Cautare

1173 de rezultate pentru "cardinali femeie" (2.92 secunde)
daca pleaca o femeie, in locul ei trebuie sa vina... tot o femeie), principalul lucru pe care i-l reproseaza partidul este acela al lipsei de fermitate, faptul ca nu a "taiat in carne vie" si s-a inconjurat de incompetenti cu un singur "merit":
O femeie a depus plangere penala impotriva celebrului medic oftalmolog Monica Pop.
O femeie a constatat, dupa o rapire din dormitor, ca avea camasa de noapte imbracata pe dos, desi totdeauna cand se culca era foarte atenta sa nu se intample asa ceva.
A nu se intelege ca o femeie, conectata la energia sa feminina, nu poate avea succes in plan profesional. ... Valeria Virlan, puteti afla accesand grupul public Arta de a fi femeie:
A nu se intelege ca o femeie, conectata la energia sa feminina, nu poate avea succes in plan profesional. ... Valeria Virlan, puteti afla accesand grupul public Arta de a fi femeie:
A nu se intelege ca o femeie, conectata la energia sa feminina, nu poate avea succes in plan profesional. ... Valeria Virlan, puteti afla accesand grupul public Arta de a fi femeie:
Pe de alta parte, este o femeie increzatoare si rafinata, prietenoasa, dar totodata rezervata. ... E o femeie care i-ar citi Biblia dracului si ala ar asculta-o, conform zodiace.ro.
- Sotul meu ma iubeste atat de mult incat nu s-a gandit niciodata la o alta femeie, desi traim impreuna de aproape 25 de ani.
Acesta este judecat in statul american California, fiind acuzat de violenta domestica, dupa ce o femeie de origine romana despre care se spune ca ar fi fost amanta sa l-a reclamat ca ar fi lovit-o si ar fi amenintat-o cu moartea.
De asemenea, Funar sustine modificarea Codului Familiei si legislatiei privind intocmirea actelor de casatorie, in sensul precizarii exprese ca la consimtamantul sotilor este vorba despre "barbat si femeie".
Geoana a estimat ca, din moment ce in Marea Britanie o femeie a fost premier, iar Germania are o femeie cancelar, si in Romania femeile nu vor intarzia sa se bata pentru functiile de presedinte sau de premier.
Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca la alegerile locale se va vota "o femeie gonflabila, umflata cu aer", deoarece functia de presedinte de Consiliu Judetean este "goala", nu are niciun continut.
Acuzele i-au fost aduse de candidata PNG-ului la functia de primar, Adina Iacob, care a reclamat oamenilor legii ca Babinciuc ar fi patruns in curtea locuintei sale, insotit de mai multe persoane, distrugandu-i autoturismul si lovind o femeie.
Manuela Mitrea este o femeie serioasa, este o femeie implicata in politica ti are un sot care ne-a ajutat foarte mult, cel mai bun ministru al trasnporturilor ti probabil ca va fi ti in contiunuare", a spus Mazare.
Slovacia ar putea fi condusa de o femeie, Iveta Radicova (foto), care se afla printre favoritii pentru castigarea alegerilor prezidentiale ce au loc sambata.
O femeie, alaturi de copilul ei de numai 6 anisori, ii cerea lui Radu Mazare un raspuns referitor la situatia impartirii locuintelor ANL, deoarece aceasta avea nevoie urgent de un acoperis deasupra capului.
Fostul comisar european Dalia Grybauskaite (foto) a depus duminica juramantul in fata deputatilor lituanieni, devenind astfel prima femeie presedinte a Lituaniei.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
"Eu am mai fost casatorit, am avut o casatorie de 20 de ani, cu o femeie pe care am iubit-o din prima si pana in ultima zi, cu care am facut un copil pe care il am, pe care il voi creste, care a fost lovita de o boala cumplita, de un cancer in ultimii doi ani ai vietii sale.
Remus Cernea, puternic implicat de-a lungul timpului in activitatile organizatiilor nonguvernamentale, candidatul Partidului Verde ar prefera drept premier o femeie. ... Cu o platforma ecologista in spate, Cernea a declarat recent ca daca ar ajunge presedinte ar propune premier o femeie sau pe economistul Liviu Voinea.
google-analytics.com