Cautare

15998 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (3.13 secunde)
Dupa anunturile care aratau ca Ungaria ar putea merge pe mana Rusiei si Ucrainei pentru a se aproviziona cu gaze si dupa ce Bulgaria a semnat un acord cu Grecia si Rusia pentru construirea unei conducte de petrol de la Marea Neagra la Marea Egee, gazoductul Nabucco ar fi putut ramane doar un proiect pe hartie.
Ceilalti loviti atat de crunt de soarta s-au pripasit ba intr-o cosmelie injghebata din ce au recuperat de sub daramaturi, ba in "vagonul" dat la repezeala de guvern si de care cei mai multi nu mai vor sa se desparta.
Dis-de-dimineata, aproximativ 100 de sateni din Rast trecuti de autoritati pe lista cazurilor sociale care vor beneficia de locuinte la cheie ridicate prin ANL au luat cu asalt sediul primariei.
Dupa ce si-au aruncat zile in sir reprosuri, autoritatile locale si centrale s-au asezat ieri la aceeasi masa pentru a discuta problemele intampinate in reconstructia Noului Rast.
Primarul Mangaliei Zamfir Iorgus a anuntat, in cadrul celei mai recente sedinte a Consiliului Local, ca la finele acestei saptamani va sosi de la Bucuresti o comisie speciala, pentru a face receptia primelor 60 de apartamente (cu una sau doua camere) ale primelor blocuri ANL din localitate.
Chiriasii locuintelor construite de catre Agentia Nationala de Locu-inte (ANL) le vor putea cumpara dupa cel putin cinci ani de contract, dar numai in anumite conditii.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va putea folosi propriile resurse financiare pentru finantarea constructiei de locuinte. Potrivit unei ordonante de guvern, ce modifica legea privind infiintarea ANL, fondurile vor fi reconstituite de la bugetul de stat.
Blocurile ANL vor fi date in administrarea Apaterm, a declarat directorul general al societatii, George Cubasa.
Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a dat ieri asigurari ca nu se poate pune problema alimentarii cu energie a populatiei, iar pretul energiei electrice nu va creste, in ciuda secetei profunde si chiar daca se va ajunge la oprirea Centralei Nucleare de la Cernavoda.
Intr-o Romanie in care jumatate din gospodarii se incalzesc cu lemne, racordarea gratuita la gaze ar putea insemna intrarea in secolul XXI. Multi nu isi permit insa sa plateasca 6.000 de lei pentru bransarea la conducta, chiar daca si-ar recupera ulterior banii de la compania de gaze.
Gas de France (GdF), actionarul majoritar al distribuitorului de gaze Distrigaz Sud, este interesat sa se implice in constructia liniilor de interconexiune a retelelor de gaze a Romaniei cu Ungaria si cu Bulgaria, a declarat miercuri presedintele grupului francez, Jean Francois Carriere.
Transgaz (TGN) a fost invitata de grupul rus Gazprom sa participe la proiectul South Stream, a declarat joi ministrul Economiei, Adriean Videanu. Grupul rus Gazprom a anuntat, intr-un comunicat publicat miercuri seara, ca Romania si-a confirmat interesul de a participa la proiectul South Stream.
Distrigaz Sud se pregateste sa introduca noile tarife la gaze naturale, citeva proiecte importante sint pe cale de finalizare, iar 70% dintre consumatori au semnat noile contracte. ... Mai intii au fost injuraturile cetatenilor si ale oamenilor politici vizavi de noile contracte ce prevedeau obligativitatea platii pentru abonamentele de gaze.
Peste 250 de dosare pentru racordarea la reteaua de gaze din Craiova zac de aproape sapte luni prin mapele unor firme din Bucuresti, care au castigat licitatia organizata de Distrigaz Sud SA pentru dreptul de a realiza bransamente in Dolj si Olt.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Acesta ar vrea sa convinga firmele de constructie doljene sa participe la licitatie, dar nu stie exact la ce licitatie.
Valoarea comerciala de piata a terenurilor revendicate ilegal a fost stabilita la suma de 179.880.000 de euro.
Craiovenii interesati sa-si cumpere locuintele ANL au de asteptat ca guvernul sa treaca apartamentele din domeniul public al statului in domeniul privat al statului, prin hotarare de guvern, iar apoi casele sa fie evaluate de Primaria Craiova pentru stabilirea pretului de vanzare.
Conform surselor Hotnews.ro ,daca Vanghelie refuza sa-l excluda pe Adrian Severin, Ponta ar fi avut toate motivele sa scape de edilul de la sectorul 5.
google-analytics.com