Cautare

5922 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (5.10 secunde)
De ieri s-a dat start în procesul de aderare la fondurile de pensii administrate privat - pilonul II.
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat, marti, fondurile de pensii obligatorii (Pilonul II) administrate de AG2R Fond de Pensii, Marfin Fond de Pensii si MKB Romexterra Fond de Pensii, a anuntat autoritatea de reglementare.
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului.
120 de societati doljene nu au depus declaratiile nominale la Casa Judeteana de Pensii, deci, contributiile acestora la pensiile administrate privat (pilonul II) nu au fost virate pâna ieri.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
Oficiali ai principalului jucator de pe piata asigurarilor de viata din Romania considera ca autoritatile au inceput cu un pas gresit reforma pensiilor.
Administratorii de fonduri de pensii private obligatorii sunt obligati sa ofere informatii despre activele personale si situatia fondurilor atat participantilor la acest sistem, cat si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), arbitrul acestei piete. Obligatiile sunt prevazute intr-o norma aprobata de Comisia de Supraveghere.
Filiala PNL sector 1 nu este "una dintre cele mai puternice din tara". ... "Vreau explicatii de ce s-au semnat hartii care pun in pericol statul de drept (...) Eu nu tranzactionez principiile statului de drept, principiile liberale cu nimeni (...) Eu nu plec din PNL decat exclus.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
Cei care desfasoara activitati economice ca PFA (persoana fizica autorizata) sau au contracte de drepturi de autor trebuie sa plateasca la stat contributii totale de 16,5% din cat castiga.
Romanii care vor intra in sistemul de pensii private vor putea beneficia de o pensie de 50% din venitul pe perioada activa, fata de 30% cat este in prezent.
Potrivit Legii pensiilor, prospectul schemei de pensii facultative este documentul care cuprinde termenii contractului de administrare si ai schemei de pensii facultative, titreaza Ghiseul Bancar.
Cu mai putin de doua luni inainte de demararea campaniei de aderare la fondurile de pensii administrate privat, majoritatea angajatilor nu cunosc detalii despre acestea.
Romanii fara venituri sau cei care lucreaza ilegal in strainatate pot cotiza la pensii in Romania, dar suma minima de plata este destul de piperata.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Presedintii organizatiilor de sector ale PRM au demisionat in bloc. Presedintii organizatiilor de sector ale PRM, precum si o parte dintre membrii activi ai organizatiei PRM Bucuresti si-au anuntat joi demisia in bloc.
Avand in vedere ca, zilele acestea, Bucurestiul se afla sub avertizare de cod galben si, probabil, ne vom confrunta cu temperaturi ridicate pana la sfarsitul lunii, asa cum arata meteorologii, am avut in aceasta dimineata o sedinta operativa cu toti factorii implicati in luarea masurilor privind protectia bucurestenilor in zilele cu temperaturi ridicate, caniculare.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
google-analytics.com