Cautare

11989 de rezultate pentru "cartea viata altfel" (3.20 secunde)
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
Viata n-ar trebui sa fie luata ca o problema. ... Daca crezi ca viata e o problema, n-ai sa-i gasesti niciodata solutia. ... acela de a lua viata ca pe o problema. Daca viata e luata ca o problema, nu i se va gasi solutie.
daca exista viata pe alte planete, este si viata inteligenta? ... Viata inteligenta de pe alte planete ar fi, si ea, dupa imaginea lui Dumnezeu? ... Nu putem sa presupunem ca, daca noi am pacatuit, toata viata inteligenta trebuie sa fi facut la fel.
Miercuri, 24 aprilie 2013, cauta la chioscurile de difuzare a presei, ziarul Gazeta Sporturilor si achizitioneaza-l impreuna cu cartea "MANTUITORUL - Viata lui Isus" de Ernest Renan. Pret cartea + ziar: ... Cartea poate fi un cadou frumos pentru cei dragi cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
Aveam mari probleme cu editura "Cartea Romaneasca", unde era redactor Florin Mugur. "Cartea Romaneasca" trebuia sa scoata o antologie despre "Tovarasa". ... eu ii dau un text despre "Tovarasa", iar el se batea sa-mi apara cartea.
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe.
Hawkins poate fi aplicat oricand in viata cotidiana. Cartea este la fel de folositoare pentru toate dimensiunile vietii umane: ... - Traversarea unei crize de viata ne face mai umani, mai plini de compasiune, mai toleranti si mai intelegatori cu noi insine si cu ceilalti.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. ... In viata ta amoroasa, aparitia unui barbat din trecut iti va dezgropa multe amintiri, unele placute, unele nu. ... Acum vei fi deschis la noi cunostinte si noi oameni in viata ta.
Asociatia LIMRA a efectuat recent un studiu despre perceptia romanilor asupra asigurarilor de viata. Potrivit acestuia, aproximativ 74% dintre persoanele neasigurate considera ca nu isi permit asigurarea de viata, in timp ce 52% sunt nehotarati in privinta nivelului de protectie de care au nevoie.
La Editura Amaltea a aparut cartea "Excelenta in vanzari" de Todd Duncan. ... Cartea lui Todd Duncan transforma un job intr-o vocatie.
Aceasta mi-a dat un autograf pe cartea ei, Manualul Mamicii ZEN, pe care o recomanda tuturor mamelor. ... - Care este mesajul pe care il transmiti in cartea ta? - Mesajul pe care-l transmit in cartea mea este unul de pregatire atat sufleteasca, cat si trupeasca pentru intampinarea unui copil.
Si numai cei care au citit cartea pana la sfarsit vor intelege cu adevarat cat de mare si de uluitor e acest miracol pe care, cumva, fara sa stim cum, Dara Codescu l-a prezis in paginile cartii, printr-o scrisoare trimisa de Simona cu decenii inainte.
Cartea Jaguarului - se vorbeste despre colonizarea Pamantului de catre zei (a se citi extraterestri) pana in perioada celei de a doua catastrofe. ... Cartea Acvilei - descrie venirea gotilor in America de Sud 3 .
Cartea a aparut in septembrie 2017, la editura Scoala Ardeleana din Cluj-Napoca. Cartea apartine de colectia Noua Spiritualitate, coordonata de Prof Dr. ... Prefata de Dumitru Constantin-Dulcan Cartea lui Dan Farcas este o pledoarie pentru o Noua Stiinta, una a totalitatii, a intregului existent.
Cartea prezinta personalitatea savantului si managerului - prof. ... Importanta plantelor in viata si sanatatea noastra XIX. ... Coautorul lucrarii este un colaborator apropiat al Directorului General Stefan Manea, dovada fiind faptul ca impreuna au dat viata unui proiect de mare importanta, intitulat Hofigal - Natura - Societate.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. La TEDxWomen, Jane Fonda se intreaba cum percepem aceasta etapa noua din viata noastra.
Ce inseamna de fapt expresia biblica Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Borcea Stefan) - Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Prin versetul, Eu sunt Calea, Adevarul si Viata Mantuitorul ne invata sa-l urmam si sa implinim in viata sa de zi cu zi invatatura sa.
Edilul din Robanesti si-a pus cartea "pe net" In timp ce "virusul" tehnologiei nu a reusit sa-i molipseasca pe cei mai multi dintre primarii doljeni, mai sunt si edili care au gasit o arie mai larga de utilitate site-ului primariei.
De asemenea, Christian Ciocan Cartea a lansat si cartea "Purtatorul de Cuvant si Comunicarea Eficienta. ... Cartea este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare. Totodata, cartea face referire si la experienta altor organizatii - NATO si Politiile din Los Angeles si Chicago.
google-analytics.com