Cautare

1173 de rezultate pentru "cardinali femeie" (3.22 secunde)
Pentru ca nu suporta gandul ca alta femeie ar putea avea ce are ea, de la acelasi barbat. ... Orgoliul de femeie e legat incredibil de mult de ambitie.
Marina Matau) Te-ai gandit vreodata sa cauti in DEX semnificatia cuvantului femeie? ... Conform dictionarelor de specialitate, femeia este definita drept persoana adulta de sex feminin, muiere, femeie angajata pentru treburi gospodaresti.
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
Ar fi placut sa avem iluzia existentei in spatele lui Boc a unui cardinal sur (sau grup de cardinali suri) dotat cu o inteligenta superioara si un plan de actiune, dar toti "cardinalii" cu ochi albastri care conduc Romania nu se califica decat pentru titlurile onorifice de academicieni ai smenului si nimic mai mult.
Favoritii sunt cativa cardinali americani, nigerianul Arinze, brazilienii Evaristo sau Hummes ori italienii Tettamanzi sau Scola. Poate exista tentatia ca acum sa fie ales primul papa ne-european, ceea ce cred ca ar fi o enorma greseala.
Dupa ce fumul a iesit pe hornul Capelei Sixtine, clopotele au batut la Vatican asa cum se intampla intr-o zi de sarbatoare, dupa ce fumul alb a iesit miercuri pe hornul Capelei Sixtine la ora locala 19:05, semnaland ca cei 115 cardinali reuniti in Conclav au ales liderul celor 1,2 miliarde de catolici din intreaga lume, relateaza Associated Press si AFP.
Petru, in care papa a sustinut slujba, alaturi de zeci de cardinali, episcopi si preoti, a fost decorata cu 50.000 de flori aduse din Olanda, intre care 20.000 de lalele si 3.500 de trandafiri.
Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace. Unii episcopi si cardinali conservatori din SUA privesc cu scepticism vaccinul.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii. ... Umilim o femeie.
Intretine o femeie si primeste 500 euro pe luna. ... O femeie calatoreste impreuna cu fetita. ... "Opriti bai la prima parcare, ca maninc doua tigari, nu altcev ", cere o femeie, iar o alta incepe sa devina sincera: ... O femeie care munceste din greu in Peninsula aproape ca se enerveaza.
Dupa un timp, dinspre statia de tren din apropiere, a aparut o femeie in varsta de circa 35 de ani, imbracata cu o jacheta verde inchis, ducand o sacosa.
Se spune ca are abilitatea de a se metamorfoza, asa ca uneori apare ca o femeie cu parul lung pana in pamant, incredibil de frumoasa, alteori ca o femeie grotesc de urata. ... S-a intors si a vazut o femeie cu parul alb si stralucitor ca matasea;
Senatorul democrat Hillary Rodham Clinton a fost intampinata cu multa caldura, sambata, in timpul primei vizite pe care a facut-o in Iowa, declarand ca "a venit momentul" ca o femeie sa fie aleasa presedinte.
Ca e femeie? ... o femeie la carma guvernului (la ei asa e). ... Nici macar stupidul repros liberal ca Dragnea si-a pus la carma Guvernului un om ( femeie) de incredere.
1.Barbatii singuri fac sex cu oricine le pica in plasa La modul general, femeile au tendinta sa creada sa barbatii care nu sunt implicati intr-o relatie sunt un fel de masini de facut sex, care se gandesc numai la urmatoarea femeie care le va intra in pat.
In spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica - parca asa zice o vorba. ... In spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica.
Atelierul Arta Feminitatii A fi femeie inseamna mai mult decat a fi prietena, iubita logodnica, sotie sau mama. ... A fi femeie este un dar, o oportunitate si o bucurie. ... - Pentru ca esti femeie dar calea ta viata pare sinuoasa si dificila;
O carte exceptionala, scrisa de o femeie:
Celebrities a explicat ca fiecare femeie ar trebui sa aiba obligatoriu in garderoba sa anumite piese vestimentare, pentru ca sunt foarte usor de purtat, de accesorizat si nu se vor demoda niciodata. ... Orice femeie trebuie sa aiba aceste 5 piese ventimentare in garderoba sa!
Fiecare om, femeie sau barbat, are un temperament sexual, denumit de sexologi "constitutie sexuala". ... Toate acestea compun, de fapt, "constitutia sexuala" a unui om, fie barbat, fie femeie.
google-analytics.com