Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera ta" (8.87 secunde)
Victor Ponta face radiografia "Sistemului"care l-a sprijinit pe Traian Basescu Omul umbrelor Intr-o analiza publicata pe blogul personal, presedintele PSD, Victor Ponta, scrie ca sistemul fostei Securitati este cel care l-a sprijinit nemijlocit pe Traian Basescu sa avanseze in cariera sa politica.
Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana și-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid. ... Spuneam ca personajul si-a inceput cariera in PSD timid si a intrat in guvern aproape pe usa din dos.
Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana si-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid. ... Spuneam ca personajul si-a inceput cariera in PSD timid si a intrat in guvern aproape pe usa din dos.
Dar, spre marea sa surprindere, aproape nimeni (au fost doar doua voturi contra) nu i-a sarit in ajutor si in doar cateva minute cariera sa politica a luat, practic, sfarsit.
ei pot face cariera publica numai dupa ce parasesc aceste servicii si numai dupa ce asigura intreaga societate ca informatiile la care au avut acces nu i-au ajutat in cariera politica;
"Sunteti si presedintele CNATDCU, consiliu care are un rol greu atunci cand trebuie sa decida excelenta in cariera didactica academica.
Dupa doua mandate mediocre si fara nici o realizare, Traian Basescu are sansa unui final de cariera decent. Nu cred ca o va rata.
Iar daca se lasa si cu tulburari sociale, cariera lui Basescu pe scena europeana e terminata. Nu ca ar fi prea stralucitoare acum...
Si, mai ales, pentru ca sunt prea mult interesati de cariera, de imbogatire si prea putin de destinul statului in care s-au nascut. ... La decizie s-au aflat nu patrioti, ci personaje ahtiate dupa cariera si bucate.
De ceva vreme, Basescu a iesit la incalzire, pregatindu-se sa redevina jucator, in perioada care i-a mai ramas din mandat, in noile conditii, ale noii majoritati parlamentare si pregatindu-si cariera politica post-Cotroceni.
In 1999 insa, constatand ca intreaga mea cariera de ofiter este dependenta de vointa discretionara si puterea absoluta a unor vremelnici sefi din SRI, am demisionat, hotarat sa intru in politica si sa incerc sa schimb ceva.
Pentru structurile militare aceasta inseamna programe de modernizare a fortelor sale armate, intensificarea activitatilor de instruire si aplicatii, dar si cointeresarea si fidelizarea militarilor de cariera ai tarii, indiferent ca vorbim de institutii din domeniul apararii, ordinii si sigurantei nationale, de militari activi sau in rezerva.
Procesul de ascensiune in cariera politica a continuat sa fie pe un trend pozitiv.
Le sunt recunoscator celor pe care i-am mentionat, dar si celor pe care nu i-am enumerat, dar care mi-au influentat cariera si de la care am avut de invatat.
El isi da cu parerea ca n-ar fi clar daca este vorba si despre diplomatii de cariera care ocupa functii de ambasadori, asa cum este cazul lui Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania. ... Ambasadorul Klemm, chiar daca e diplomat de cariera, a fost pus de ex-presedintele Obama.
Dar dupa ce il auzi aici pe marele orator proband aleasa-i elocinta, realizezi ca singurul lucru care te poate bucura la vestea ca domnul Antonescu va deveni europarlamentar reprezentand Romania (din partea PPE !), e faptul ca domnia sa e un chiulangiu de cariera, extrem de talentat si devotat acestei dificile discipline.
In faza avansata este elaborarea documentatiilor pentru declararea utilitatii publice in zonele Motru (Cariera Rosiuta) si Rovinari (carierele Rosia, Pesteana Sud si Pesteana Nord). ... In Gorj, aproape ca nu este cariera unde sa nu fie astfel de probleme.
De mare ajutor in cariera ii este si pasiunea pentru fotografie, mai ales ca e vorba de practicarea unei chirurgii la vedere, al carei rezultat inseamna atat o operatie executata perfect, cat si pacienti multumiti.
O echipa competitiva il poate ajuta in cariera pe fiecare dintre membrii sai. ... Valorificarea potentialului fiecaruia si evolutia in cariera nu se pot realiza fara formarea si mentinerea spiritului de echipa.
Cine crede ca nu poti face cariera si bani din pasiunea pentru gustul vinului se insala. ... Desi deocamdata nu se poate face o cariera numai fiind degustator, aceasta specializare ii ajuta foarte mult mai ales ce cei care pornesc o afacere in domeniul productiei sau comercializarii vinului.
google-analytics.com