Cautare

1213 de rezultate pentru "cariera ta" (6.83 secunde)
BALANTA Te axezi pe cariera si pe ambitiile tale. ... Apar multe schimbari in cariera. ... Cariera si prieteniile sunt importante. ... Cariera prinde aripi.
BALANTA Te axezi pe cariera si pe ambitiile tale. ... Apar multe schimbari in cariera. ... Cariera si prieteniile sunt importante. ... Cariera prinde aripi.
Cum ai reusit sa faci aceste proiecte stiut fiind faptul ca invatamantul romanesc este afectat si nu are fonduri pentru a sustine asemenea programe, deci din salariul si cariera unei profesoare sau asistant universitar cum esti tu nu este suficient?! ... - Care sunt cei care ti-au influentat cariera?
"Edi Iordanescu sa nu vorbeasca ca are o cariera. ... Eu pot sa spun ca am cariera. Am sapte calificari in privavara europeana cu echipele la care am fost".
E un oras "necesar" pe care il accepti la inceput, pentru ca esti nevoit (doar de-aici poti sa-ti desfasori cariera), iar apoi pentru ca incepi sa-l iubesti, creeaza un fel de dependenta. ... - Paul Nanca este cel care te-a descoperit si a contribuit la lansarea ta.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
azi sunt milioane de antrenori scoliti la colt de bloc - nu vreau sa ma leg acum de aceasta moda, dar lipsit de modestie va pot informa ca dupa 25 de ani de cariera sunt Antrenor Maestru al Sportului " zilele vietii mele decurg altfel. - Povestiti-ne despre cariera dvs.
In lumea reala il cheama Cristi si e militar de cariera. ... Sau, altfel spus, daca esti militar de cariera si joci WoT, pornesti deja cu un mic avantaj.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor.
In fata ta ma plec smerit, Pentru iubirea ce-ai sadit Cu maini de gradinar de soi Si-ai dat din suflet un altoi. ... xxx In ceea ce ma priveste, e pretentios sa vorbim de cariera scriitoriceasca.
Pe langa Tom DeLonge, din conducerea TTS/AAS mai fac parte Louis Elizondo, care a demisionat din Pentagon, Chris Mellon, cu o cariera de 20 de ani, fost subsecretar adjunct al apararii, pentru informatii, in administratiile Clinton si George W.
Nu va renunta la cariera sa Deoarece numirea in aceasta functie este foarte recenta, Oana Zavoranu nu stie deocamdata care sunt toate atributiile sale. ... "Cariera mea nu va fi afectata de aceasta numire, voi continua sa lucrez in continuare pe plan artistic".
Potrivit acestuia, un eurobarometru realizat recent a relevat faptul ca peste 53% dintre romani nu cunosc nici o limba straina, iar acest lucru ar putea fi un obstacol in cariera cetatenilor din tara noastra.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
'Elena Basescu, alias Eba, fiica presedintelui Traian Basescu, este in continua ascensiune si da semne clare ca se pregateste pentru o cariera politica la un nivel si mai inalt, in ciuda tabloidelor care insinuau, peste vara, ca EBA ar vrea sa abandoneze politica de dragul maritisului cu Syda.
Lipsit de charisma, el si-a construit cariera politica prin perseverenta. ... Intreaga cariera a lui Adrian Severin este un model de suisuri si cobarasuri spectaculoase.
Cariera ilegala din care se exploata nisip a bagat zazania intre primarul Marin Cioc si unii consilieri locali.
Nu accepta un job la orice firma, alege-o pe cea care iti ofera sanse sa iti dezvolti o cariera. ... Un brand de angajator solid inseamna ca firma respectiva iti ofera acces la programe de training, astfel incat tu sa poti evolua in cariera.
„CE Craiova are o singura cariera, în judetul Gorj, la fosta Exploatare Miniera Seciuri. N-avem nici o problema acolo, cariera este în exploatare. ... Nu este vorba de noi“, a afirmat Dinulescu.Cariera Seciuri asigura 10% din necesarul de carbune al CE Craiova.
A face cariera la propria firma este o alegere pe cât de îndrazneata, pe atât de riscanta. ... Mai mult decât atât, pentru a reusi sa faceti cariera în propria firma e nevoie sa credeti atât în dumneavoastra, cât si în ceea ce faceti.
google-analytics.com