Cautare

15998 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (4.19 secunde)
Reprezentanti ai Transgaz, Romgaz si Gazprom au analizat, miercuri, perspective de colaborare in domeniul inmagazinarii de gaze in Romania, dezvoltarea actualelor capacitati de tranzit si dezvoltarea unora noi in contextul proiectului South Stream, sustinut de Rusia.
O "dreapta" bagata pe gat O informatie cenusie zace pe la periferia atentiei, desi va afecta nivelul de viata al tuturor. Este vorba de solicitarea imperativa pe care Comisia Europeana a transmis-o, miercuri, Romaniei de a liberaliza pretul la gaze si energie electrica pentru consumatorii finali.
Candidatii partidului in cele doua orase sunt Gigi Chiru, la Eforie si Dumitru Bocai la Ovidiu, ambii fiind creditati de sondajele efectuate in luna martie cu peste 50% din optiunile de vot ale locuitorilor celor doua localitati.
Compania de gaze naturale de stat Romgaz a descoperit un nou zacamant de gaze naturale la Roman, in localitatea Batranesti, iar datele preliminare arata un potential de 200.000 mc/zi, potrivit unui comunicat al companiei.
La solicitarea premierului Emil Boc, toate institutiile implicate, sunt verificate de Corpul de Control al Guvernului.
Este nascut la 24 iulie 1946 in acelasi municipiu in care este acum primar. Astazi, la zi aniversara, ne alaturam celor care isi indreapta gandurile de bine si urarile spre primarul Lucian Iliescu, dorindu-i sanatate si forta pentru a-si realize proiectele edilitare. La multi ani!
Petrom va putea constitui, in perioada 2005 - 2006, o rezerva deductibila fiscal, in valoare de cel mult 35% din veniturile obtinute din activitatea de productie de petrol si gaze, care va fi utilizata pentru acoperirea investitiilor realizate in echipamente si alte active destinate extractiei.
Compania Romgaz, principalul producator de gaze naturale din Romania, va investi in urmatorii doi ani circa 95 de milioane de euro pentru realizarea unui depozit de gaze care va deservi consumatorii casnici si industriali din zona de sud-vest a Olteniei.
Gabriel Sarbu, directorul Directiei Preturi, Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), a declarat ieri ca majorarile de preturi la gaze care au avut loc sau care vor avea loc in acest an vor urca inflatia anuala cu 1-2 %.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) propune Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN) sa aplice un tarif separat pentru abonatii cu un consum redus de gaze naturale si sa promoveze un act normativ pentru sustinerea persoanelor cu venituri mici.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) propune ca sumele rezultate din cresterea preturilor la energie electrica si gaze naturale sa fie utilizate pentru constituirea unui fond de reabilitare a sistemului energetic.
Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale, Stefan Cosmeanu, a declarat ieri ca, pentru a ajunge la preturi ale utilitatilor comparabile cu cele din UE, va trebui ca in 2006 tarifele la gaze sa creasca semnificativ.
1 milion de euro, clientii unicului distribuitor de gaze din judetul Constanta vor putea accesa prin internet consumul de gaz si valoarea facturilor aferente acestuia, pe care le au de achitat, putand chiar sa efectueze plata online a acestor facturi prin intermediul unui cont bancar, a aratat vineri in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotel Bulevard din Constanta si prilejuita de acest eveniment, Augustin Oprea, directorul general al Congaz.
Ajutoarele de incalzire le-au fost extrem de utile la mai bine de 40.000 de galateni care au folosit pentru a se incalzi fie agentul termic, fie gazele.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN) a aprobat majorarea tarifelor la gaze practicate de Petrom si Romgaz.
De asemenea, ßeres a solicitat oficialului rus "un raspuns la memorandumul privind depozitul de gaze Roman-Margineni", intr-o discutie care a avut loc cu ocazia reuniunii ministrilor energiei din Organizatia de Cooperare Economica la Marea Neagra (OCEMN), organizata in perioada 26-27 septembrie la Soci, in Rusia, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Pretul actual al gazelor naturale va fi mentinut pana la sfarsitul anului, potrivit ministrului Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
De la 1 aprilie vom plati cu pana la 4% mai mult pentru energia electrica, potrivit presedintelui ANRE, Nicolae Opris.
Petrom a anuntat ca a descoperit un nou zacamant de titei si gaze in Marea Neagra, potrivit The Money Channel. Compania a explicat ca probele efectuate la sonda Delta 4 indica o productie zilnica de pana la 357 tone de titei si 35.000 mc de gaze.
Rusia va livra Romaniei in acest an o cantitate de gaze naturale mai mare cu 22-28% comparativ cu livrarile din 2006, potrivit datelor prezentate de catre Leonid Reiman, ministrul rus al Tehnologiei Informatiei si Telecomunicatiilor.
google-analytics.com