Cautare

39 de rezultate pentru "catei labrador" (8.04 secunde)
baba vorbea despre niste mici catei vazuti in rana copilului. ... Femeia aceea vedea aievea niste catei in rana copilului, catei cari aveau sa creasca in copil, si de care acesta urma sa turbeze mai tarziu.
Daca vreti sa vedeti cele mai frumoase dresuri de catei, tigri si camile, cele mai spectaculoase numere aeriene, cele mai impresionante acrobatii, cele mai spumoase comedii.
La noi insa, si in acest domeniu am aplicat o democratie de tip balcanic. Democratie pentru catei, pentru ca despre ei este vorba.
O jumatate de adevar sau un adevar pentru oricine vrei, dar nu pentru catei. Altfel spus, un adevar valabil doar pentru lupul paznic la oi.
Aparitii neobisnuite • Pe 24 decembrie 1972, nava Moldoveanu se afla langa peninsula Labrador. Intre orele 3 si 4 dimineata, echipajul a observat un obiect stralucitor indreptandu-se cu mare viteza spre vas, zburand pe deasupra valurilor.
Sala se numeste Apolodor din Labrador si este amenajata la mezaninul Bibliotecii, fiind un spatiu alternativ, destinat copiilor prescolari, unde, pe langa colectia de carti din literatura romana si universala pusa la dispozitie, vor fi organizate periodic si diferite ateliere creative (desen, modelaj, teatru, jocuri interactive etc.).
- Da, acasa la parintii mei am un labrador, Lola. Mi-as dori sa am o gradina zoologica, pentru ca iubesc enorm animalele.
Acest batranel, care a ridicat degetele in semn de victorie atunci cand l-am surprins, are nevoie de ajutorul vostru. Are nevoie de haine groase de iarna si de mancare pentru catei.
De multe ori am dat mancare la catei si nimeni nu a comentat nimic, dar cum intru mi se cere avizul Sanepidului", a amintit Nedelcu.
Stirbet inca din campania electorala anuntase ca vrea schimbarea legii si ca spera ca de Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie, alegatorii sa renunte la 'parlamentarii-strigoi'. Chiar pe site-ul de campanie al acestuia, mesajele electorale erau insotite de catei de usturoi.
Ilie Sarbu ) iar s-a dus sa ne predea pe tava marinarului, sa ajungem din nou catei in lesa astuia si a pedelistilor" .
Cand trimiteti poza sau pozele solicitate, nu este insa recomandat ca in imaginile respective sa fiti insotiti de prieteni, catei, copii sau orice alta fiinta sau obiect care va poate stirbi imaginea sau va poate pune in umbra.
In rest nimic sau mai nimic despre veteranul de razboi care moare pe o saltea care pute a urina sau despre cei sase copii care aleaga in praful drumului, cu o mama decedata sezonier, pana cand le va deserta la poarta un nou fratior, murdari si grasi ca niste catei hraniti de mila intamplatoare a satului.
Nu a fost nevoie decat de un spot de 30 de secunde cu imagini reale cu catei care traverseaza regulamentar, pe trecerea de pietoni, pentru ca o lume intreaga sa reactioneze la unul dintre cele mai creative mesaje de educare lansate de Politia Rutiera Romana.
Atata patima, toate tipologiile umane, dezlantuite sau rezervate, narcisistice sau discrete, cate invective, dar si decenta si nedumeriri sincere pe ici-colo, cate certitudini si adevaruri absolute ce nu admit alte variante de adevar, cata otrava, cat venin, dar si, mai rar, analize lucide, cu argumente mai solide sau mai fragile, expuse fara emfaza sau trufie, cate alte argumente, apoi, pro si contra, dar si negari fara drept de apel, cata incrancenare si ignoranta in absenta argumentelor, ce deversare de stereotipuri si prejudecati, cate partizanate si cata detasare rece sau inteleapta, cate impartasiri ale propriilor experiente si cate, putine, ale naturilor introvertite, cate probe de solidaritate in spirit de turma, dar si cate autentice, cata decenta, dar si cat desfrau verbal eliberator de frustrari sau doar tradand o educatie precara, cati copii, motiv de mandrie si de proprie validare, cate pisici si cati catei, de la propriile exemplare pana la intamplari exemplare cu animale, cate fake news-uri pana la stiri menite sa ne limpezeasca mintea de zgura dezinformarii sau a titlurilor de presa umflate ce sfideaza realitatea fara vreo remuscare de bun simt, macar, daca nu deontologica, cate lamentari cersind consimtaminte si adepti, fani chiar, unii inflacarati, gata oricand sa aduleze oameni publici, celebri, dar si cati fericiti sa-i combata si sa-i minimalizeze doar pentru ca-s celebri, da' cine s-or crede astia, cate complexe si angoase si, din cand in cand, cata generozitate, cate depresii expuse sau duse pe picioare, cata disperare, dar si cata speranta, nu mai zic cat umor, vulgar, dar si ingenios, irezistibil, cat cinism, dar si cata ingaduinta sau entuziasm si, rar, cate-o dorinta finalizata de a-i ajuta pe altii.
Iar doi catei, tot din lana, au ajuns in Anglia! Rochitele din lana, dar si din alte materiale, precum catifea, pentru fetite, costa 30 RON si 50 RON (in functie de materialele din care sunt facute), iar o rochita din catifea si saten (tot pentru fetite) costa 70 RON.
Am folosit in titlul declaratiei cuvantul catei, pentru ca, am constatat si pe pielea mea, cainii lui Basescu sunt in alta parte, respectiv in serviciile secrete, indeosebi in Serviciul Roman de Informatii (SRI).
Ca tratament pentru raceala, zdrobiti patru-cinci catei de usturoi, amestecati-i cu 10 lingurite de miere de albine si luati din acest preparat cate o lingurita din jumatate in jumatate de ora.
2.Aplicati la nivelul negilor cativa catei de usturoi pisati, sau suc de usturoi. Administati acest remediu timp de 1-2 saptamani.
Ingrediente 1 lingura de ulei de masline 1 ceapa mare, tocata 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 conopida mare (circa 1,3 kg), taiata in bughetele 500g de cartofi albi, decojiti si taiati bucatele 1 litru supa de pui 1/2 ceasca de smantana dulce Mod de preparare Incingeti uleiul intr-o tigaie la doc mediu spre mare.
google-analytics.com