Cautare

5923 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (2.82 secunde)
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
"Factura cuprinde TVA-ul restant, dobanzile la creditele bancare si circa 2,4 miliarde de euro pentru lucrarile efectuate si neachitate. Lucrari platite partial, dobanzi enorme la imprumuturile luate de la banci si o povara care pare tot mai grea a salariilor, a pensiilor si a ajutoarelor sociale.
Desi pensionati pe caz de boala, 77 de craioveni sunt de negasit la domiciliu de catre organele de control.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
Avand in vedere faptul ca in ultimele sase luni preturile locuintelor au cunoscut cresteri extrem de mari (pana la 50%), multi craioveni incearca sa-si construiasca singuri propria locuinta.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect. Constructorii cred ca, astfel, se vor debloca tranzactiile imobiliare, dar nu va fi stimulata si constructia de locuinte noi.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect. Constructorii cred ca, astfel, se vor debloca tranzactiile imobiliare, dar nu va fi stimulata si constructia de locuinte noi.
Candidatii la sefia PSD Bucuresti au fost chemati in fata conducerii de partid si mustruluiti pentru declaratiile belicoase. In cadrul "instructajului", Ion Iliescu l-a sfatuit pe Marian Vanghelie sa evite sa se mai exprime in public pentru ca, lipsit de pregatire intelectuala, nu stie sa vorbeasca.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. Petre Ispirescu, sector 5, pe B. MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Lizeanu, sector 2, pe M. Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Salariatii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati, incepand de astazi, sa opteze pentru o societate care sa le administreze pensiile private obligatorii. Potrivit conducerii Casei Nationale de Pensii, pensiile private obligatorii ofera siguranta romanilor, dar nu reprezinta o afacere.
Deficitul bugetului de pensii, in primele cinci luni ale anului, a fost de circa 1,247 miliarde lei, in conditiile in care incasarile din contributii au fost de 15,089 miliarde lei, iar cheltuielile s-au ridicat la 16,336 miliarde.
Persoanele fizice care desfasoara activitati independente nu vor mai depune declaratiile de asigurare la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj incepand cu data de 1 iulie 2012, a anuntat directoarea economica a CJP, Daniela Licu.
Casa Judeteana de Pensii Constanta are la ora actuala circa 1300 de procese cu pensionarii care au diverse nemultumiri.
Desi termenul limita de depunere a declaratiilor si de achitare a impozitelor expira maine, functionarii publici inca nu stiu cum se aplica noile norme ale Codului Fiscal si se contrazic in declaratii.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
google-analytics.com