Cautare

14797 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (3.46 secunde)
Personal am participat in toate localitatile din Constanta la sarbatori ale comunitatilor, fara sa existe lege. Primarii au fost alaturi de comunitate si fara lege.
Ultima sa isprava, descinderea, fara temei legal, la CSM, pentru a "ridica" probe, este picatura care a umplut paharul, si care justifica desfiintarea lui imediata, si trecerea DNA sub controlul DIICOT.
Absolvent al Liceului George Enescu din Bucuresti, sub indrumarea renumitilor profesori tambalisti Mitica Marinescu-Ciuciu, Toni Iordache si Marin Ulei, valorosul instrumentist Giani Lincan a fost membru al Orchestrei de Stat Doina Armatei si al Ansamblului Ciocarlia, sub bagheta unor apreciati dirjori ca George Vancu sau Marian Cioca.
Puteti citi in continuare nota de fundamentare pentru infiintarea acestei comisii parlamentare de ancheta, intocmita de senatorul Toni Grebla.
investigatul zilei este judecatorul Toni Grebla, adus la audieri sub acuzatia de trafic de influenta si activitati neconforme cu statutul. ... Fara reteta!
Reprezentantul PC a mai spus ca se regaseste pe lista partidului pentru PE "pe un loc onorabil, fara a fi eligibil." UDMR si-a finalizat lista Comisia Electorala a UDMR a avizat 12 candidaturi la alegerile pentru PE, candidatii urmand sa treaca de votul Consiliului Operativ al UDMR.
Potrivit presedintelui Comisiei Juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), senatorului i s-ar fi facut rau in timp ce urca scarile de la Senat si a plecat cu ambulanta la spital.
Principalul amendament care a starnit dispute s-a referit la propunerea PSD de eliminare a cadrelor militare in activitate si politistii din noua Lege, care n-ar mai trebui sa aiba obligatia de a contribui la fondul din sistemul de asigurari sociale, dupa cum a explicat presedintele Comisiei juridice din Senat, social-democratul Toni Grebla.
La sedinta care a avut loc la Muzeul Judetean din municipiu au participat, din partea PRM, presedintele Corneliu Vadim Tudor, alaturi de care au fost vicepresedintii Florin Simion si Marius Marinescu, dar si membri ai conducerii organizatiei Gorj, iar din partea PSD, reprezentantii conducerii filialei, senatorul Toni Grebla si deputatul Vasile Popeanga.
Astfel, intre cei mai aprigi contestatari ai actului normativ a fost senatorul PSD Toni Grebla care a acuzat-o pe ministrul Elena Udrea ca doreste sa centralizeze sub egida ministerului principalele lucrari de infrastructura si sa prioritizeze astfel programele nationale de dezvoltare in functie de preferintele politice.
Senatorii Opozitiei l-au acuzat - prin vocea social-democratului Toni Grebla, presedinte al Comisiei juridice - pe Alexandru Peres ca "deschide o practica periculoasa, aceea a nerespectarii Regulamentului Senatului", prin faptul ca a resupus votului proiectul de lege privind parteneriatul public-privat care fusese respins.
Senatorul UDMR a invocat faptul ca raportul transmis plenului de catre aceasta comisie de specialitate - favorabil, fara amendamente - contine, in loc de patru semnaturi, asa cum este regulamentar, doar o semnatura, cea a presedintelui Toni Grebla (PSD), fapt calificat drept "o chestiune procedurala grava".
A facut-o azi imediat, dar imediat dupa ce Crin Antonescu tocmai explicase de asa natura incat sa inteleaga si cei cu anumite deficiente ca NU exista imunitate parlamentara in fata legii, decat cu privire la retinere (ceea ce nu i-a retinut pe basistii de la DNA sa retina un parlamentar) si arestare, exceptand flagrantul, situatie in care un parlamentar chiar poate fi umflat fara acordul Parlamentului.
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Cele patru blocuri- turn vor avea 300 de apartamente, cu costuri cuprinse între 77.971 si 129.310 de euro fara TVA.„De la 1 octombrie nu am simtit efectul conditiilor de creditare.
"As putea spune ca numai dupa 3 luni proiectul s-a dovedit a fi un succes pentru ca avem 1.756 de cereri aprobate, in valoare totala de 75.615.000 (fara sa mentioneze moneda, n.r.) si sunt 753 de contracte semnate deja de finantare", a raspuns Parcalabescu.
Probabil cea mai buna linie de fund pe care a avut-o vreodata Brazilia a fost doar o serie de jaloane pentru vitezistii nemti. Fara epitete ci doar un "Multumim Germania pentru acest spectacol" • Dezastrele Selecao: ... Toni Kroos:
Tinuta de culoarea piersicii, fara bretele, cu aplicatii de margele, face parte din colectia primavara / vara 2014 semnata de designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton si multe alte nenumarate vedete.
Nu e prima data poanta este mai veche si imi aduc aminte, au mai folosit-o Divertisii acum 4-5 ani si imi aduc aminte ca Toni Grecu povetea ca au primit telefoane si o gramada de cereri de la oameni care vroiau sa se inscrie in partid.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
google-analytics.com