Cautare

14797 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (4.55 secunde)
Un nor alb exista fara niciun fel de radacini. ... exista fara radacini, fara cauzalitate, fara o cauza ultima. ... Iar intregul exista fara un destin. ... Si vei fi infrant, fara indoiala. ... Calea norilor albi inseamna o cale fara carare, un drum fara cai.
Se poate descurca fara un barbat mai usor decat orice alta femeie pe care ai intalnit-o vreodata. Desigur, a se descurca fara un barbat nu e acelasi lucru cu a trai fara iubire.
•Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Braila - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Cosmar, dizertatie despre desertaciune la dus, casolete cu mancare fara sare, perfuzii la ora 6.00 dimineata, cu lumini aprinse in tavan ca la Gestapo, tremur, spasm, din cauza lor, timp de o ora, transpiratii nocturne, insomnie, regrete, vise, inghetata cu zmeura, dureri de urechi, in camera e zapuseala si inchid cu carja unei canotoare de langa mine fereastra, o cucuvea canta doua ore la fereastra noastra, in fata spitalului, in noapte, eu vreau sa stau pe Facebook sa raspund la mesaje.
- Cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni... ... Domnule presedinte, noi n-am facut nimic, cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni...
Unii dintre liberali au sustinut ca Traian Basescu nu ar fi ajuns presedinte fara sprijin din partea PNL.
Publicistul Octavian Stireanu a scris un eseu despre puterea fara margini a celor aflati la putere azi, in Romania - mutantii celor 20 de ani de la revolutie. Eseul este intitulat "Putere fara glorie" si il puteti citi in continuare.
Iata ca acum le-am pus laolalta pe cele mai cunoscute metode care te lasa fara bani cat ai zice peste. ... Tu, chiar daca i-ai virat banii fratelui tau, vei ramane fara ei.
Simone, cu o fire deja intransigenta si spiritualizata, se gandeste o vreme sa urmeze o vocatie religioasa, inainte de-a inceta brusc sa mai creada in Dumnezeu, la 14 ani, insa fara a devia spre vise de maritis, ori de mama de familie ideala.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata.
S-a facut legea salarizarii, dar fara prea mari efecte, pentru ca s-au comasat toate sporurile acolo, nu s-a produs o reducere de cheltuieli bugetare.
Povestea unei tinere care a slabit 60 de kilograme fara nici un efort, fara sa renunte la alimentele preferate si fara sa apeleze la produse de slabit sau la interventii chirurgicale, convinge imediat ca exista cu adevarat Dieta-Minune.
Milioane de euro au plecat astfel fara nici o licitatie catre firma sibiana, iar DADL a tinut mortis sa respecte acest obicei, oferind in aceeasi zi doua contracte de cate 47.996,8 RON (fara TVA), pentru suprainaltarea si consolidarea unor diguri din Tulcea.
Legea eutanasierii cainilor fara stapan este neconstitutionala Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este neconstitutionala Legea referitoare la cainii comunitari, care prevede ca eutanasierea animalelor fara stapan se va putea face dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia, relateaza Mediafax.
Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Referat trimis de: ... binele si raul), "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" face parte din acele basme care au ca motiv imparatul fara urmas.
Adica, fara partidul celor trei roze la putere, caci, in mod paradoxal, formatiunea aflata acum in opozitie a facut act de prezenta in viata romanilor aproape in aceeasi masura cat le-a mancat zilele si coalitia de guvernamant.
Pe atunci, vazand ca masele, acceptand sistemul, sunt cel putin rezervate in a lupta pentru minunata lume noua promisa de comunism, fara natiuni si patrii, Lenin a ajuns la concluzia ca popoarele nu vor infaptui niciodata prin ele insele revolutia proletara mondiala si, prin urmare, vor trebui conduse de cate o mana de alesi - revolutionarii de profesie, - care vor trebui sa aduca Lumea noua.
Presedintii celor doua camere a baronilor moldo-valahi, cu majoritatea garantata de ortodoxie, schimba legislatia in favoarea lor, a celor inbogatiti fara justa cauza.
O primejdie externa in spatele careia s-au refugiat toti cei care nu doreau o reformare a sistemului intern, cu precadere elita politica a Romaniei socialiste, membrii CPEx al CC al PCR, fara a mai vorbi de liderii comunitatii de intelligence.
google-analytics.com