Cautare

1214 de rezultate pentru "cariera ta" (3.82 secunde)
Trei dintre ele se afla la Exploatarea Miniera de Cariera (EMC) Pinoasa, iar câte unul - la EMC Tismana si EMC Rovinari“, a declarat Ciurel.
O finantare minima de 185.000 de lei pot obtine cei care se inscriu in programul "Tranzitia de la scoala la viata activa - Invata pentru cariera ta!".
In timp ce unora le este greu sa-si faca o cariera in Romania, un craiovean a infiintat in Canada o firma de talie mondiala. ... Acesta a fost primul pas catre o cariera de succes peste ocean.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
"Ce cariera, ma! ... sexul oral nu e suficient pentru asa-zisele vedete, pentru ca nu asa faci o cariera in televiziune!
Voi ati luat deja decizii despre ceea ce vreti in cariera si sper sa o considerati cu adevarat o cariera si sa nu fie doar o slujba si atat", le-a transmis directorul financiar al Ford studentilor prezenti la eveniment.
Mircea Lucescu, nascut la 29 iulie 1945, si-a inceput cariera de jucator in 1961, la Scoala sportiva nr.
Nascuta in 1966 in Forbach - un oras din nord-estul Frantei, intr-o familie simpla, Patricia Kaas a crescut ascultand muzica inegalabilei Edith Piaf, muzica ce mai tarziu a determinat-o sa isi construiasca propria cariera muzicala.
In cariera insa sacrifiicile sunt multe si marunte. Nu atat de importante incat sa influenteze negativ cariera mea, din fericire‘ a povestit el zambind.
Frumoasa bruneta s-a orientat apoi catre o cariera solo, sub numele de scena LeeYa si a batut palma cu Dynamic Records.
Spune ca nu ar face compromisuri pentru cariera si ca este dispusa sa lupte singura pentru a ajunge acolo unde si-a propus. ... In clipul ei de debut in cariera solo, "Gitana" apare actorul Denis Stefan care a invatat-o sa calareasca la filmari, dandu-i cateva ponturi de echitatie.
Successful Magazine Women este o conceptie internationala, o revista destinata succesului, feminitatii si elegantei, prin care este adusa in atentia cititorilor cariera personalitatilor feminine din intreaga lume si stilul lor de viata, cu alte cuvinte succesul din toate domeniile.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
Dupa ani si ani, fetita va deveni un model de succes, va face cariera in TV si lumea modei si va calatori prin lume.
Dupa ani si ani, fetita va deveni un model de succes, va face cariera in TV si lumea modei si va calatori prin lume.
A iinceput cariera solistica in anul 1986 si a castigat numeroase premii nationale si internationale;
Proiectul vine in intampinarea nevoilor studentilor la Medicina Dentara, prin organizarea de stagii de practica, sub coordonarea unor cadre universitare de renume, dar si prin vizite de studiu in locatii importante pentru viitoarea lor cariera medicala.
In cariera s-ar putea sa va surada o sansa cu care nu va veti mai intalni prea curand, asa ca ar fi bine sa profitati imediat. ... Atat in cariera, cat si in dragoste stagneaza totul si momentele de liniste trebuie folosite pentru a va incarca bateriile.
Azi, femeile se gandesc mai mult la cariera si mai putin la intemeierea unei familii. ... Cariera unui medic are trei etape fundamentale. ... In cea de-a doua consideri ca stii totul, te crezi Dumnezeu, dar nu mai faci nimic pentru a avansa in cariera.
google-analytics.com