Cautare

31103 de rezultate pentru "ce trebuie sa aiba sa fie originala" (6.78 secunde)
Este socant ca un ministru de finante sa aiba doar "impresia" despre cursul de referinta leu-euro la care se calculeaza una dintre principalele contributii la bugetul de stat al Romaniei, si anume contributia din accize.
Ce urmeaza e un soi de ghiveci: ce-am inteles eu din dezbatere, si ce cred eu despre subiect. ... ce vor romanii, in general, de la flacaii si fetitele (una sigur in blugi si pe tocuri inalte-inalte) care se vor parui mediatic-populist pentru functia asta?
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Exista o posibilitate ca dupa mastectomie si indepartarea ganglionilor de la subrat, ca urmare a sectionarii vaselor limfatice si dereglarii circulatiei limfei, bratul respectiv sa se umfle, acumuland limfa. ... M-am interesat pe net si uite ce am aflat de pe http://www.physiomed.ro, adresă
Parteneriatul strategic franco-roman trebuie sa aiba 2 pagini, nu 20! ... Atunci cand o multinationala se gandeste sa faca o investitie in strainatate, decizia nu se ia la filiala din Romania, ci la sediul central din Paris.
Ce trebuie sa faca aceasta grupare pentru a avea succes la public. ... ce trebuie facut ca un astfel de proiect sa aiba succes?
UDMR trebuie sa aiba un dialog cu Opozitia. Sunt sanse mici ca PDL sa ramana la Putere Schimbare radicala de macaz al unor membri UDMR, partid care, pana de curand, si-a manifestat loialitatea fata de PD-L.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva.
Poate fi stresant si frustrant pentru un cuplu sa nu poata sa conceapa un copil, dar exista posibilitati de tratament pentru infertilitate. ... Pot sa nu existe alte semne sau simptome evidente.
In afara acestei baze de date mai exista una, cea originala, a fostei Securitati, despre care presedintele CNSAS spune ca este "indexul arhivei Securitatii" si ca "acesta va fi intr-adevar un instrument de lucru necesar CNSAS-ului cand trebuie sa se pronunte asupra unui om".
Acest fapt, singur, are deja o importanta istorica, dar si ceea ce ofera cele 34 de secunde de videoclip este cu totul remarcabil.
- Cum ati ajuns sa fiti preocupat de aceste subiecte devenite carti - Inteligenta materiei;
Dan Voiculescu si parlamentarii PC au decis sa nu depuna niciun amendament la legile pe care Guvernul isi va asuma raspunderea, iar la sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului in care va fi asumat pachetul de legi sa poarte pe bratul stang o banderola alba, in semn de protest fata de sfidarea fara precedent a forului legislativ si a statului de drept.
Desi au gasit produse contrafacute in magazinele a 12 agenti economici, inspectorii nu au reusit sa verifice actele decit la trei dintre acestia pentru ca doar atitia s-au prezentat la sediul OJPC din Galati.
firmele dau faliment cu miile, investitiile scad vertiginos, capitalismul autohton are o reteta secreta, originala, dar pierzatoare, la fel ca democratia.
G580 are tot ce-i trebuie unui utilizator obisnuit si ceva in plus. Vine echipat cu 4 GB de memorie dar suporta pana la 8 GB, pentru ca voi sa-i puteti face un mic upgrade peste un an-doi.
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
Aceasta este explicatia data de Freud naravului de a rataci obiecte ce ni se par a fi, totusi, extrem de importante.
Trebuie precizat ca unii dintre acesti pacienti, care au dat curs acestei initiative, s-au vindecat de aceasta infectie. ... Aceasta expozitie va fi la dispozitia publicului din toata lumea si ofera o viziune originala asupra bolii, a modului de a o tine sub control si de a scapa de ea.
google-analytics.com