Cautare

15993 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (3.69 secunde)
40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) estimeaza ca va finaliza anul viitor circa 3.000 de locuinte, beneficiind de fonduri bugetare proiectate la 75 de milioane de lei si de o parte a unui credit in valoare de 140 de milioane de euro.
Executivul s-a gandit sa elimine toate ambiguitatile din programul ANL. Drept urmare, dupa mai bine de 7 ani de existenta a institutiei cu pricina, Guvernul a stabilit noi criterii de inscriere in programul ANL.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ... In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
Constructia locuintelor sociale si ANL, in Craiova, treneaza de mai bine de doi ani. ... Pana acum, executivul nu a avut nici o investitie demna de apreciat in acest domeniu, multumindu-se doar cu cateva apartamente primite de pomana de la Autoritatea Nationala pentru Locuinte (ANL).
Locuintele ANL ridicate in Banie au devenit un vis frumos, finalizarea a zece scari de bloc intinzandu-se pe o perioada de aproape trei ani. In acest timp, sute de tineri traiesc pe unde apuca, in speranta ca vor obtine cu chirie o garsoniera sau un apartament la stat.
In acest an, vor mai fi finalizate inca aproximativ 4.000 de locuinte pentru tineri prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL). ... Subventia, care se va acorda in special tinerilor, se da pentru prima locuinta construita si poate ajunge pana la 20% din valoarea locuintei, a explicat Bórbely.
Directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL), Corneliu Popescu, va fi demis din functie, ca urmare a managementului defectuos asigurat unora dintre proiectele institutiei, a anuntat, ieri, ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), a avut, ieri, o discutie cu mai multi reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) Bucuresti, in frunte cu directorul general Pavel Belinski, privind locuintele pentru tinerii din municipiu.
Cu toate ca inca se asteapta hotararea de Guvern prin care locuintele ANL pot trece in proprietatea privata, constantenii iau cu asalt Regia Autonoma de Exploatare a Domeniului Public si Privat (RAEDPP) Constanta.
Ce femei celebre au pozat 4 femei celebre, Gigi Hadid, Laetitia Casta, Julia Garner si Misty Copeland sunt vedetele calendarului Pirelli 2019, lansat la Milano.
Guvernul a hotarit, printr-un proiect de lege recent aprobat, eliminarea subventiilor acordate prin ANL pentru construirea de locuinte proprietate personala prin credit ipotecar. ... Guvernul a modificat si completat in ultima sedinta Legea privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL).
Bugetul pentru constructia de locuinte prin ANL s-ar putea dubla pana anul viitor, acest aspect fiind discutat la sedinta de Guvern de saptamana trecuta. ... "Acest fapt s-a discutat intr-o prima lectura la sedinta de Guvern de saptamana trecuta, urmand ca o decizie finala sa fie luata in curand".
Locuintele ANL destinate inchirierii de catre tineri vor fi scoase la vanzare la preturi de sub 19.140 euro pentru o garsoniera, sub 26.950 euro pentru doua camere, iar apartamentele de trei camere vor costa cel mult 36.014 euro.
Cetatenii din Targu Carbunesti care locuiesc in blocurile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) nu vor sa devina proprietari pe garsonierele si pe apartamentele scoase la vanzare de primarie si prefera sa ramana in continuare chiriasi.
Persoanele peste 35 de ani care detin locuinte ANL de mai mult de cinci ani vor plati chirii mai mari la Locativa. ... Chiria pentru un apartament cu doua camere, acum in valoare de 80 de lei, ar putea ajunge la aproximativ 200 de lei.
70 milioane euro pentru 13 turnuri ANL ce se construiesc in Capitala Cele 1.401 de locuinte ANL, ce vor fi construite in Sos. ... Potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, aprobat de MDRT, investitia in cartierul de ANL-uri din Sos.
Deranj mare pentru ocupantii apartamentelor ANL, deranj transformat in mare tragedie de ziarele bine intentionate.
O decizie in privinta viitorului Romgaz trebuie insa luata, iar ea trebuie sa tina seama si de faptul ca rezervele estimate de gaze naturale ale Romaniei ne mai ajung pentru doar 20-21 de ani.
Acesta este anuntul facut la Bucuresti de catre vicepresedintele celui mai mare producator de gaze din lume, Alexander Medvedev, care considera ca investitia necesita resurse importante de gaze.
google-analytics.com