Cautare

21901 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (4.54 secunde)
Locuintele din Romania nu sunt de cele mai multe ori conectate la canalizare sau nu dispun de baie sau dus.
Oamenii politici si-au format prostul obicei de a face promisiuni marete alegatorilor in momentele politice delicate. Nu incape vorba, promisiunile reprezinta un element important in discursul omului politic si spectacolul nu ar avea farmec fara "brasoave".
Daca oamenii nu ar mai exista pe Pamant - m-a incitat subiectul, mai ales ca era, la mijloc, "rost" de ceva imagini despre cum ar putea fi.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Obiectele de arta sunt tot mai cautate pe piata romaneasca. Cele cateva case de licitatie de la noi ruleaza circa 10 milioane de euro anual. Iar vanzarile au crescut in 2004, an considerat de specialistii din domeniu ca fiind de maturitate pentru piata de arta.
Pentru ca cererea de locuinte este mare si nu toti cetatenii au puterea de cumparare necesara achizitionarii unei case in zone rezidentiale, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) le propune romanilor proiecte de case din prefabricate.
Tinerii casatoriti, cu varsta pana in 35 de ani, vor primi subventii de 20% de la bugetul de stat pentru construirea unei case.
Publicistul Florian Popa Micsan a scris un text pe Facebook despre fascinatia pe care i-o trezeste podul unei case. ... - Multi scriitori au scris despre case, dar nu stiu de o carte care sa aiba ca subiect podul casei.
Ce altceva mai pot face cand vad neputinciosi ca toata agoniseala lor de o viata e dusa de apeā€¦ Batranii isi fac cruce speriati si parca vad mana lui Dumnezeu care elibereaza urgia din ceruri.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
Extraterestrii benefici intervin discret si eficient pentru vindecarea unor boli grave ale unor pamanteni Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa accepte ideea ca nu suntem singuri in Univers, mai ales dupa ce anumiti oficiali de rang inalt au facut publice informatii legate de prezenta extraterestrilor pe Terra.
a fost prezenta recent cu un stand cu produse fara gluten si lactoza la evenimentul despre frumusete si combaterea acneei, prin diverse tratamente, organizat recent de Thea Haimovitz pe Strada Theodor Aman nr.
Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
Bataia de joc a devenit sport national. In jocul asta sunt, pe de o parte, guvernantii, de cealalta, noi, ceilalti. Iar guvernantii, de vreo 15 ani incoace, isi bat joc de noi cum vor ei. ... De joc, bineinteles.
Stateam ciopor in jurul lui si ne minunam de ceea ce se intampla in tara lui de adoptie. Cel mai tare ne-a socat faptul ca la el, in Calgary, lumea nu prea merge la vot, cel putin atunci cand este vorba despre alegeri la nivel de tara.
google-analytics.com