Cautare

1099 de rezultate pentru "carmen radulescu madalina" (3.47 secunde)
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Adrian Radulescu.
Independentul Gheorghe Radulescu, a declarat joi ca intentioneaza sa ceara ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate si amanarea alegerilor, daca Justitia nu-i va da dreptul de a candida dentru un mandat de deputat in sectorul 3 al Capitalei, dupa ce BEM i-a respins candidatura.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. ... Teo si Mihaela Radulescu. ... De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
La cateva zile dupa reintalnirea cu Dani Otil, fostul sau iubit, Mihaela Radulescu si-a surprins fanii cu un mesaj de iubire postat pe Instagram. ... Mai mult decat atat, toata lumea a fost cu sufletul la gura in momentul reintalnirii dintre Dani Otil si Mihaela Radulescu.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie De lux, chiar de mare lux, daca printre prestatoare se vor regasi si starletele care prin nuri si prostie fac deliciul noptilor albe ale telespectatorilor consumatori de entertaniment cu bulina rosie.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
ACESTA ESTE CUIBUSORUL UNDE AU PETRECUT NOAPTEA MADALINA GHENEA SI GERARD BUTLER! ... Actorul in varsta de 43 de ani si iubita lui, Madalina Ghenea (26 de ani), vor sta mai bine de o saptamana in Romania, in asteptarea nuntii fratelui oltencei.
Stela Enache, Ozana Barabancea, Viorica si Ionita de la Clejani, Valeria Arnautu, Carmen Radulescu, Maria Buza, Ioana Sandu, Grupul Nemuritorii, Lucia Popescu Moraru si multi altii.
Presedintele Fundatiei Luptatorilor din Rezistenta Armata Anticomunista, Zoea Radulescu, care este si vicepresedinte PNTCD, ar fi fost colaborator al Securitatii si ar fi dat informatii despre un traducator care ar fi introdus in tara carti interzise, potrivit documentelor CNSAS depuse in instanta.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Fostul presedinte al PN¥CD Cluj, Serban Radulescu, care a fost exclus din partid, cere demisia si excluderea presedintelui partidului, Marian Milut, si a prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu, pentru grave deservicii aduse imaginii PN¥CD.
Candidatura indepedentului Gheorghe Radulescu, pentru functia de deputat in Colegiul uninominal nr. ... Decizia BEM a fost luata in conformitate cu sentinta Curtii de Apel Bucuresti-Sectia a III-a Civila, prin care s-a admis contestatia si anularea deciziei Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti, privind respingerea candidaturii lui Gheorghe Radulescu.
Potrivit noului presedinte al CEC, Eugen Radulescu, actul normativ stabileste ca institutia isi va pierde garantia totala a statului pentru depozitele constituite de persoanele fizice, din momentul finalizarii privatizarii.
Cea mai grea noapte a Mihaelei Radulescu, petrecuta in casa fostului sot!
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
In acelasi articol, el anunta ca a incetat sa mai vorbeasca despre Madalina Manole chiar daca subiectul i-a adus audiente notabile atat la emisiune, cat si pe blog. ... De doua zile, chit ca audientele sunt bunicele, dar s-au injumatatit, am ales sa nu mai vorbesc despre Madalina.
Madalina Pamfile are viata grea alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, fotbalist legitimat ultima oara la Concordia Chiajna. Madalina Pamfile a acumulat ceva experienta de viata. ... Asa incepe ciondaneala", a declarat Madalina Pamfile pentru Click.
google-analytics.com