Cautare

3869 de rezultate pentru "casa deliciilor" (3.31 secunde)
Persoanele care nu au posibilitatea de a se inscrie in acest an in programul "Prima Casa", pot sta linistiti, deoarece guvernantii au hotarat ca acesta sa fie prelungit.
La aproape trei saptamani de la debutul programului destinat dezghetarii creditului de retail si a pietei imobiliare, Fondul de Garantare a analizat si aprobat doar 34 de dosare pentru acordarea de garantii in cadrul programului "Prima casa". ... Reamintim cateva informatii privind conditiile pentru inscriere in Programul Prima Casa:
Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat, joi, conventia cu Fondul de Garantare a Creditelor pentru programul "Prima Casa", iar clientii pot depune solicitarile de imprumuturi incepand de luni, in contextul in care peste 10.000 de persoane s-au interesat deja la banca de acest produs.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) are in vedere extinderea plafonului de garantii la 75.000 euro pentru casele construite prin programul Prima Casa de mai multi indivizi asociati, ca forma de stimulare a constructiilor noi de case, a spus, joi, ministrul de resort, Sebastian Vladescu.
• Andrei Zaharescu a prezentat cazul unei familii cu cinci copii, care a ramas, pentru a doua oara, fara casa. • Alina Petrescu a prezentat cazul unei batrane care a ramas, la 75 de ani, singura si fara casa.
Pe de o parte, banii alocati pe 2011 de guvern pentru acordarea de garantii la programul "Prima Casa" ... "Ne-am apucat sa cautam un apartament, pentru ca am auzit ca banii pe 'Prima Casa' mai ajung maximum doua saptamani.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni al proiectului Casa Radio, situat in centrul Bucurestiului.
Delia face eforturi sa se mute intr-o casa mai mare si mai spatioasa si sa-si aduca toata familia alaturi! ... Deja a gasit o casa noua si nu se putea sa-si faca un cadou mai potrivit de 8 Martie!
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
Donez teren de casa in Prahova (Autor: ... Dumitru Tinu era presedinte si 18 institutii de presa, membre ale CRP, au fost de acord sa construim acolo o casa de odihna a ziaristilor.
Mai departe, drumul serpuieste noua kilometri printre culmi stancoase si paduri de maslini, pana la Casa Fecioarei Maria, un parc natural si cultural, situat la o inaltime de 450 de metri, intr-un loc de o rara frumusete.
Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu: ... Doi-trei in casa, celalalt statea cu masina, prin zona. ... Am ramas cu sechele!Chiar daca stiu ca avem multe camere de luat vederi, ca avem o casa securizata, ma ia teama. ... Asa cum am facut si cu casa.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
Incerc inca o data clanta si abia atunci imi amintesc ca am uitat in casa flautul si partiturile, caci de la scoala generala de cartier unde invat, la sfarsitul orelor trebuie sa fug in statia de autobuz de unde iau 105-ul si merg din Drumul Taberei la Gara de Nord unde am scoala de muzica.
Halva de casa cu gris, reteta greceasca Halvaua este o delicatesa pe care o poti prepara si in casa. ... Iata cum se prepara halvaua de casa cu gris, dupa reteta greceasca. De ce ai nevoie pentru halva de casa:
- Dupa multa truda s-a hotarat sa se ia casa in care era comandirul strajii pamantesti, maiorul Filipescu, casa proprietatii, in care sta arendasul Grigore Poenaru si casa in care era cafeneaua unuia Stefan Vasiliu. ... In Casa Prefectului, dupa 1949, au functionat urmatoarele institutii:
fiind cucernic si temator de Dumnezeu, cu toata casa sa, facea milostenii multe la saraci, si se ruga lui Dumnezeu totdeauna" (Fapte 10,1-2).
Si cand nu mai este loc in casa, dezordinea se poate intinde in garaj, masina si curte. ... De obicei aduna animale care pot fi inchise in casa sau pot fi ascunse mai usor. ... - ce procent din casa este afectata sau sufocata de dezordine sau obiecte?
Ei cred ca, in cazul in care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi in stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa inlature ceea ce ei numesc cea mai mare musamalizare din cate exista.
google-analytics.com