Cautare

1157 de rezultate pentru "carte" (3.06 secunde)
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China. ... Puteti alege din 150.000 de titluri de carte de toate genurile si pentru toate gusturile.
Cand ai de dus la bun sfarsit o carte de poeme sau un roman, ai nevoie de foarte mult timp pentru a te detasa de problemele care, in mintea unui medic, rasuna aproape in fiecare minut.
aici am inceput sa scriu de luni pana luni, cand le schimbam intre noi, poezii, intamplari, sa povestesc o strada, un om, o carte. ... - Toti avem o experienta de viata, depinde ce vrem sa scoatem din ea intr-o carte.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura.
LIBRARIA SEMN DE CARTE: ... Prima carte semnata de Dan Dezideriu Farcas pe care am citit-o, aparuta in 1987 intitulata CUI I-E FRICA DE CALCULATORUL ELECTRONIC? ... O carte scrisa cu curaj, care a spart tiparele, trecand cenzura vremii.
sa se apuce de scoala, sa se apuce de carte, pentru ca e mult mai bine. ... Nici fotbal, nici carte. Asa te apuci de carte cat mai ai timp.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a lansat, marti, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, volumul "Incredere", o carte despre care spune ca a scris-o nu ca om politic, ci "ca tata, sot, roman", povestind in paginile cartii experienta candidaturii pentru Primaria Capitalei.
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
Autoarea a lansat o noua carte sambata, 14 martie, chiar de ziua ei de nastere, la Targul de Carte Librex - Primavara Cartilor la Iasi - la Palas Mall, in Afora Ex Libris II, zona II, Atrium, nivel O la standul Junimea. ... Lansare de carte:
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
A scris doi ani la o carte pe care o lanseaza cu o luna inainte de Craciun, chiar la Targul Gaudeamus, pe 25 Noiembrie. ... Este o carte scrisa de un om care a trait in Romania, cunoaste societatea romaneasca.
Mai mult, glumind putin, cu un ebook reader "poti tine intr-o singura mana o carte de 1.000 de pagini".
RCA-ul cuprinde, din acest an, si asigurarea Carte Verde - necesara la calatoria prin UE. ... Polita obligatorie de raspundere civila auto este, din acest an, mai scumpa si cuprinde si asigurarea Carte Verde - necesara celor care calatoresc in UE.
Strada Boteanu se transforma intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti.
LUPUL DE PE WALL STREET - Jordan Belfort este de departe cea mai bine vanduta carte a Editurii Adantis la Targul de carte Gaudeamus 2014.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... - Aceasta carte este una oarecum in premiera.
Experienta sa nefericita dar si satisfactiile sale aduse de bobul de cafea au fost stranse in 2008, intr-o carte publicata la Humanitas Confesiunile unui cafegiu.
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural: ... Conceptul Caravanei BookLand este unul innovator ce ofera editurilor participante servicii integrate, merchandising, vanzare de carte si promovare.
google-analytics.com