Cautare

21897 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (5.43 secunde)
Oamenii ale caror case au fost distruse de inundatiile din septembrie anul trecut mai au de asteptat pana se vor muta in noile locuinte, construite cu bani de la guvern.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Executivul a aprobat in sedinta de ieri acordarea unor ajutoare financiare in valoare de 2,32 miliarde de lei vechi pentru 85 de familii cu venituri foarte mici, in vederea refacerii locuintelor distruse de incendii, intemperii si alunecari de teren.
Craiovenii vor primi din acest an ajutoarele sociale pentru încalzire pe baza de adeverinta de salariat.
Una dintre cele mai grave probleme estetice ale municipiului Constanta este legata de aspectul Zonei Peninsulare. Asa numitul "centru turistic" al orasului este in continua si grava stare de degradare.
Una dintre cele mai importante inventii din domeniul constructiilor de case si alte tipuri de imobile cu numar redus de etaje, inventie apartinand unui colectiv de specialisti coordonat de ing.
In loc sa se apuce de construirea caselor din Noul Rast, autoritatile au inceput sa taie din locuintele care trebuie construite pe motiv ca nu toate au fost distruse. Nici firmele de constructii nu se inghesuie la selectiile de oferte, deoarece construirea caselor sinistratilor nu este o afacere profitabila.
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe situatia trimisa la ministerele de resort din Bucuresti, ca autoritatile judetene trebuie sa se apuce din nou de calcule. Zilnic, primarii din zonele afectate de inundatii raporteaza un numar din ce in ce mai mare de case cazute.
Taxa de salubritate pentru persoanele care locuiesc la case a fost eliminata, dar se plateste in continuare.
Romania ar putea deveni "un loc preferat de straini pentru achizitionarea caselor de vacanta, in locul Spaniei, care a devenit prea scumpa", declara recent directorul de marketing al Esop, Emilia Mielu, citat de NewsIn.
În conditiile economice actuale, dezvoltarea de proiecte imobiliare poate parea o afacere riscanta. Cu toate acestea, cei care si-au asumat responsabilitatea de a investi nu au fost afectati de criza. Un exemplu de strategie sanatoasa în domeniu este Rezidential Construct, unul dintre dezvoltatorii de proiecte imobiliare din Craiova.
Cum vor fi CALCULATE de anul viitor TAXELE si IMPOZITELE pentru case si masini. Pentru a atrage mai multe venituri din aceasta sursa, Guvernul Boc va introduce un nou sistem de taxe si impozite pentru case, terenuri si masini Gandul informeaza :
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Uratul poate fi uneori reprezentat de prea multa armonie. Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei.
Dintre cele 320 de cladiri din tara, unele dintre ele declarate monumente istorice, care ar putea pica la primul cutremur de anvergura, pentru doar 84 s-au “gasit“ fonduri pentru reabilitare.
Peste 2.400 de familii din municipiul Petrosani au procese pe rol cu societatea de termoficare din localitate, dupa ce in ultimii ani nu si-au achitat contravaloarea intretinerii.
Sute de familii au inceput o viata noua in februarie, de cand s-au deschis 18 noi magazine PROFI in intreaga tara.
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene.
CNS "Cartel ALFA", UGIR 1903 si Federatia Patronala din Ramura Industriei Chimice si Petrochimice solicita Guvernului, printr-o scrisoare deschisa, promulgarea unei ordonante de urgenta care sa modifice, pe o perioada de 6 luni, Codul Fiscal Avind in vedere situatia de criza din tara, amploarea dezastrului provocat de inundatii si necesitatea unor actiuni grabnice de reconstructie, cele trei confederatii sindicale si patronale cer primului ministru sa adopte un act normativ, prin care sponsorizarile acordate pentru sinistrati de catre persoanele juridice si fizice sa fie deductibile din impozit, fara limita de suma.
google-analytics.com