Cautare

3868 de rezultate pentru "casa" (3.35 secunde)
Casa Stark Eddard Stark, un alt personaj cheie, este capul familiei Stark si Lord de Winterfell, Pazitor al Nordului. Este casatorit cu Lady Catelyn din Casa Tully cu care are impreuna cinci copii legitimi:
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram.
25 februarie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 26 februarie - Ramnicu Valcea - Casa de Cultura a Sindicatelor 28 februarie - Ploiesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 martie - Targoviste - Casa de Cultura a Sindicatelor 3 martie - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 martie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 7 martie - Tulcea - Teatrul de Stat 8 martie - Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor 10 martie - Piatra Neamt - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 martie - Iasi - Teatrul National " Vasile Alecsandri" 13 martie - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 martie - Bacau - Gradina de Vara "Radu Beligan" 15 martie - Ramnicu Sarat - Casa de Cultura 18 martie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 19 martie - Brasov - Sala Reduta 21 martie -Cluj - Casa de Cultura a Studentilor 22 martie - Oradea - Teatrul de Stat 24 martie - Arad - Filarmonica de Stat 25 martie - Timisoara - Opera Nationala 28 martie - Petrosani - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 aprilie - Bucuresti - Sala Palatului 2 aprilie - Calarasi - Casa de Cultura 4 aprilie - Slobozia - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 aprilie - Braila - Casa de Cultura 7 aprilie - Buzau - Sala Consiliului Judetean 8 aprilie - Brasov - Sala Reduta 10 aprilie - Sibiu - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 aprilie - Deva - Teatrul de Stat 12 aprilie - Alba - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 aprilie - Zalau - Casa de Cultura a Sindicatelor 15 aprilie - Satu Mare - Filarmonica 17 aprilie - Baia Mare - Teatrul de Stat 18 aprilie - Dej - Centrul Cultural 19 aprilie - Reghin - Casa de Cultura 21 aprilie - Curtea de Arges - Casa de Cultura 22 aprilie - Campulung - Casa de Cultura 24 aprilie - Giurgiu - Teatrul de Stat 25 aprilie - Alexandria - Casa de Cultura Biletele pentru concertul "Ce-am avut si ce-am pierdut" pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacol si prin intermediul distribuitorilor autorizati.Pretul unui bilet variaza in functie de locatie si de categoria de loc.
Casa Maicii Domnului, aflata intr-un frumos parc localizat intre Efes si Seljuk, este socotita, conform traditiei locului, drept locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
8 Decembrie 2014 - Campulung Muscel (Casa de Cultura) - ora 17.00 - Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 9 Decembrie 2014 - Buzau (Sala Consiliului Judetean) - ora 17.00 - Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 10 Decembrie 2014 - Slobozia (Casa de Cultura) - ora 17.00 - Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 11 Decembrie 2014 - Braila (Casa Tineretului) - ora 17.00 - Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.00 12 Decembrie 2014 - Focsani (Teatrul Municipal) - ora 17.00 - Bacau (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 13 Decembrie 2014 - Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 14 Decembrie 2014 - Brasov (Sala Patria) - ora 20.00 15 Decembrie 2014 - Bucuresti (Sala Palatului) - ora 20.00 16 Decembrie 2014 - Alba Iulia (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Cugir (Casa de Cultura) - ora 20.30 17 Decembrie 2014 - Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor) - ora 20.00 18 Decembrie 2014 - Arad (Sala Liceului Mihai Eminescu) - ora 17.00 - Timisoara (Opera Romana) - ora 20.30 22 Decembrie 2014 - Roman (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Iasi (Opera Nationala Romana) - ora 20.30 23 Decembrie 2014 - Vaslui (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Iasi (Opera Nationala Romana) - ora 20.30 Pentru romani, turneul din aceasta iarna este o invitatie a Dascalului de colinde” (cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea) sa pretuiasca valorile si traditiile autentice.
Cel mai accesat dintre acestea are peste 6,7 milioane de vizualizari, dintre care aproximativ 300.000 facute in ultima luna, ceea ce inseamna ca exista cel putin cateva milioane de persoane care au inteles cat de usor iti pot intra in casa.
Sa iti fie cat mai cald si bine in casa. Imbraca-te bine si in casa, poti pune si o caciulita. ... E important sa ai in casa acel tip de bluza de corp speciala care impiedica transpiratia corpului care se poate raci pe corp si cauza probleme serioase de imbolnaviri.
Casa, avantaje si dezavantaje Nevoia de intimitate, liniste si de confort sporit ii determina insa pe multi craioveni sa se orienteze catre o casa care le poate oferi in plus o bucata de pamant ce se poate transforma intr-o gradina, intr-un loc de joaca, o terasa sau, de ce nu, intr-o piscina.
Cine a plecat din casa lui doar cu ce a avut pe el spune ca nu se poate muta in casa noua, ca nu poate sa puna "relaxa" de la ajutoare direct pe cimentul care tine loc de pardoseala.
"Daca as avea ceva bani, mi-as face o casa, nu as cumpara-o de-a gata. ... E mai ieftin asa, mai ales ca trebuie si cel care construieste casa pentru a o vinde sa castige ceva, ca doar nu face acte de binefacere.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Miza - o casa impunatoare, situata in centrul Craiovei, pe care au pus ochii si samsarii imobiliari, infiltrati pe firul afacerii.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului. ... mi-am cautat o casa cu chirie. ... Pentru el, casa de la stat e un fel de supliment la functie, i se cuvine.
google-analytics.com