Cautare

15993 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (3.19 secunde)
Importurile directe de gaze ar putea reduce preturile cu cateva zeci de procente, iar Romania ar trebui sa negocieze achizitia de gaze cu Gazprom, fara intermediari, a declarat, vineri, Adrian Borotea, corporate affairs manager al CEZ Romania. "M-as duce la prima sursa.
Termoelectrica poate transfera pe pacura 50-60% din unitatile de productie a energiei, sau chiar mai mult, pentru a compensa scaderea cu circa 75% a importurilor de gaze din Rusia, cu conditia respectarii normelor de mediu, care prevad un continut de sulf de sub 1% pentru acest tip de combustibil.
Romania si Bulgaria au ajuns la un acord de interconectare a retelelor de gaze naturale, in cadrul planurilor Sofiei de a reduce dependenta de gazul rusesc, a anuntat joi compania publica bulgara Energy Holding.
Tudor Serban, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei a declarat ieri ca producatorul national de gaze Romgaz este pegatit sa intre singur in explorari in Marea Neagra, nu neaparat impreuna cu Sterling Resources. ... La randul sau, vicepresedintele Sterling, Stephen Birrell, a declarat la 28 aprilie a.
Reprezentantii companiei romanesti Petrom, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa de Sud Est, au confirmat descoperiri de gaze si de titei la sonda de explorare Lugovaya-1. ... Sonda Lugovaya 1 a fost forata la o adancime de 3.
Ministrul Economei, Comertului si Mediului de afaceri, Adriean Videanu, a declarat joi ca transportatorul national de gaze Transgaz a fost invitat de gigantul Gazprom din Rusia, cel mai mare producator de gaze din lume, sa participe la proiectul gazoductului South Stream.
Saptamana trecuta Ministrul Economiei Daniel Chitoiu ne-a anuntat ca a fost aprobat Memorandumul pentru liberalizarea preturilor la energie electrica si gaze naturale. ... Chiar in ultimul draft al scrisorii de intentie catre FMI se precizeaza ca acestea vor fi publicate pana la finalul lunii iunie.
Uniunea Europeana importa azi un sfert din necesarul de gaze naturale exclusiv din Rusia - dar acest sfert nu este decat media statistica, pentru ca procentajul difera de la tara la tara (bunaoara, in cazul Romaniei, dependenta de gazul rusesc e mult mai mare).
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Chiar daca toate lucrarile sunt inca la stadiul de proiect, intre autoritatile implicate au inceput sa apara divergente, proiectele se suprapun, iar sinistratii nu asteapta decat un acoperis deasupra capului. ... Aceasta nu este problema mea, iar noi de saptamana viitoare dam drumul la drumuri.
De la 10 iunie, populatia plateste cat consuma, dar nu o sa scape de scumpirea care s-a produs la 1 aprilie.
s-a impartit intre conferinta de sfarsit de an la care a invitat toata suflarea jurnalistica din Constanta, prezenta, scurta, la o stare civila, apoi o masa festiva cu aceeasi ziaristi in fata carora a dat raportul si vizita la cateva clase de elevi din localitatea pe care o conduce.
Corneliu Popescu, directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) va fi demis cel tarziu astazi, din cauza unui management defectuos al unora dintre proiectele institutie pe care o conduce.
Potrivit informatiilor primite de la acesta, in acea zona a ajuns la aproximativ 90 de euro metrul patrat (a crescut de cateva ori fata de anul trecut). ... Specialistii din domeniu au identificat profitabilitatea acelei zone inca de la inceputul anului trecut.
La sfarsitul anului 2010, primarul orasului Navodari are in plan inaugurarea unor locuinte sociale prin credit ipotecar.
Social-democratii lucreaza la elaborarea unui Cod al constructiilor, care vizeaza amenajarea teritorului si urbanismului.
Un tunel auto pe sub pista Aeroportului Baneasa va lega Aviatiei de Henri Coanda Un nou proiect de amploare se pregateste la Primaria Capitalei.
Reabilitarea termica a blocurilor vechi devine pe zi ce trece o problema tot mai stringenta, cu atat mai mult cu cat de anul viitor reabilitarea va deveni obligatorie.
Florian Teodor Buzatu, membru in Consiliul de Administratie (CA) al SIF Oltenia, este pus in discutia actionarilor la sedinta AGA din 28/29 aprilie 2011, la cererea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
google-analytics.com