Cautare

31103 de rezultate pentru "ce trebuie sa aiba sa fie originala" (3.47 secunde)
"PSD trebuie sa aiba o pozitie vizavi de mandatul imperativ al parlamentarilor. Un parlamentar care a candidat cu PSD, in momentul in care paraseste PSD sa isi piarda acest mandat .
Patronatele din agricultura estimeaza un efect devastator al calamitatilor Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani au facut ca trei sferturi din teritoriul Romaniei sa fie acoperite de ape.
Doina Staiculescu, singura medaliata olimpica a gimnasticii ritmice romanesti In urma eforturilor depuse, in octombrie 1981 CIO a admis gimnastica ritmica sportiva in programul olimpic cu proba individuala, fiecarei natiuni fiindu-i permis sa trimita doua gimnaste la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.
Aplicatia originala Google+ pentru iPhone nu a fost apreciata prea mult, dar recenta sa versiune pare sa aiba succes, lucru care s-ar putea datora si angajarii lui Kevin Rose si a altor persoane din cadrul Milkde catre companie.
CNH a reusit sa incheie anul 2005 fara pierderi financiare. Totusi, pentru a nu mai avea nevoie de ajutorul statului, compania trebuie sa realizeze o productivitate de cel putin 400 de tone de huila/angajat.
Democrat liberalii au incercat in Parlament sa infiinteze comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei, insa PSD si PNL au respins demeresul. ... "N-am intentia nici sa dau mai multa putere Parlamentului, nu-mi doresc nici mai multa putere pentru presedinte.
Vizitatorii fie isi descopera, alaturi de indrumatorii studioului, bucuria de a se descoperi pe sine (de aici si inspiratia numelui - charting new territories of their souls), fie gasesc calea de a exprima mai usor un sentiment uneori dificil de cuprins in cuvinte.
"Romania apara eroic micii de Bruxelles" Cum am ajuns din nou in atentia Europei Micii i-au adus din nou pe romani in vizorul presei straine in contextul in care Ponta a anuntat ca Guvernul "se lupta" sa-i salveze de Comisia Europeana, facand si un demers in acest sens.
Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi - nu pot sa aduc dovezi pentru ele, pentru ca ele sunt dincolo de dovezi. ... De exemplu, organismul biologic este in stare sa transcenda. ... Nu exista spatiu mai bun din care sa sari in meditatie decat orgasmul.
"Oare ce se mai schimba din punct de vedere fiscal?", par sa se intrebe afaceristii, dupa ce s-au trezit ca, in trei zile, taxa pe valoarea adaugata (TVA) a urcat de la 19% la 24% si le-a creat probleme in fluxurile comerciale.
Parteneriatul strategic franco-roman trebuie sa aiba 2 pagini, nu 20! Intr-un interviu pentru RFI Romania, ambasadorul Frantei, Philippe Gustin, spune ca parteneriatul strategic dintre cele doua tari trebuie "periat", iar Franta este interesata de privatizarile care au loc acum.
"Un partid serios nu accepta sa-i fie atacat liderul fondator"'. ... Bine, sunt pasi tactici care intotdeauna pot sa afecteze. ... Ce anume? ... Cu efect de bumerag, din moment ce a dus la victimizarea lui Traian Basescu, care este din nou presedintele Romaniei.
Romania nu este in aceasta situatie, de aceea cred ca acum este momentul sa intervenim. ... • Prioritatile intr-un proces de reforma a statului si nu vreau sa repet ceea ce am spus de multe ori, dar as enumera cateva dinte ele:
Meseriile de degustator si somelier le permit practicantilor lor sa dea detalii despre licoarea lui Bachus doar dintr-un strop. ... In plus, cei ce doresc sa devina degustatori trebuie sa aiba o vechime de cel putin trei ani in domeniul vitivinicol (productie, cercetare).
Trebuie alimentata cu Lumina - bioenergie - si mai trebuie adus un Suflet (entitate) sa se incarneze in acea ' soma ' crescuta in bazinul cu solutie amniotica.
A zis Cristoiu cu o zi inainte ca Basescu trebuie sa iasa la inaintare, sa fie mai dur cu USL ? A zis, iar Basescu s-a conformat scurt, asa ca ieri a "injurat" USL fara sa se repete cam 90 de minute, pe postul de televiziune B1.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Octavian STIREANU) Sarbatoarea Marii Uniri a ajuns sa se confunde cu o fastuoasa parada militara.
Gheorghe Burnei a efectuat, in premiera absoluta, o interventie chirurgicala de exceptie, printr-o metoda originala, care a salvat o fetita cu necroza capului femoral (Autoare: ... Pana sa fie consultata de prof.
Atunci in calitatea sa de ambasador in SUA, numit acolo cu putin timp in urma de acelasi Ion Iliescu, la propunerea lui Adrian Nastase, Geoana i-ar fi expediat noului presedinte ales, Emil Constantinescu, o scrisoare de felicitare, in care printre altele, il gratula pentru ca a scapat tara de "stafiile trecutului" si de "cancerul democratiei romanesti".
google-analytics.com