Cautare

15998 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (6.18 secunde)
Aproximativ 1.500 de tineri din Ramnicu Valcea si-au depus dosarele pentru a obtine un apartament ANL din cele 108 care vor fi gata in aceasta vara in cartierul Ostroveni, pe faleza raului Olt.
Dupa estimarile primarului din comuna Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), la sfarsitul lunii in curs va fi inaugurat sensul giratoriu al localitatii, dar si noul sediu al primariei.
Dorohoienii care sperau sa se mute in cele doua blocuri ANL programate a fi finalizate pana la sfarsitul anului vor mai trebui sa astepte pana la primavara. ... Responsabilii sustin ca municipalitatea nu va putea trece la executarea utilitatilor decat la inceputul anului viitor.
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL, ca participarea sa alaturi de doi ministri este primul pas spre normalitate in politica romaneasca, in momentul cand un guvern vine catre un primar din opozitie.
In sedința de astazi a plenului Senatului, propunerea legislativa referitoare la modificarea Legii 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte a fost retrimisa la comisia de specialitate, intrucat avea aviz negativ.
Racordarea orasului Huedin la conducta de gaz metan”. ... Cu toate ca magistrala de alimentare este adusa pana in apropierea orasului, racordarea consumatorilor din oras la aceasta nu s-a realizat nici in prezent.
Persoanele care isi monteaza in locuinte aparate de utilizare a gazelor naturale, precum aragaze, centrale termice sau arzatoare, sunt obligate, de la 1 ianuarie, sa instaleze detectoare de gaz.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a finalizat un set de contracte de concesiune catre Distrigaz Sud prin care 58 de localitati vor beneficia, in premiera, de posibilitatea racordarii la reteaua de gaze naturale.
Funizorii de gaze dubleza nestingheriti preturile de la o luna la alta, desi tarifele au fost inghetate pentru consumatori incepand cu 1 noiembrie. ... ANRE a anuntat astazi ca a amendat distributorii de energie electrica si gaze naturale cu peste 2,2 milioane de lei pentru nerguli precum:
Presedintele Traian Basescu are la indemina informatii si poate sa precizeze care sint grupurile de interese din jurul Ministerul Economiei, iar daca va prelungi acest "suspans " ar putea fi incadrat la "tainuire ", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Economiei, Codrut Seres.
Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias va incheia in cateva saptamani acorduri cu companii straine pentru concesionarea de perimetre de explorare de gaze in Polonia si Slovacia, a declarat pentru Mediafax directorul general adjunct al companiei de stat, Lucian Stancu.
Pretul gazelor livrate catre populatie ar putea creste cu pana la 25% pana la sfarsitul lui 2008, din cauza ca pretul gazelor din import va continua sa creasca, a declarat directorul executiv comercial al distribuitorului de gaze Wirom, Illo Vogelhaupt.
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Producatorul de gaze Romgaz Medias si compania britanica Aurelian Oil&Gas vor semna miercuri un contract de explorari in Polonia, a declarat directorul general al companiei de stat, Marcel Piteiu.
In cursul anului trecut productia totala de titei si gaze naturale a companiei Petrom in Romania s-a cifrat la 69 milioane barili echivalent petrol, cu 2 procente mai mica decat in 2007, din cauza reducerii productiei de gaze, se arata in rezeultatele date publicitatii de catre Petrom.
Distrigaz Sud Retele aduce urmatoarele precizari privind sistarea temporara a alimentarii cu gaze naturale in localitatile Rovinari si Vart din judetul Gorj.
Consum de gaze la cote maxime.
Exporturile romanesti de echipamente si servicii industriale destinate sectorului de petrol si gaze au avut, in general, un trend crescator in ultimii ani, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). ... Exporturile au crescut cu 47,8% la valori exprimate in euro, ceea ce reprezinta un record de crestere lunara.
La nivelul Uniunii Europene, exista un plan de finantare a unor investitii menit sa consolideze retelele de transport si energie prin imbunatatirea permanenta a infrastructurilor cheie, contribuind atat la stimularea competitivitatii cat si la cresterea numarului de locuri munca la nivel european.
In general sunt prinse sume pentru a acoperi partea de cofinantare a unor obiective, cum ar fi locuinte ANL sau alte proiecte finantate prin Ministerul Dezvoltarii si Compania Nationala de Investitii.
google-analytics.com