Cautare

15998 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (2.92 secunde)
Guvernul s-a reunit aseara, la ora 21.00, in sedinta, pentru a discuta despre proiectul Nabucco si pentru ca premierul Emil Boc sa aiba mandatul de a semna acordul interguvernamental, in locul presedintelui Traian Basescu.
Guvernul s-a reunit aseara, la ora 21.00, in sedinta, pentru a discuta despre proiectul Nabucco si pentru ca premierul Emil Boc sa aiba mandatul de a semna acordul interguvernamental, in locul presedintelui Traian Basescu.
Consumatorii isi vor recupera banii pe care i-au platit pe abonamentele la gaze pe aprilie si mai.
Astfel, dupa ce "pisica" cu scumpirea gazelor a fost aruncata ba la BNR, ba pe la furnizorii externi, ministrul Economiei, Codrut ßeres, vine cu alte acuze, dand vina dupa Petrom si pe ANRGN si pe companiile de distributie a gazelor naturale.
ßeful Executivului a anuntat dupa intrevederea de ieri cu presedintele companiei OMV ca o varianta pentru evitarea cresterii preturilor la gaze pentru consumatorii casnici ar putea fi constituirea unui fond de ajutorare sociala, in care compania Petrom va putea sa aiba o contributie care sa atenueze variatiile de preturi.
Compania azera SOCAR intentioneaza sa livreze direct tiei si gaze naturale pe piata romaneasca pentru a evita intermediarii si va folosi piata autohtona pentru a se extinde pe pietele din Europa, a declarat ieri reprezentantul firmei in Romania, Hamza Karimov.
Pretul electricitatii ar putea fi majorat la inceputul anului viitor, pentru a fi corelat cu inflatia, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Petru Lificiu. "La energie electrica inca nu am terminat analizele, dar este posibila o indexare cu o parte din inflatie.
Introducerea abonamentului la gaze a provocat o disputa politica intre Putere si Opozitie, liderul PD Emil Boc sustinand ca decizia a fost luata de Guvernul Nastase, in timp ce fostul secretar general al Guvernului, Eugen Bejinariu, neaga, spunand ca nu a fost luata o asemenea masura.
In ceea ce priveste nivelul de trai, in prezent, din familiile in care cel putin un membru lucreaza la stat, cca.75% isi pot satisface nevoile de consum curent cu veniturile din salarii.
Prin noul sistem de tarifare, introdus de la 1 aprilie a.c., consumatorul de gaze naturale va trebui sa plateasca abonamentul chiar daca intr-o luna nu consuma nimic, a declarat ieri Marcela Oltean, director la departamentul Preturi si Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Consumatorii casnici din Romania ar trebui sa aiba si dupa aderarea la Uniunea Europeana tarife mai mici decit agentii economici la gazele naturale, pentru a suporta mai usor socul scumpirii, in urmatorii doi ani, a ieri, la Sibiu, Achim Saul, responsabil pentru actiunile E.ON Ruhrgas in Romania.
Razboiul gazelor, declansat intre Rusia si Ucraina, isi poate gasi solutia pentru Romania printr-o investitie ce se va initia intre Roman si Piatra Neamt, la Margineni, titreaza "Ziarul de Roman".
Vicepresedintele grupului rus Gazprom, Alexander Medvedev, se va afla la jumatatea lui mai in Romania, discutiile cu autoritatile romane vizand, printre altele, depozitul de gaze naturale de la Roman-Margineni si realizarea unei societati mixte pentru livrarile de gaze naturale pe piata romaneasca.
Exporturile Gazprom in Romania au crescut cu 30% in primele cinci luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara din 2005, pana la 2,68 miliarde de metri cubi de gaze, potrivit datelor companiei citate de Reuters.
Familiile nevoiase vor primi de la 1 noiembrie ajutor financiar pentru incalzirea locuintei. ... cu energie termica, cu gaze naturale si cu lemne, carbuni sau combustibili petrolieri. ... Consiliile locale se vor ocupa de primirea actelor si incheierea contractelor cu furnizorii de energie termica si gaze naturale.
Ministrul Economiei, Codrut ßeres, a declarat ieri ca Petrom si distribuitorii de gaze E.ON Gaz (fostul Distrigaz Nord) si Distrigaz Sud nu au ajuns inca la finalizarea negocierilor privind pretul de livrare.
Tarifele la gazele naturale furnizate populatiei vor creste in 2007 cu 8-12%, ca urmare a majorarii preturilor gazelor din productia interna cu 17,2%, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN.
Ministrul economiei si comertului, Varujan Vosganian, considera ca Petrom nu va majora, in acest an, pretul la gaze peste procentul de 14% anuntat de autoritati. "In opinia mea, compania Petrom nu are nici o justificare sa creasca pretul la gaze.
Noua formula de calcul a facturii la gaze, care se face, incepand cu 1 iulie, in functie de cantitate si de calitate, ii face pe oameni sa nu mai inteleaga nimic. ... Nu toate gazele sunt la fel de eficiente.
Distribuitorul de gaze naturale Distrigaz Sud a cerut Autoritatii de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 12%, începând cu 1 octombrie 2008, a anuntat ieri directorul general al companiei, Bernard Arnaud, în cadrul audierilor Comisiei de Industrii.
google-analytics.com