Cautare

15998 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (4.76 secunde)
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Traiul ieftin în locuintele statului a devenit un vis frumos, chiria crescând, de la 1 aprilie, de patru ori.Închirierea unei locuinte ANL, sociale sau din fondul de stat nu îi va mai costa pe craioveni o nimica toata, noile modificari legislative marind de patru ori chiria pe care acestia o datoreaza.
Chiriasii din blocurile ANL din Craiova care vor sa-si cumpere locuintele vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar, dupa ce Ministerul Dezvoltarii Regio­nale si Turismului a decis cresterea pretului pe mp (Ordinul MDRT nr.
Acumulare de gaze cu caracter inflamatoriu intr-o punga care zi de zi a crescut.
De la 1 ianuarie, Rusia a sistat exporturile de gaze naturale catre Ucraina, care a refuzat sa plateasca un pret de import de patru ori mai mare decat pana acum.
Romania nu are nici un fel de probleme in alimentarea cu gaze din Rusia, asigura la unison premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Economiei, Codrut seres, dupa reuniunea convocata de seful Guvernului cu autoritatile din domeniul energetic, ca urmare a crizei provocate de decizia Rusiei de a sista furnizarea de gaz metan catre Ucraina.
Romgaz va semna saptamana aceasta cu firma britanica Aurelian Oil & Gas un contract pentru exploatarea si vanzarea productiei de gaze naturale obtinute din campul petrolier Bilca, din nordul judetului Suceava, anunta Mediafax. Productia zilnica initiala este estimata la 200.000 de metri cubi de gaze naturale.
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
Importurile de gaze rusesti in Romania sunt in continuare mai mici cu 30%, desi compania ucraineana de stat Naftogaz a anuntat duminica reluarea tranzitului de gaze la capacitatile normale.
Romania a demarat miercuri programul de inmagazinare a gazelor pentru sezonul rece, care se va desfasura pana la 1 octombrie, au declarat miercuri reprezentanti ai Transgaz. ... miercuri, 1 aprilie) a demarat, ca in fiecare an, programul de inmagazinare a gazelor, care va dura pana la 1 octombrie.
PDL decide ca populatia sa nu suporte cresterea pretului la gaze, dar nu precizeaza cum se aplica BPN al PDL a decis, marti, ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
Atmosfera Pamantului este formata dintr-un amestec de gaze: predomina azotul (78,09%), exista o cantitate semnificativa de oxigen (20,95%), apoi dioxid de carbon (0,035-0,039%) si diverse alte gaze.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Introducerea retelei de gaze naturale in comuna Cumpana este problema prioritara a primarului Mariana Gaju (foto), care a estimat ca in luna octombrie a.
Pe site-ul oficial al Ahiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), biroul de presa al acestei institutii a publicat un comunicat de presa referitor la plangerea depusa la CEDO, privind desfiintarea cladirii din apropiere - Cathedral Plaza.
Galatenii sunt "fericitii" platitori ai celor mai "umflate" facturi aferente consumului de gaze naturale. ... Asa se face ca galatenii au ajuns sa plateasca facturi mai mari desi consuma acelasi volum de gaze ca un brasovean sau prahovean.
Romanii vor ajunge in 2007 la un consum anual de gaze naturale de 19,5 miliarde de metri cubi, cu doua miliarde mai mult decat au consumat in 2004.
Desi pot achizitiona centrale termice cu pana la 35% mai ieftin, craiovenii nu se inghesuie sa beneficieze de aceasta facilitate.
Cu prilejul sommet-ului franco-germano-rus desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la castelul Compiegne situat in apropiere de Paris, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Grupul Gazprom - concern rusesc, care reprezinta cel mai mare producator si exportator mondial de gaze naturale - ar putea sa redirectioneze spre consumatorii europeni o parte din productia sa de gaze naturale provenite din giganticul zacamant Shtokman din Marea Barentz.
Grupul ungar MOL a invitat mai multe companii, din Romania, Austria, Bulgaria, Bosnia, Croatia, Slovenia si Serbia, sa inceapa negocierile, in prima parte anului viitor, pentru infiintarea si administrarea in comun a unui distribuitor regional de gaze naturale.
google-analytics.com