Cautare

21901 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (3.45 secunde)
Cateva zeci de blocuri si sute de familii asteapta ca agentul termic sa "patrunda" pe retelele de termoficare, pentru prima data in acest an.
Merg la Milano, la o intilnire cu numele de Global Progressive Forum, Forumul Global Progresist, si regasesc ceva din spiritul militant al adevaratei Europe progresiste.
Marius Diaconescu) - Continuare - Nu sunt faimos, dar sunt aroman Diferenta gradului de integrare a aromanilor emigrati inainte si respectiv dupa 1925 a determinat optiuni identitare diferite.
"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" pare proverbul potrivit pentru autoritatile care pregatesc stramutarea Rastului, mizand atat pe fonduri interne, cat si externe. Daca guvernul va finanta stramutarea satului, Uniunea Europeana va da bani numai pentru indiguirea zonelor afectate de inundatii.
Subventia de 20%, acordata de stat tinerilor care isi construiesc o locuinta, va fi oferita doar daca metrul patrat va costa intre 400 si 480 de euro.
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Sefii autoritatilor locale din Mangalia, care tin periodic audiente pentru populatia din oras, sunt, nu de putine ori, asaltati, pe langa solicitarile de rezolvare a unor probleme grave, de cereri care mai de care mai ciudate, dar si unele dureroase, in care sunt membrii aceleiasi familii isi cauta dreptatea unul impotriva celuilalt.
Pe 17 mai, la nivel international se sarbatoreste Food Revolution Day, mișcarea pornita de bucătarul Jamie Oliver pentru a inspira si educa oamenii in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos.
Basescu "turist", oameni nemultumiti, autoritati fara solutii certe. Asa poate fi catalogat turul de doua zile al presedintelui in Valcea.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Peste trei miliarde de lei ne costa lunar acordarea veniturilor minime garantate craiovenilor care nu au nici un fel de resurse financiare sau ale caror venituri sunt mai mici decat salariul minim pe economie.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Cu toate ca au fost asteptate cu sufletul la gura de craioveni,  creditele flexibile s-au dovedit putin accesibile pentru oamenii de rând.  Totusi, acestea au venit cu anumite îmbunatatiri potrivit carora sunt acceptati codebitori din afara familiei.Cumpararea unei locuinte, cât de mici, din propriile economii este, de multe ori, un vis imposibil, mai ales ca strângerea sumei de bani necesare unei astfel de investitii este extrem de greu de realizat.
Ba mai mult, se poate spune ca unele modificari au dus la o ingreunare si mai mare a procedurii de adoptie in tara noastra. Un exemplu de element care ingreuneaza procedura adoptiei ar fi acela privind necesitatea cererii consimtamantului rudelor pana la gradul 4 a ale copilului.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Iernarea sinistratilor in casele de protocol ale institutiilor este ultima solutie gasita de oficialii Guvernului pentru rezolvare problemei locative a oamenilor care au ramas fara un acoperis deasupra capului dupa ploile nebune din acest an.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Pentru botosanenii care se descurca cu greu de la o zi la alta sau chiar si pentru cei mai instariti, este greu de inteles gestul complet dezinteresat lui Durigen Eberhard, germanul care, de cincisprezece ani nu pridideste sa aduca, de la mii de kilometri departare, ajutoare in judet si in municipiu.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator? ... programul Euro 200 elevii sau studentii care provin din familii sarace sa-si cumpere un calculator.
google-analytics.com