Cautare

1173 de rezultate pentru "cardinali femeie" (3.58 secunde)
Ce sanse are o femeie sa aiba copii dupa un tratament oncologic? ... - La cat timp dupa tratamentul citostatic are voie o femeie sa aiba o sarcina?
In editia din 2003 a ghidului destinat pacientilor publicat de Societatea Americana pentru Medicina Reproductiva (ASRM) specialistii afirmau ca o femeie cu varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani avea 30% sanse sa nu aiba copii.
Nu exista femeie care sa nu isi fi pus macar o singura data intrebarea: ... Atunci cand in mintea unui barbat incolteste ideea ca ar putea sa isi insele partenera cu o alta femeie, ceea ce il motiveaza este mai ales atractia sexuala si curiozitatea.
Insa o mama echilibrata este intai de toate o femeie implinita. ... Sa cuceresti o femeie care are un copil nu e cel mai simplu lucru din lume.
Infertilitatea feminina cauzata de factori fiziologici Exista perioade in care o femeie este infertila, adica nu poate sub nici o forma sa conceapa un copil. ... o femeie insarcinata nu mai poate ramane din nou insarcinata iar ovulatia inceteaza. ... o femeie care alapteaza teoretic nu poate ramane insarcinata.
mi-ar fi placut ca o femeie sa fie buna pentru Romania. Ca femeie, ma doare ca o alta femeie este atat de dur atacata. Dar, tot ca femeie, nu pot fi de acord cu tacerea de ani de zile a Elenei Udrea.
Desi parem firave si cautam protectie, reusim sa trecem mai usor peste deceptii decat barbatii (o femeie care da nastere unui copil nu va fi niciodata singura, practic ea si-a indeplinit menirea prin copilul ei).
Magda Marincovici) Un barbat, declarat vindecat de Ebola in urma cu cinci luni, este suspectat ca a contaminat o femeie in timpul raporturilor sexuale neprotejate, potrivit unui studiu de caz publicat de Centrele pentru controlul bolilor din SUA (CDC).
O femeie de 65 de ani, mama si bunica, a nascut 4 bebelusi prin cezariana (Autoare: ... O femeie din Germania in varsta de 65 de ani, mama si bunica, a nascut, marti, patru prunci la un spital din Berlin, a anuntat azi canalul de televiziune german RTL.
Mariustuca.ro / Medicii sunt ingrijorati in privinta starii de sanatate a cvadrupletilor adusi pe lume de o femeie in varsta de 65 de ani din Germania (Autoare:
Raspuns Cercetatorii si-au pus intrebari cu privire la scopul orgasmului la femei, pentru ceva vreme, cu unele teoretizari ce sugereaza doar rolul sau de amuzament si altele care zic ca orgasmul ajuta cu adevarat ca o femeie sa ramana insarcinata.
De asemenea, daca o femeie trebuie sa faca chimioterapie, atunci recomandam procedura inainte de tratament. In plus, fiecare femeie are o varsta biologica diferita. De exemplu, o tanara de 25 de ani poate avea o rezerva mica de ovule, ca o femeie de 45 de ani.
Adica familia este formata din soti, iar sotii sunt barbat si femeie. ... uniunea dintre soti ar fi urmat sa devina uniunea dintre barbat si femeie. ... In logica creatiei, sotul e barbat si sotia e femeie. ... SOTI inseamna BARBAT + FEMEIE.
Spunand asta, am in vedere acel prototip al femeii perfecte spre care, aparent, tinde fiecare femeie. ... Mai TREBUIE si sa fim cat se poate de inteligente, nu pentru ca vrem asta, ci pentru ca asa e orice femeie demna de admiratie.
O femeie din Prahova, care pretindea ca este maica stareta la o manastire, a fost arestata dupa ce a inselat o femeie cu peste 350.000 de lei. Victima, o cunoscuta femeie de afaceri din Ardeal, a contactat-o pentru dezlegari de farmece si rugaciuni, dupa ce sotul a parasit-o.
Vicepresedinta PNL spune ca Moldova este un exemplu de bune practici, unde "presedintele este femeie, sefa DNA este femeie, sefa guvernului este femeie, ministrul de interne este femeie".
Crima misterioasa intr-un bloc din Bucuresti, in aceasta dimineata. O femeie a fost omorata in bataie de o alta femeie, dupa ce au baut si petrecut impreuna.
Prefacandu-se a fi o femeie indurerata, o hoata a luat o prada de 150.000 de euro.
- Eu cu o jumatate de femeie nu stiu ce sa fac, va spun cinstit...
A mai atras-o la Clara faptul ca aceasta este o femeie extrem de independenta, care devanseaza perioada in care traieste:
google-analytics.com