Cautare

21901 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (3.61 secunde)
Cand va mai luati de Norvegia, cititi cifrele astea Asociatia Telefonului Copilului este o organizatie non-guvernamentala care de ani buni gestioneaza linia telefonica la care copiii si adolescentii pot cere ajutor.
Fostul primar al municipiului Botosani, Florin Egner, a contestat in instanta decizia consilierilor municipali de eliminare a taxei de salubritate pentru persoanele care locuiesc la casa.
Desi guvernul a emis acte normative pentru sprijinirea tinerilor, Primaria Craiova nu le-a pus acestora la dispozitie nici terenuri gratuite, nici case la preturi accesibile. Tinerii craioveni isi pot lua adio si in acest an de la locuintele construite din banii primariei.
Faptul ca noul sistem de colectare a gunoiului de la case, in municipiul Botosani, folosind saci menajeri personalizati nu a prins este, fara indoiala, un punct minus al administratiei locale.
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta. ... Orice craiovean care viseaza la o locuinta stie deja cam ce-si doreste de la viitorul camin.
craiovenii au cumparat valuta doar daca le-a trebuit, in timp ce marile jocuri valutare se fac la banci Omul de rand nu mai reactioneaza imediat la socul valutar.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Minorii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani nu mai au posibilitatea sa plece intr-o tabara educationala din strainatate decat insotiti de un parinte sau de o persoana care sa aiba acordul parintilor. ... 248/2005, pe care Politia de Frontiera o pune in practica din acest an.
Initiativa prefectului de a cere ajutor firmelor de constructii din Galati nu a ramas fara raspuns Reprezentantii firmelor de constructii din Galati au raspuns solicitarii prefectului de a-i ajuta cu materiale de constructie pe sinistratii din judet.
Cine nu se grabeste sa se mute intr-o locuinta noua si cauta ceva mai putin costisitor, poate alege varianta achizitionarii unei case "la rosu", adica fara finisaje, pe care ar putea ulterior sa le aplice in stil propriu.
Sunt ieftine, ecologice si uimitoare / by Aurora Totul a inceput cu Lord of the Rings si indragitele case ale hobbitilor. Casele din trilogie nu au putut sa treaca neobservate, asa ca unei companii americane i-a venit ideea sa treaca de la fictiune la realitate.
SC Rainbow Industries SA Constanta a insemnat pentru sute de romani naivi oportunitatea de a-si realiza un vis, acela de a munci pe bani frumosi in strainatate.
Zeci de mii de persoane s-au adunat, sambata, la Washington, in fata cladirii Capitoliului, pentru a protesta fata de razboiul din Irak si pentru a cere retragerea trupelor americane din aceasta tara.
30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA! ... Acest nucleu atat de sfant trebuie protejat si alimentat continuu cu cele mai mari dovezi de iubire, de sacrificiu si daruire.
Urmarim cu stupoare cresterea exponentiala a preturilor apartamentelor de la bloc, ale caselor si terenurilor. Cresteri de peste 25-30% in numai un an, fapt care a determinat o escaladare a ofertelor, sfidand astfel piete imobiliare asezate si serioase din tarile occidentale dezvoltate.
Managementul catastrofal al unor companii de stat de importanta strategica nationala a provocat situatii de domeniul incredibilului.
PSD - partidul condus de cel supranumit, in presa, "Nastase sapte case” - va denunta astazi situatia locativa a "cetateanului” Traian Basescu.
Sinistratii si autoritatile asteapta cu sufletul la gura raspunsul guvernului la raportul privind pagubele produse de inundatii, raport trimis luni Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
In cadrul videoconferintei de ieri in care s-a discutat si despre aplicarea programului de guvernare, prefectul s-a aratat nemultumit de absenta unora dintre directorii de deconcentrate.
Dupa inasprirea conditiilor de creditare, romanii care aveau de gind sa-si cumpere o casa prin credit ipotecar primesc o noua lovitura. Guvernul a hotarit, printr-un proiect de lege recent aprobat, eliminarea subventiilor acordate prin ANL pentru construirea de locuinte proprietate personala prin credit ipotecar.
google-analytics.com