Cautare

5922 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (2.82 secunde)
Fiscul pregateste pentru 2008 un proiect de lege care va unifica bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari de sanatate, pensii si somaj.
Fiscul doreste sa impoziteze la fel ca salariile inclusiv veniturile din activitati independente, desfasurate prin conventii civile sau contracte de drepturi de autor.
La finalul saptamanii trecute a demarat procesul de aderare continua in sistemul Pilonului II, odata cu publicarea in Monitorul Oficial a modificarilor si completarilor aduse normei.Aderarea continua este procesul prin care persoanele eligibile devin participanti la un fond de pensii administrat privat, din proprie initiativa, prin semnarea unui act individual de aderare sau prin repartizarea aleatorie de catre CNPAS, ulterior procesului de aderare initiala la fondurile de pensii administrate privat.Potrivit noilor prevederi referitoare la aderarea continua si evidenta participantilor in sistemul Pilonului II, persoanele eligibile, care nu au implinit varsta de 35 de ani, sunt obligate sa adere la un fond de pensii administrat privat, in termen de 4 luni de la data la care devin eligibile.Persoanele eligibile cu varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani, pot sa adere in orice moment la un fond de pensii administrat privat.
Oficialii Fondului spun ca imprumutul este de 12,95 miliarde de euro, pentru a evita numarul 13. Dobanda pentru pachetul financiar acordat Romaniei va fi in jur de 3,5% pe an.
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis ieri prelungirea cu un an a termenului in care administratorii fondurilor de pensii private pot investi banii deponentilor in titluri de stat peste limita maxima de 70%, stabilita prin legislatia de specialitate.
Inainte de a stabili masurile de austeritate pe care le va implementa, Guvernul Boc Boc s-a consultat cu reprezentantii misiunii FMI pentru tara noastra.
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Pensionarii isi vor putea primi pensiile pe carduri sau in conturi curente deschise la BCR in urma semnarii unei conventii intre banca si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, potrivit unui comunicat BCR.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Experta si ea in bioenergie, Doina Elena Manolea este in prezent sefa Inspectoratului Teritorial de Munca din Capitala si este membra PD-L in organizatia sector 4, pastorita de primarul Cristian Poteras. ... Doina Elena Manolea, sotia parapsihologului presedintelui Traian Basescu, Aliodor Manolea, este sefa Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti.
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. SERGIU de 19 ani, dupa cum urmeaza: ... doua infractiuni de talharie, constand in aceea ca:
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat in flagrant pe M.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
USL ia toate colegiile din Capitala Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate.
google-analytics.com