Cautare

1213 de rezultate pentru "cariera ta" (2.74 secunde)
Si-a continuat cariera profesionala, prin formarea de baza, de tip masteral, in psihoterapie integrativa, sub indrumarea dnei dr.ph.Mara Price putu - presedinte I.R.P.I. ... Cum impaci familia cu cariera de psiholog ? ... Dar nu combin cariera cu viata particulara.
Berbecii au noroc in plan financiar si reale sanse de a face schimbarile dorite in cariera. ... In cariera sau afaceri, marile decizii mai au de asteptat. ... In cariera, apar sanse extraordinare.
Bazat pe numerologie si pe radiația activa corespondenta cu planetele sistemului solar, horoscopul alchimic iti permite sa afli care este metalul destinului tau, cum poți evita probleme serioase in anul 2019 sau cum iți poți spori sansele in afaceri, dragoste, familie ori cariera.
Ieri, a avut loc deschiderea anului universitar al Facultatii de Horticultura Bucuresti, la care au participat Rector Sorin Mihai Campeanu - Presedintele CNR, Presedintele AUF, Prorector Florin Stanica - enciclopedia usamv, responsabil Centrul de Cercetare Hortinvest, Coordonare Serviciu International " Burse, Prorector Razvan Teodorescu - responsabil Centru de Consiliere si Orientare in Cariera, Statiuni didactice si de cercetare Moara Domneasca, Pietroasa, Istrita, Prorector Dumitru Dragotoiu - zootehnie, nutritie, hrana sanatoasa si Decanul Facultatii de Management si Dezvoltare Rurala - Toma Dinu - Prezentare Targ Agroturism si responsabil Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera - Oana Mihalascu.
Daca dansul va mai reusi sa-si continue sau nu cariera politica nu are o importanta prea mare. ... Insa, cum spuneam, cariera politica a lui Nastase si eventual, scandalul averilor liderilor PSD care se poate declansa datorita lui tanti Tamara, nu conteaza prea mult.
E mai usor sa accepti ca Ecaterina Teodoroiu a putut muri eroic pentru tara in primul razboi mondial decat ca o alta Ecaterina (sau Maria, sau Ana, sau oricum ar chema-o) ar putea face cariera intr-un partid sau in Parlament.
Pentru ca nu si-a dorit niciodata sa aiba sef, Loredana a ales o cariera muzicala. ... - Ce te-a determinat sa alegi cariera muzicala? ... - Cat de mult conteaza in cariera muzicala faptul ca esti sexy? ... - Ce iti place sa faci impreuna cu fiica ta, Elena?
A fost un dialog intre actorul Horatiu Malaele si cativa prieteni si jurnalisti prezenti la eveniment din care am surprins franturi din viata si cariera acestuia. ... - Nu stiu daca mi-am ratat o cariera sau nu. ... - Este vreun actor de la Hollywood care v-a influentat cariera?
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a precizat ca actualii euroobservatori social-democrati trebuie sa decida pana la sfarsitul lui iunie daca isi doresc o cariera politica europeana sau nu. ... "Vom vedea cati dintre colegii din delegatia actuala, dar si din restul tarii isi doresc o cariera politica europeana", a spus Geoana.
Ambasadori politici Mihai-Razvan Ungureanu admite ca nu va fi posibil ca Romania sa fie reprezentata peste hotare numai de diplomati de cariera si ca numiri de ambasadori pe criterii politice vor exista si in viitor.
La randul sau, presedintele Comisiei de politica exerna din Senat, Mircea Geoana, a precizat ca trebuie sa existe “randuiala, predictibilitate si transparenta“ in privinta diplomatilor de cariera.
Presa Cotroceniului l-a atacat preventiv, cu note, fise si rapoarte scoase din arhivele Securitatii, cariera postdecembrista a diplomatului Diaconescu fiind trecuta cu vederea. ... Amanunte despre cariera informativa a "diplomatului-judecator" Cristian Diaconescu au aparut imediat ce a indraznit sa scoata capul pe piata politica damboviteana.
S-a pus bine catre toate azimuturile, crezand ca-si asigura o cariera blindata de peste tot.
„Ion Iliescu e prin definitie un om independent, un om puternic, care a facut o cariera politica extrem de lunga si de bogata“, a spus Geoana.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), l-a acuzat sambata pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ca nu a pregatit agricultura pentru anul integrarii, 2007, ca foloseste ministerul doar pentru propria-i cariera politica si ca, din acest motiv, Romania va pierde fonduri substantiale.
Nole l-a invins in finala pe scotianul Andy Murray cu scorul de 6-1, 7-6 si a obtinut al 30-lea titlu in cariera si al doilea din sezon, dupa Australian Open.
E nevoie de vocatie, si asta devine important in cariera unui politician, desi termenul de politician a capatat, nemeritat, o tenta peiorativa. ... Acelora care vor sa urmeze o cariera politica le transmite ca averea in politica este, in cea mai mare parte, un mit urban.
E nevoie de vocatie, si asta devine important in cariera unui politician, desi termenul de politician a capatat, nemeritat, o tenta peiorativa. ... Acelora care vor sa urmeze o cariera politica le transmite ca averea in politica este, in cea mai mare parte, un mit urban.
casatorit - Studiile si cariera: ... Pe de alta parte, sa renunt la o cariera medicala de succes, in care am investit foarte mult, iarasi nu e un lucru pe care mi l-as putea dori.
Totusi, nu uita ca anul acesta, situatia ta financiara nu este una dintre cele mai fericite, asa ca nu te grabi sa arunci cu banii. ... Chestiunile financiare vor fi in agenda ta ca prioritate joi si vineri.
google-analytics.com