au fost contrazise.
google-analytics.com