Cautare

31103 de rezultate pentru "ce trebuie sa aiba sa fie originala" (4.83 secunde)
Cind amintirile-n trecut Incearca sa ma cheme, Pe drumul vechi si cunoscut Mai trec din vreme-n vreme. ... De aceea poate, din cind in cind, trebuie sa le rechemam. ... Pe care cu greu incerc sa le imbin;
Cind amintirile-n trecut Incearca sa ma cheme, Pe drumul vechi si cunoscut Mai trec din vreme-n vreme. ... De aceea poate, din cind in cind, trebuie sa le rechemam. ... Pe care cu greu incerc sa le imbin;
Ei bine, tinerii nostri au inceput sa-i copieze pe prietenii lor de prin strainatate si si-au pus pe picioare fel de fel de afaceri, unele mai suspecte, altele mai putin, avand la dispozitie si o piata perfecta de desfacere:
In contextul in care proaspetele mamici sunt din ce in ce mai atasate de locul de munca, ideea de "mamici de ocazie" se incetateneste din ce in ce mai mult si in Romania, plasarea de bone devenind o afacere cu potential.
de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt? ... Si asta mi-a placut, ce spune Stelian Ambrus, chiar am retinut-o: orice om de succes are o viziune, o strategie, niste valori care il ajuta sa aiba succes.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, intr-o emisiune televizata, ca nu este adeptul plasarii politicienilor in fruntea serviciilor de informatii, deoarece exista riscul ca serviciile sa nu raspunda cu necesarul de subordonare catre varful institutiei.
- Nu exista nicio explicatie pentru ceea ce au vazut si filmat acesti doi piloti de avioane de vanatoare. ... In secolul al XV-lea, oamenii au inceput sa intrebe daca exista o pluralitate de lumi. ... Eu, vreau sa fiu botezat! Ce s-ar intampla?
Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Ne invita sa-l descoperim, sa ne dam seama ca dragostea poate fi si asa.
Octavian ANDRONIC) Cine si-a imaginat ca in cursul precedentului guvern din aceeasi guvernare a asistat la toate aberatiile exercitarii administratiei publice s-a inselat STOP Am avut, desigur, o prima parada de zile mari, cu un premier incompetent care nu voia sa demisioneze, iar partidul care l-a numit a fost nevoit sa-l motioneze.
Aplicatia a fost dezvoltata de i-Rewind, un start-up romanesc pornit de tineri antreprenori romani, care se bazeaza pe o idee originala, patentata international. ... Aplicatia va putea fi descarcata incepand de astazi din AppStore, urmand sa fie disponibila in curand si in Google Play.
"Am pus Ciuleandra pe ritmuri de reggae" "Mi-am dorit ca Ciuleandra sa fie primul single extras de pe noul album la care lucrez. ... "Este una dintre piesele mele de suflet, care imbina varianta originala cu o interpretare personala, parte din versuri purtand semnatura proprie.
Nu mai e de mult un secret ca Delia poarta eticheta de cea mai originala artista din Romania. ... ei bine, atunci le dorim sa se intoarca la mamele lor.
- Ce noroc ca te-am intalnit! ... Alte exprimari, precum Ce intamplare ca..., Ce bine ca..., Mult succes la..., ar exprima chiar mai bine ideea originala, insa a devenit superfluu sa folosim cuvantul noroc.
Octavian ANDRONIC) Mai putin de un secol le-a trebuit urmasilor lui Kemal Ataturk ca sa renunte la mostenire si sa purceada la restaurarea sultanatului Otoman. ... Reformele menite sa aduca tara in randul lumii civilizate au fost impuse prin forta, dupa un model imprumutat de la marele vecin din Nord.
Ce sunt coronavirusurile? ... Ce sunt coronavirusurile? ... Coronavirusurile sunt structuri relativ simple, iar forma lor ne ajuta sa intelegem cum functioneaza. ... Aceste varfuri ajuta virusul sa se lege si sa infecteze celulele sanatoase. Cu toate acestea, aceleasi varfuri sunt si cele care permit sistemului imunitar sa identifice virusul.
Si-am inceput sa-l vedem pe Mischie pe la PNA, pe Mazare, pe Sechelariu, pe Agathon si alti lideri PSD dand cu batul in fata procurorilor anticoruptie. Surprinzator, chiar si marele magnat al petrolului, liberalul Dinu Patriciu, a inceput sa viziteze Parchetul anticoruptie.
Am stat pe ganduri inainte de a decide sa dau un raspuns. ... Pentru tot ceea ce merge rau in viata noastra, pentru tot ceea ce s-a intamplat negativ in istoria noastra, noi cautam scuze, nu explicatii.
Probabil ca, atenta la cele patite de sora mai mare si la mariajul esuat al acesteia cu Bodo de la Proconsul, Elena s-a gindit sa incerce o alta categorie, mai statornica si mai de viitor decit cea a cintaretilor.
Volumul meu de poezii, "Steaua ranita", premiat atunci de Fundatia Crescent, urma sa fie publicat cativa ani mai tarziu de Editura Vinea, primind si un premiu din partea Uniunii Scriitorilor. ... A visat mereu, iar poeziile sale reflecta idealul ca Basarabia sa revina la tara-mama, unindu-se cu Romania.
Premierul Emil Boc a transmis ieri, in videoconferinta cu prefectii, ca guvernul apara cota unica si le-a solicitat sa explice mai departe ca executivul "face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura un minim de resursa in mediul privat si pentru crearea de locuri de munca in conditiile pe care Romania le are in momentul de fata".
google-analytics.com