Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera ta" (3.20 secunde)
Au inlocuit si ultimul inginer de la Cariera Rosia, inginerul Alexandru Braia, care este presedintele PNL Balteni. ... De unde sa stiu eu la minister ce inginer de cariera a fost schimbat?
Unul dintre acestia era Luis Elizondo, un ofiter superior, de cariera, in domeniul informatiilor, a carui experienta include colaborarea cu armata S.U.A., cu Departamentul Apararii, cu Executivul National de Contrainformatii si cu Directorul Inteligentei Nationale.
Cu siguranta veti face fata, imediat dupa care va avansa cariera, exact asa cum v-ati propus. ... va fi prezent la un banchet viitor, posibil pentru propria ta zi de nastere. ... In orice moment imaginea ta publica poate fi compromisa. ... Aparitia ta publica este mult studiata astazi de catre ceilalti.
Arivista, pompoasa si dominatoare, femeia Capricorn nu are viata personala, ci cariera, fiind obsedata de pozitii inalte. ... Se descurca foarte bine cu impartirea responsabilitatilor din cariera, familie si casa.
Nu vreau, la sfarsit de cariera, in anii de inalta senectute, cum se spune, sa plec, avand sub ochi un peisaj uman si national atat de depresiv, in discordanta clara, as zice, dureroasa, cu cele ce mi-am inchipuit eu, cu cele ce si-au inchipuit familia si apropiatii mei, dar si cu o buna parte dintre ardelenii care, si azi, atarna cu privirile pline de asteptare, daca nu de speranta, asupra tinerei si miraculoasei tari, ivite si inchegate dupa un istoric atat de accidentat, in care nu au fost multi nu numai sa creada, dar si sa se implice, sa se avante, sa lupte, riscand aproape totul, uneori - cu adevarat, chiar totul!
"Dizidentii stau si arunca la televizor cu noroi in partidul care i-a ajutat sa aiba o cariera politica" Surprinzator, de pe lista rezolutiilor adoptate ieri de LAL lipseste luarea de pozitie a alesilor locali cu privire la dizidentii PNL.
"Doar pentru ca Lavinia ßandru isi continua cariera politica nu inseamna ca isi abandoneaza copilul.
Potrivit parlamentarilor liberali, pachetul de legi contine Legea securitatii nationale, Legea informatiilor si contrainformatiilor, Lege privind statutul profesional si de cariera al ofiterilor de informatii, Lege privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Interceptarea Comunicatiilor, Lege privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii, Lege privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe.
Potrivit lui Maior, Comisia de aparare a Senatului a discutat doua legi, cea a statutul ofiterilor de cariera, precum si Legea privind securitatea nationala, informatiile si contrainformatiile, rezultata in urma comasarii a alte doua proiecte.
Vociu a precizat, totodata, ca gradul de general, pe care il detine de la 38 de ani, reprezinta o chestiune maximala in cariera militara, intrucat gradul de maresal nu se confera decat in timpul razboiului. ... Gradul de general inseamna o chestiune maximala intr-o cariera militara.
Lohan si-a inceput cariera in showbiz la o varsta frageda, fiind model pentru o revista de copii si pentru cateva reclame. La varsta de 10 ani, isi incepe cariera de actrita in serialul Another World.
Trebuia sa se autoincluda rapid si fara nicio ezitare in lotul celor 15.000 de specialisti ai lui Constantinescu si sa isi creeze imaginea de "diplomat de cariera", complet independent de orice structura de partid.
'Otevistul Dan Diaconescu ar putea beneficia, intr-o eventuala cariera politica, de voturile electoratului extremist si populist care l-a parasit pe presedintele Traian Basescu la inceputul lunii mai, cand seful statului a anuntat taierea pensiilor si a salariilor bugetarilor, avertizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu (foto), pentru Inpolitics.
De aceea voi propune tuturor partidelor politice un pact national privind depolitizarea administratiei publice, un acord care sa prevada explicit cate posturi din administratie, la nivel central sau local, sunt numite politic si cate apartin functionarilor de cariera.
'Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a pus ieri, in cadrul Biroului Permanent al PSD, o noua eticheta, pe modelul celor puse in trecut lui Adrian Nastase ori Mircea Geoana, si care are sansa sa faca o stralucita cariera in presa, la fel ca "arogantul" si "prostanacul".
M-a surprins faptul ca cel mai mare sustinator al femeilor in politica, dl Traian Basescu, un barbat caruia multe femei, cel putin cele din PDL, ii datoreaza ascensiunea si cariera si functiile pe care le ocupa - suntem atatea femei in functie extrem de importante din partea PDL, al treilea om in stat, Roberta Anastase, Anca Boagiu, ministru, eu ministru, Sulfina Barbu, Monica Ridzi - nu ne-a dat sanse la functia de presedinte al partidului, la cele mai inalte functii in stat si asta sigur este un motiv de deceptie asa pentru noi femeile, pentru ca ne gandeam totusi ca cel care te ajuta atat de mult in cariera chiar crede ca poti merge mai sus", a comentat Udrea la B1TV afirmatia presedintelui de duminica.
Cel de-a doilea Titlu de Cetatean de Onoare a fost acordat, tot post-mortem, lui Petrache Mircea Triscu, pentru intreaga sa activitate filantropica prin care a pus bazele si a dezvoltat invatamantul craiovean si pentru intreaga sa cariera prin intermediul careia a reusit sa duca mai departe faima si renumele Cetatii Banilor.
Indiferent de circumstantele de acum nu am intentionat sa candidez la alegerile urmatoare, sunt gata sa-mi inchei cariera pentru binele poporului si sa predau puterea in conditii de normalitate. ... Ma rog lui Dumnezeu sa ma ghideze sa-mi inchei cariera in maniera in care sa asigure pacea Egiptului.
Si-a construit o cariera, a fost de doua ori ministru, si nu tocmai prost. I s-a legat tinicheaua aia cretina cu H2O de coada, dar atat pot face catavencii, atat fac.
Am primit un raspuns foarte taios de la prietena si colega mea, ca nu accepta sfaturi decat de la cei care au invins in cariera lor politica.
google-analytics.com