Cautare

131 de rezultate pentru "castigatorii" (4.25 secunde)
Intrucat Spring Expo a luat sfarsit duminica, 2 aprilie, organizatorii expozitiei doresc sa prezinte castigatorii premiilor oferite de partenerii lor, respectiv castigatorii concursurilor organizate cu ocazia evenimetului. Astfel, castigatorii premiilor vizitatorilor Spring Expo 2006 sunt:
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014. ... Castigatorii au fost alesi de catre Consiliul Director al Fundatiei Orange in urma unui proces de selectie realizat pe baza urmatoarelor criterii de evaluare:
Castigatorii (Autor: ... Castigatorii primei extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale organizate luni, 13 aprilie, au inceput sa afiseze pe retelele sociale bonurile care prezinta datele anuntate drept castigatoare:
Selgros Cash&Carry Romania a desemnat castigatorii celei de-a sasea editii Arena Bucatarilor 2014. ... Castigatorii Arena Bucatarilor Selgros 2014:
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
Veti afla luni seara cine sunt castigatorii si cine este cel care va pleca acasa cu trofeul Cardio Mix Slabeste sigur si natural.
Desi premiile anuntate pentru castigatorii concursului "Cea mai curata asociatie" nu sunt deloc de lepadat - ridicarea gunoiului menajer gratis timp de trei, doua si o luna -, doar 22 dintre cele 368 de asociatii craiovene s-au inscris in intrecere.
Legea uninominalului s-a aratat nedreapta cu unii dintre castigatorii colegiilor in care au candidat la alegerile din 30 noiembrie. ... Unul dintre castigatorii care nu-si gasesc locul in viitorul Legislativ este Dan Octavian, singurul liberal care a castigat un colegiu din Oradea.
Conditia esentiala in realizarea acestor proiecte este transparenta procesului de atribuire a contractelor, si nu predictibilitatea in ceea ce priveste castigatorii licitatiilor, asa cum PSD a demonstrat la recent desfasurata licitatie pentru culoarul IV, cand, pentru 7 tronsoane din 9, au fost identificati castigatorii de catre seful Departamentului de Transporturi al PSD.
Acesta le-a transmis joi judecatorilor ca Comisia Europeana a anuntat ca nu va mai plati din bani europeni proiecte in care justitia decide cine sunt castigatorii licitatiilor. Basescu a explicat ca Justitia se substituie Executivului si decide cine sunt castigatorii unor proiecte de infrastructura.
Coalitia 2012 avertizeaza ca orice sistem majoritar - iar partidele aflate la guvernare au propus un sistem majoritar uninominal relativ (intr-un tur) - discrimineaza intre cetateni, impartind natiunea intre cei ce au votat cu castigatorii si sunt reprezentati si cei ce nu au votat cu castigatorii si nu sunt reprezentati in Parlament.
"Castigatorii vor beneficia de o tehnologie de incalzire moderna, sigura si eficienta, ce raspunde exigentelor de confort termic. In plus, garantia de 8 ani pe care o oferim reprezinta confortul absolut al unui produs de inalta clasa, cu performante si fiabilitate pe masura", adauga Mariana Neamtu.
Consursul se desfasoara in perioada 25 mai - 20 septembrie, iar pe 1 octombrie vor fi anuntati castigatorii.
80, Bucuresti De asemenea, in fiecare judet s-au acordat premii si pentru cele mai bune trei lucrari. Puteti gasi toti castigatorii, dar si fotografii cu lucrarile pe site-ul www.uniqa.ro.
Castigatorii sunt Mandrut Viorel Ohima, din Targu Jiu, Ciprian Cosma, din Bucuresti, Simion Ovidiu, din Tulcea, Marius Sima, din Oarja, Costel Chiosa, din Galati, Mihai Viorel Munteanu, din Bacau, Geanina Iuliana Sima, din Oarja, si Gabriel Irimia, din Bucuresti.
Castigatorii memorialului, la junori I, au fost Adelina Tanasie si Aurel Rotaru (ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... In plus, castigatorii din proba de 1.500 de metri au fost premiati de Ionel Ghita, fiul regretatului antrenor de atletism, cu cate 150 de lei.
Castigatorii UNIQA Asigurari 10Km individual au fost Gavril Stefandin Italia la categoria barbați, cronometrat cu 30min 17secsi la categoria femeiIvancescu Oana Diana cu 38 min 35sec.
Nu mai vorbim de faptul ca site-ul respectiv nu ofera nicio informatie despre castigatorii licitatiilor pentru lucrari facute din bani publici, despre cate firme au participat la licitatii etc.
Castigatorii care nu ofera informatiile solicitate in decurs de 72 de ore din momentul in care sunt anuntati telefonic sau prin email, vor pierde dreptul asupra premiilor castigate!
Iata si castigatorii desemnati de juriul primei editii a On Air Music Awards: CEL MAI BUN POP-ROCK Castigator: CAT DE DEPARTE - HOLOGRAF CEL MAI BUN DANCE Castigator:
google-analytics.com