Cautare

14797 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (3.95 secunde)
Pe o astfel de seceta la capitolul "reusite guvernamentale", cu un Boc tot mai mic si fara sange in instalatia de premier, Traian Basescu a simtit ca e nevoie sa preia initiativa.
Numai ca "stapanii", care sunt mai multi, dupa ce ne-au ras-privatizat-frezat si ne-au lasat in pielea goala (fara industrie, fara agricultura, fara armata, fara banci, fara scoli si spitale, ba chiar fara granitze... dar si fara Schengen) acum isi permit sa ne puna si pe coji de nuca.
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Aceasta masura antieconomica, din cauza careia fabricile si uzinele au ramas fara capital lichid, a condus, de fapt, la excluderea cetatenilor de la un drept de proprietate platit cu munca lor;
Aceasta masura antieconomica, din cauza careia fabricile si uzinele au ramas fara capital lichid, a condus, de fapt, la excluderea cetatenilor de la un drept de proprietate platit cu munca lor;
Un experiment media realizat de o mana de jurnalisti liberi, cu propriile resurse, cu un buget mai mult decat redus, fara finantare si fara interese comerciale.
www.scientia.ro publica un articol intitulat "De ce unii oameni ucid alti oameni fara regrete?" De fapt, este un fel de forum la care unii oameni trimit gandurile lor legate de dorinta oamenilor de a ucide. ... Un motiv pentru care oamenii ucid fara regret este RAZBUNAREA!
Ar trebui sa mancam paine fara gluten? ... Din ce in ce mai multe magazine alimentare se lauda cu produse fara gluten.
Cel mai mare magazin care comercializeaza produse fara zahar - www.nosugarshop.ro - aduce pentru prima oara pe piata alimentara din Romania cea mai variata gama de produse din faina de Konjac. ... Varietatea de produse fabricate din aceasta planta sunt naturale, sanatoase, fara alergeni, contraindicatii si fara calorii.
Te poate opri sau nu politistul rutier fara motiv in trafic? ... Insa marea dezbatere se refera la oprirea in trafic fara motiv.
600.000 de romani lucreaza fara forme legale, iar o treime dintre angajati primesc o parte a banilor la negru. ... Reluarea garantarii avansurilor pentru fondurile europene fara a mai fi nevoie de scrisori de confort din partea bancilor.
Lipseau storurile de la geamuri si-n fiecare seara aveam impresia, dezbracandu-ma, ca cineva se uita pe geam fara sa fie vazut si fara sa-1 fi vazut niciodata, poate pentru ca acest cineva putea foarte bine sa nu fie nimeni.
Varstnicii saraci, fara nici un fel de venituri sau cu indemnizatii la limita subzistentei, ar putea primi, de la 1 ianuarie 2007, un ajutor banesc de la stat.
Daca este o despartire neasteptata, te-ar putea lasa confuza si fara nicio idee despre cauzele care au produs aceasta fisura.
Informatii generale despre antiinflamatoare Antiinflamatoarele sunt medicamente recomandate in multe afectiuni, rolul lor este unul complex, asa ca e bine sa le luam doar la recomandarea medicului specialist, chiar daca unele dintre acestea se elibereaza si fara prescriptie medicala.
Din fericire, acum exista si GlucoTrack â€" un dispozitiv pentru masurarea glicemiei fara intepatura iar un glucometru fara intepatura pentru adulti si copii, FreeStyle Libre este folosit si de pacientii din Romania. Chiar si Google a testat de curand un glucometru fara intepatura cu o constructie revolutionara.
- Nu se poate construi un stat puternic, national, fara o justitie independenta, mai spunea Iohannis.
Tot fara avizul locatarilor, sefii de bloc si-au tras prime si si-au marit salariile.
Valoarea cumulata a acestora este insa exorbitanta, ridicandu-se la peste 500 de miliarde de lei vechi, fara TVA.
Daca in 2007 Aparegio vindea catre populatie un metru cub de apa cu 0,62 lei, fara TVA, in 2011 pretul a ajuns la 1,72 lei, fara TVA.
google-analytics.com