Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera ta" (3.53 secunde)
Tenismanul spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, a castigat ieri, pentru a saptea oara in cariera sa, turneul de la Roland Garros, dupa ce l-a invins cu scorul de 6-4, 6-3, 2-6, 7-5, pe Novak Djokovici, liderul ATP.
Federer si-a inceput seria castigatoare la Wimbledon in 2003, cand a obtinut chiar primul sau titlu de Mare Slem din cariera. ... Mai mult decat atat, Federer si-a trecut in palmares cel de-al 17-lea titlu de Mare Slem din cariera si primul obtinut dupa depasirea barierei de 30 de ani.
CATALINA PONOR, la final de cariera: "Ma retrag fara regrete" Gimnasta Catalina Ponor a declarat ca Jocurile Olimpice au fost ultima competitie din cariera, care se incheie cu cinci medalii olimpice in palmares, dintre care trei de aur.
Schuttler a declarat ca a inceput o a doua cariera ca si coorganizator al unui nou turneu ATP la Dusseldorf, care va avea loc in perioada 17-25 mai 2013. ... Un inceput mai bun in noua mea cariera de manager de turneu nu puteam avea.
Acesta este un program adus in tara noastra de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, care alaturi de o companie de resurse umane incearca sa vina in sprijinul sportivilor care vor sa renunte la cariera profesionista si au nevoie de ajutor in gasirea unui job.
La doar 62 de ani, fostul capitan al echipei noastre nationale a anilor 80 lasa in urma o cariera prodigioasa si cifre pe masura‘‘, se arata in comunicat.
- 13 semifinale a disputat romanca in cariera ei de pana acum, dintre care 10 castigate - 7 turnee a cistigat Simona Halep in toata cariera
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Scopul celor mai inainte relatate nu este teoretic, ci unul cat se poate de pragmatic, in slujba elucidarii unei situatii concrete.O distinsa doamna a sportului romanesc, multimedaliata olimpic, cu o tenacitate si o longevitate in cariera, demne de o mare campioana, a suferit recent o pierdere de memorie.Din prestatia doamnei ministru, caci domnia sa ocupa in prezent o astfel de functie, nu rezulta ca ar fi o amnezie totala si nici permanenta, care sa-i afecteze capacitatea de munca, ci dimpotriva isi desfasoara in mod curent activitatea in cadrul ministerului, emitand ordine si circulare.
Marius Doroftei) Simona Halep a scapat de cosmarul Sharapova si a obtinut prima victorie din cariera impotriva rusoaicei. Romanca s-a impus intr-o maniera clara in optimile de finala de la Beijing, castigand duelul cu scorul de 6-2, 6-2.
Liber de contract dupa ce a fost izgonit din Turcia, de la Bursaspor, Gicu Grozav cauta sa-si relanseze cariera. Dinamo a anuntat pe site-ul oficial sosirea atacantului de 28 de ani (varsta implinita pe 29 septembrie).
Simona Halep a castigat, pentru a doua oara in cariera (prima oara in 2015) turneul de la Dubai, dupa o finala cu Elena Rybakina. ... Dar Simona nu s-a pierdut in momentele importante si a reusit sa castige cel de-al 20-lea turneu din cariera.
Dar la opt ani si-a inceput cariera si succesele. ... La 13 ani, in 1977, Senna castiga primul premiu din cariera, a terminat primul intrecerea din Campionatul Sud American de Kart.
Astfel, piese precum Ai inchis marea in ochi, Mi-e dor si doare sau creatii mai noi, precum Esti iubibila, NonStop sau Cele doua cuvinte, se vor alatura hiturilor internationale lansate de Seal in cei peste douazeci de ani de cariera, intr-un regal muzical de prima mana.
Madalina Ghenea, recompensata la al doilea rol din cariera. ... Cariera ei in domeniul modei a inceput pe cand avea 15 ani.
Recompensat cu trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piesa "Kiss from a Rose", care a figurat pe coloana sonora a filmului "Batman Forever" (1995).
Cu 13 ani de cariera, Taxi a reusit sa isi creeze un stil propriu plin de umor, optimism, romantism si satira. ... In cei peste 20 de ani de cariera, Seal a castigat trei premii Grammy si trei premii Brit Awards.
Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose.
Cariera Bonnie Tyler este o cantareata britanica de origine galeza, cunoscuta pe plan mondial datorita vocii sale unice!
Stefan Banica se afla in aceasta perioada in turneul national de promovare al albumului "Altceva", al 14-lea disc de autor din cariera. ... Stefan Banica se mandreste cu o cariera de 25 de ani in care a dovedit ca muzica, actoria si televiziunea nu au secrete fata de el.
google-analytics.com