Cautare

4736 de rezultate pentru "carrefour constanta" (4.04 secunde)
Carrefour Romania da startul Saptamanii Asiatice in toate hipermarkerturile din Romania. Timp de o saptamana, intre 29 ianuarie si 4 februarie, clientii Carrefour vor descoperi gusturile bucatariei asiatice si numeroase surprize si evenimente pentru intreaga familie.
Campania de Diagnostic Mobil este implementata de Fundatia Renasterea, in parteneriat cu Roche Romania si cu sprijinul Carrefour Romania, si are ca scop depistarea precoce a cancerului de san si a celui de col uterin, precum si informarea populatiei privind importanta controalelor medicale periodice.
La Hotelul "Royal" din Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa organizata de Grupul Metro cu prilejul implinirii unui deceniu de la deschiderea in anul 1996 la Otopeni a primului magazin Metro din Romania - moment ce a marcat debutul prezentei in Romania al unuia dintre liderii mondiali ai lanturilor de centre comerciale destinate atat clientilor profesionisti, cat si cumparatorilor finali.
Francezii de la Carrefour au inaugurat recent un hypermarket de 8.400 mp in Chitila, in gigantul de retail Colosseum, fiind a doua ancora a proiectului, dupa ce retailerul DIY Leroy Merlin a deschis un magazin de 16.500 mp acum mai putin de o luna.
Carrefour Romania a deschis un nou hipermarket in Bucuresti, in parcul comercial Vulcan Value Centre din cartierul Rahova, inaugurand astfel al 9-lea magazin din Capitala si al 26-lea la nivel national. ... Carrefour Vulcan are 320 de angajati si va comercializa aproximativ 50.000 de produse.
Cauti stickerul aniversar Carrefour. ... Vii la Carrefour si faci cumparaturi de minimum 50 de lei. ... Regulament:http://carrefour.ro/doc/Regulament_Tombola_Marea_Vanatoare_Aniversara_Carrefour_13_ANI!_19.06-16-.07.2014_validat_SS.pdf
Un angajat Carrefour are un salariu mediu brut de 2.245 de lei, cu 3% mai mare decat in 2008, fiind cel mai mare salariu mediu oferit de un retailer mare, scrie ZF.ro.
Carrefour Romania organizeaza vineri, 18 decembrie 2015, la ora 11.00, la zona de food court din cadrul Mega Mall, Blvd Pierre de Coubertin nr 3-5, o intalnire informala, dar foarte speciala. ... Carrefour Romania te invita sa redescoperi Universul Star Wars.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Pe un amplasament situat la doar cinci minute de mers cu masina fata de centrul municipiului Constanta, aflat pe o axa centrala de intrare in orasul resedinta de judet, in cursul zilei de ieri a avut loc punerea pietrei de temelie a celui de-al 7-lea hypermarket Carrefour din Romania, intr-un Centru Comercial TOM ce va beneficia de nu mai putin de 10.800 mp si in care se vor mai gasi Bricostore si Mediagalaxy.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Firmele fantoma continua sa-si faca de cap in Constanta, in ciuda eforturilor depuse de Garda Financiara. ... Este cazul descoperit la complexul comercial Tom- Carrefour, unde Garda a fost nevoita sa inchida doi agenti comerciali care nu foloseau casele de marcat.
In judetul Constanta, primul incident a debutat la Mangalia, prin "volatilizarea” unui sac cu buletine de vot La nivelul judetului Constanta, la orele 20.00 la urne se prezentasera 62,3% dintre constantenii cu drept de vot.
google-analytics.com