Cautare

190 de rezultate pentru "carrefour" (2.82 secunde)
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. ... Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Carrefour Romania si Agrico-M au semnat parteneriatul privind Filiera Calitatii Carefour pentru cartofi, un acord pentru productia si comercializarea de cartofi de calitate ridicata, obtinuti printr-un proces tehnologic strict controlat, de la insamantare pana la vanzarea catre consumatorul final.
Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Targu Mures, marti, 29 aprilie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 80.
Incepand cu luna mai, Carrefour Romania vine in intampinarea clientilor cu un nou serviciu destinat cumparaturilor online prin intermediul platformei www.Carrefour-Online.ro. ... Ii invitam, asadar, pe www.Carrefour-Online.ro, să
Clientii magazinului www.carrefour-online.ro pot achizitiona direct de pe site buchete si aranjamente florale marca FlorideLux.ro incepand cu vineri, 7 februarie 2014. Pentru moment, magazinul Carrefour-Online.ro prezinta in oferta sa 53 de varietati de buchete si aranjamente florale care vor fi livrate prin intermediul FlorideLux.ro.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Carrefour promoveaza produsele fabricate in Romania Carrefour Romania anunta lansarea unui catalog cu produse fabricate in Romania. Promovarea productiei romanesti si stabilirea unor relatii comerciale durabile cu mediul economic din Romania este o prioritate pentru Carrefour Romania.
Grupul Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Ramnicu Valcea si al 79-lea din tara, joi, 13 martie, ora 8:00:
Carrefour deschide primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, joi, 28 august 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine inacest format la 80.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Cu ocazia Saptamanii Franceze din perioada 25 septembrie - 1 octombrie, Carrefour isi asteapta clientii cu delicatese frantuzesti la preturi mici si imulte alte surprize pentru intreaga familie. ... Saptamana Franceza la Carrefour face parte din Sarbatoarea Gastronomiei, proiect de amploare care celebrează
Carrefour Romania ofera 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase in care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia inceperii noului an scolar.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a editie.
Solicitarea de suspendare a hotararii de intrare in insolventa a Carrefour va fi analizata in 15 ianuarie de Tribunalul Bucuresti, dupa ce avocatii retailerului au depus cererea la finele anului trecut.
In perioada 19 iunie - 16 iulie, Carrefour Romania lanseaza o noua provocare clientilor sai si ii invita in Marea Vanatoare Aniversara pentru a sarbatori 13 ani de preturi incendiare pe piata din Romania.
Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta, Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie. ... Totodata, utilizatorii www.Carrefour-Online.ro pot comanda apa si bauturi fara limita asupra cantitatii.
Fundatia Carrefour organizeaza cea de-a doua colecta internationala de alimente in Romania, in colaborare cu Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane, in toate cele 27 de hipermarketuri Carrefour din tara si in magazinele de tip Market din Alba Iulia, Bacau, Ramnicu Valcea si Targoviste.
Inca din 2001, de la intrarea pe piata din Romania, Carrefour s-a implicat intr-un numar mare de actiuni sociale, culturale, care vizeaza mediul inconjurator sau segmente defavorizate din populatie, diversificandu-si o data cu expansiunea sa, promotiile si ofertele speciale.
Retailerul francez Carrefour a lansat recent, la Hotel Pullman din Capitala, o gama de produse sub o a doua marca proprie - numita Carreour, din care aproape jumatate fabricate in Romania.
"Noua colectie TeX, exclusiv la Carrefour, prezinta solutii lejere de vara pentru intreaga familie.
google-analytics.com